Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
no my to mame takto wigh:
http://www.msgalbaveho.sk/skola/zapis-do-ms
je zapis...potom dva dni na pozbieranie prihlasok a potom sa vydavaju rozhodnutia 😉
wiiiiiiiig tak asi ti malu zoberuuuuuuuuuu 😉 😉 😉 😎
inac tu zeleninu ponornym mixerom mozem rozmixovat,ze?
jasne julis, mozes 😉
mne sa akurat teraz ponorny mixer aj so slahacom pokazil 🙄 musim si ist kupit novy, lebo ten co som mala, mal uz hadam aj 14 rokov...to lepsie kupit novy ako opravovat 😉
jul no uvidime
pipi tak preco mi povedal ze mam prist po 15?? 😕 ked zapis trva az do konca marca 🙄
jul jasne ze mozes a jja to tym rozmixovavam 😵
pipi kukam ze deti ktore dovrsili 3 ROKY DO 31.8 A MOJA JE 16 SEPT uff dufam ze to nebude u nas problem iank budem v spravach ako stepujem pred vladou,kurna decko mi do skolky nezoberu ale zrat a platit hypo musim 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
wiiiiig aj minule bola v spravach nejaka nespokojna mamicka koli skolke 😀
fakt??a chuda pomohla si?????
budeme sa musiet zgrupit, kurnik ved ja takyto adrenalin nepotrebujem, uz teraz ledva vyzijeme a nie ked budem uplne bez penazi ako normalne mam nervyyyyyyyyyyyyyyyy 😔 😔 😔 😔 😔 😔
wigh, neboooj, vezmu ju a obzvlast ked ides do roboty 😉
pipi nech je to vyslysane 😵 😵 😵 😵 😵 😵 hehe ze do roboty no snad ma zoberu naspat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sice musia ale hned ma aj prepustit mozu 😝 😝 😝 😝
neboj, neprepustia ta, budu radi, ze si tam 😵
u nas vacsinou berieme vsetky deti, co si daju prihlasky, teda trojrocne, vynimkou su len malinke, co su mamy na MD, deti maju len dva roky a uz by sa ich chceli zbavit a supnut do skolky...tam uprednostnime samozrejme starsie deti 😉
pipi dakujem 😵
no mija cicimica je uz hore a ja so mzmrznuta na kost idem jej dat mleicko a uvarit si caj
akurat mi volal R,tak uz aj my mame od doktorky stempel 😎
jul no paraaada ze to vybavil 😉
wiiiiiiiig nepomohla si nic,len to bolo v spravach a to je vsetko 🙄
jul no comment ☹ ☹ 😔 😔 😔 😔
no uz ide na mna zravka 😠
uz som zjedla pernik teraz tlacim kolekciu 😝
babyyyy ja mam doma takyyyyy bordel,maly porozhadzoval a povytahoval co sa dalo 🙄 😔
ja som este nejedla 😒
musim ist poupratovat ,umyt riad a utret prach 🙄 😝
pipi a ked maleho nezoberu do skolky,tak znova budem musiet podat novu ziadost?
nie julis, ta ziadost tam zostava a mali by ho zobrat, akonahle bude miesto 😉 aapon u nas je to tak
no mne fifinka dnes pospala dve hodky 😎 to sa malokedy stava...tak som si aj ja zdriemla 🙂
ale uz sa prave zobudila, tak sa ideme napapat a vyrazame von 😉
Ahojte, my sme dnes už druhý deň boli vonku doobeda, sa mi to viac páči, poobede keď sa vyspali, sme sa už len doma hrali, ma tak zničili vonku pri sánkovačke, že som mala dosť. 😀
Ozaj dnes som bola podpísať rozhodnutie a zápisnicu, aby som peniažky-teda to zvýšenie rodičovského dostala už tento mesiac. Super nie? 😀
lumi, ja som to zaniesla este v januari, tak ja dufam, ze to dostanem aj spatne 😅
no ja mam novinnky...., mala otocena este nie je a asi ani ani nebude .. 😒 , vazi 3500g , uz som trosku ze vraj otvorena a ked sa mi to nerozbehne samo, tak v nedelu rano do nemocnice a v pondelok okolo desiatej rezanie a poobede radovanie sa z malej 😉 , zacalo mi byt nejako cedne..., aj som si poplakala ale neviem preco ci od radosti alebo od uskosti alebo od strachu...

pip to fakt??to som netusila 😨
inak na dverach je napisane, ze zapis je od 15.2 do 30.3. tak potom nechapem ako mi moze dat odpoved po
15. 2????? 😕 😕 😕 😕 😕 no ale je to jedno hlavne nech mi ju zoberu