Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
duduska, moja ajoooj 😉 tak uz sa ti to blizi, malinku budes mat uz domeno v postielke... teskas sa uz, ze? A kde budes nakoniec rodit? V Ruzinove u toho tvojho gyndosa? Mala ma krasnu vahu, tak to budete mat krasnu bambulku 😵
baby ani nehovorte sak ja neviemm ci sa mam bat alebo radovat...ani jest mi nechuti a to som hladna ako vlk...
v sobotu asi cely den presedim na Wc -ku co budem mat s..jdu, idem si radsej pospat..
pipi ja som to tiež podpisovala začiatkom januára, len ono ide o to, že ti pošlu rozhodnutie a je tam možnosť odvolania do 15 dní, až po nadobudnutí právoplatnosti zadaju príkaz na uhradu. ja som dnes podpísala rozhodnutie a zápisnicu o tom, že sa nechcem odvolať a tým pádom budem mať peniažky ešte tento mesiac. Jasné že to dostaneš spätne, len mne pani zo sociálneho volala, bola to jej iniciatíva-zlatá nie?
duduska nebooooj, všetko bude ok, to zvládneš. 😉 Vo bec sa nemusíš stresovať, bude okolo teba tím lekárov a sestier, oni ti pomožu. 🙂 Ty sa už len raduj, žiadne stresy!
no asi sa mi uvolnila hlienova zatka, ci co, 😕 😕
duduuuušššš 😅 😅 😅 😅
mne odisla tyzden pred porodom 😉
na webe pisu ze aj do 24 hodin sa moze spustit porod, ale ze aj dva tyzdne sa da este fungovat..., tak uvidim...
to bolo asi tym ako sa mi tam smatral, potom ma trochu aj brucho bolelo.. 😒
julis aj ta bolelo trochu brucho? ked sa ti uvolnila?
wow dudus, juuj a uz je to tu, o chvilenku mas malu v naruci, skus sa upokojit a uzit si poslene volne chvilky 😵 😵
zatka??fiiiha 😕
dudus mne sa uvolnila v sobotu rano a vecer o 10 mi zacali porodne bolesti
ako sa mozem upokojit..., ? bojim bojim 😕 😕
dudus normalne, proste mala sa narodi ked sa ma a strachom si nepomozes 😀 😀 proste si oddychuj kym sa da lebo o tyzden sa ani nezastavis 😉
Wighy, to akoze mozem aj tuto noc? 😕
a co ti lekar povedal o normalnom porode???v kazdom pripade budes mat sekciu???
mozem sa sprchovat?
jasneeeeee
mozes porodit hocikedyaj dnes aj o tyzden
no on bol za normalny porod ale ja som povedala, ze normalne nechcem, ked je nozickami napred..
aha a to akoze ked na teba pridu bolesti tak stihnu ece sekciu???
normalne ma to cele rozplakalo 😢 😢
duds moooja neplackaaaaj vsetko bude ok 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
asi ano, sak oni aj epiduralku ti stihnu pichnut, tak stihnu aj spinal...
a co T???ako to zvlada??? 😅
to su asi tie hormony, ci co
urcite dudu 😉
on je na skoleni , tak som ho len prezvonila a ked budu mat prestavku alebo skoncia tak mi zavola...
inac mala mi tam skace 😅 , asi sa tesi 😉
juuj takze si sama????? ☹

DUDUšššš ved uz budes mat malicku pri sebe juuuuuuuj ako sa tesim uz na nu 😵 😵 😵 😵