icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

jul
2. feb 2010

wiiiig ,R tiez platil za razitko 2€

dudu
2. feb 2010

wighy, ja som to tiez uz odskusala , ked milacika pochvalim ze toto sa mi pacila ako sa zachoval a taaak,..., on potom normalne narastie a mozem si s nim robit co chcem 😉 , teda odtial potial, lebo T ma silne vyvinuty zmysel na to aby ho niekto neovladal. 😉

jul
2. feb 2010

Wiiiiig,my sme byvali v BA v prenajme a medzitym sme si stavali podkrovny byt a ked bol dokonceny sme sa prestahovali,no R sa zas odstahoval naspat do toho prenajmu do BA ja som zostala tu v PK 😀

dufam,ze som to zrozumitelne napisala 😅

dudu
2. feb 2010

ano, 😀 😀 julis

wighy
2. feb 2010

jul tak aspon vieme ze to tak ma byt hehehe lebo som pocula ze niekde aj viac pytaju

dudu hej treba chvalit ale nenapadne, ja toho mojho nechvalim lebo teraz nie je zaco 😝 😀 😀

jul
2. feb 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig ja skapem

jul
2. feb 2010

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej dnes ide ten LIFE najbohatsi policajt

pipka
2. feb 2010

dudusa..neprovokuj tu s haluskami 😠 😅 ja som hladnaaaaaaaaaaaaaaaa 😝

wighy
2. feb 2010

toho policajta cakam aj ja 😉

jul uff komplikovane 😀 😀 😀 😀

pipka
2. feb 2010

my este dokukavame na markize film, ale uz ma V poprosil, ze chce o desiatej kukat na CT1 den D,
to je taka relacia, co ma niekto podnikatelsky zamer...a hlada sponzora...tak asi sa chce inspirovat 😀

a hanku mi stale budia 🙄 uz som tam bola 3x 🙄 🙄 😠

dudu
2. feb 2010

den D aj ja rada pozeram 😉

pipka
2. feb 2010

teraz pre zmenu aj hlucha suseda vrieska po madarsky do telefonu aj debili nad nami ramusia a rehocu sa tam jak prisprostí 😠 🙄 🙄

jul
2. feb 2010

co zase pipi? 😒

jul
2. feb 2010

no super,mne akurat vypadla jojka a markiza,inac vsetky programy mi idu 🙄

pipka
2. feb 2010

nam idu...vsetky 😕 😉

jul
2. feb 2010

do p... to co sa tam kazdy den rehlia jak takí kreteni? co im uz vazne j...?

pipka
2. feb 2010

ja by som v tomto dome uz nemohla robit nic ine, len chodit buchat a zvonit a dokolecka dokola niekoho upozornovat 🙄 🙄 🙄 😔 mna to uz nebaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ☹

wighy
2. feb 2010

pipi ☹

jul
2. feb 2010

do riti co je s tym? uz mi ide len mtv 😅

pipka
2. feb 2010

asi julis...asi 🙄 sak ti hovorim...on ma 19 a ona 18, a maju tam nejakeho kamosa...ten starsi nebude...no co chces od takych pubertakov 🙄 ti maju v pazi, ze je noc a ludia chcu mat klud 😠 😠

dudu
2. feb 2010

mne dosiel akuart T domenko, boooze aky je unaveny 😒

pipka
2. feb 2010

dudus...a to ide rano zase naspat do roboty 😕 😝 🙄

jul
2. feb 2010

pipi ti verim a viem ako ti je 😒
ja by som vrazdila za to! ja som uz vstavala zo strachom ,ze co bude......ci ten debil bude robit diskoteku alebo nie a hocikedy som sa uz na ramus zobudila rano 🙄

dudu
2. feb 2010

a to este zapol sluzobny PC-ko ze rano musi mat spracovany jednu ponuku 😒 , tak som mu spravila kavu,,, no dufam ze krpata cez noc pocka v brusku, aby sa mi milacik aspon vyspinkal...

jul
2. feb 2010

uz mi nejde ani mtv 😠 co si mam pustit dvd? mam inac co som este nevidela...Stastie nadosah a Sex v meste

pipka
2. feb 2010

dudus...aspon ho od nas pozdravuj 🙂 neboj tamarka este do nedele pocka 😵

ona ta len drzi v pohotovosti...aby si prilis nezlenivela 😀

pipka
2. feb 2010

julis...dvd to isti 😎 hod si sex v meste, to je cool 😎 ja som na tom bola aj v kine 😉

dudu
2. feb 2010

pipi teda , to aby ste si uz nasli iny bytik, a cooo? ta suseda este nedostala tu staznost?

ano rano ma na pol deviatu dalsie kolo a znova skonci takto o deviatej 😒

jul
2. feb 2010

do riti a mam aj po kitovi aj po tom policajtovi 😠 😠 😠

pipka
2. feb 2010

dudus...neviem...zatial nas nikto nekontaktoval, ale posielali sme to len vcera, tak mozno este nie...ja uz ledva cakam, ako to vyriesia 🙄 😕