Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
wighy, ja som to tiez uz odskusala , ked milacika pochvalim ze toto sa mi pacila ako sa zachoval a taaak,..., on potom normalne narastie a mozem si s nim robit co chcem 😉 , teda odtial potial, lebo T ma silne vyvinuty zmysel na to aby ho niekto neovladal. 😉
Wiiiiig,my sme byvali v BA v prenajme a medzitym sme si stavali podkrovny byt a ked bol dokonceny sme sa prestahovali,no R sa zas odstahoval naspat do toho prenajmu do BA ja som zostala tu v PK 😀
dufam,ze som to zrozumitelne napisala 😅
ano, 😀 😀 julis
jul tak aspon vieme ze to tak ma byt hehehe lebo som pocula ze niekde aj viac pytaju
dudu hej treba chvalit ale nenapadne, ja toho mojho nechvalim lebo teraz nie je zaco 😝 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig ja skapem
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej dnes ide ten LIFE najbohatsi policajt
dudusa..neprovokuj tu s haluskami 😠 😅 ja som hladnaaaaaaaaaaaaaaaa 😝
toho policajta cakam aj ja 😉
jul uff komplikovane 😀 😀 😀 😀
my este dokukavame na markize film, ale uz ma V poprosil, ze chce o desiatej kukat na CT1 den D,
to je taka relacia, co ma niekto podnikatelsky zamer...a hlada sponzora...tak asi sa chce inspirovat 😀
a hanku mi stale budia 🙄 uz som tam bola 3x 🙄 🙄 😠
den D aj ja rada pozeram 😉
teraz pre zmenu aj hlucha suseda vrieska po madarsky do telefonu aj debili nad nami ramusia a rehocu sa tam jak prisprostí 😠 🙄 🙄
co zase pipi? 😒
no super,mne akurat vypadla jojka a markiza,inac vsetky programy mi idu 🙄
nam idu...vsetky 😕 😉
do p... to co sa tam kazdy den rehlia jak takí kreteni? co im uz vazne j...?
ja by som v tomto dome uz nemohla robit nic ine, len chodit buchat a zvonit a dokolecka dokola niekoho upozornovat 🙄 🙄 🙄 😔 mna to uz nebaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ☹
pipi ☹
do riti co je s tym? uz mi ide len mtv 😅
asi julis...asi 🙄 sak ti hovorim...on ma 19 a ona 18, a maju tam nejakeho kamosa...ten starsi nebude...no co chces od takych pubertakov 🙄 ti maju v pazi, ze je noc a ludia chcu mat klud 😠 😠
mne dosiel akuart T domenko, boooze aky je unaveny 😒
dudus...a to ide rano zase naspat do roboty 😕 😝 🙄
pipi ti verim a viem ako ti je 😒
ja by som vrazdila za to! ja som uz vstavala zo strachom ,ze co bude......ci ten debil bude robit diskoteku alebo nie a hocikedy som sa uz na ramus zobudila rano 🙄
a to este zapol sluzobny PC-ko ze rano musi mat spracovany jednu ponuku 😒 , tak som mu spravila kavu,,, no dufam ze krpata cez noc pocka v brusku, aby sa mi milacik aspon vyspinkal...
uz mi nejde ani mtv 😠 co si mam pustit dvd? mam inac co som este nevidela...Stastie nadosah a Sex v meste
dudus...aspon ho od nas pozdravuj 🙂 neboj tamarka este do nedele pocka 😵
ona ta len drzi v pohotovosti...aby si prilis nezlenivela 😀
julis...dvd to isti 😎 hod si sex v meste, to je cool 😎 ja som na tom bola aj v kine 😉
pipi teda , to aby ste si uz nasli iny bytik, a cooo? ta suseda este nedostala tu staznost?
ano rano ma na pol deviatu dalsie kolo a znova skonci takto o deviatej 😒
do riti a mam aj po kitovi aj po tom policajtovi 😠 😠 😠
dudus...neviem...zatial nas nikto nekontaktoval, ale posielali sme to len vcera, tak mozno este nie...ja uz ledva cakam, ako to vyriesia 🙄 😕

wiiiig ,R tiez platil za razitko 2€