Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
cawes, este som v celku 😉
tak v piatok si mam prist pre vstupne papiere, v nedelu o 9 nastup do nemocnice a v pondelok doobeda ma rezu 😒 , tak dufam ze mala vydrzi v brusku do pondelka.
dnes som tiez spinila je to normalne?
juj kupila som si dve podprdy ale su mi trosku v obvode tesne , myslite ze ked porodim trosku sa scvrknem? lebo sak urcite mam navyse nejaku tu vodu v tele, ?nie?
no my sme uz doma, aj igelit na kociku sme zvladli v pohode 🙂 stacil nam na celu cestu jeden tvarohovy kolacik 😀 vybavili sme aj postu, aj Polus...kupili sme novy mixer, dala som si ho aj vyskusat, a doma som ho zapla a nejde 😠 porazit ma ide 🙄 zajtra tam mozem ist zase 😠 🙄
dudus, ja som spinila minimalne tri dni pred nastupom do nemocnice...a keby som cakala kym sa to rozbehne samo, mozno by to bolo aj dlhsie 😉 takze klíííííííííííííííííííííííd 😀
dudus...v prsiach skor naberies po porode...ako opacne 😅
ved uvidis, hlavne si odlos ucet, aby si to v pripade nudze mohla vymenit 😉
to fakt pipi? ty kks,to je sila,ze ti to nefunguje 😠 😠 😠 😠 😠 😠
to v Datarte si kupila?
duduššš,ani ja som sa nescvrkla po porode 🙄 😠 😖
hej v datarte 😒 ide mi slahac.ale ten ponorny mixer nejde 🙄 to je taky kombinovany ze 3v1, slahac, hnetac a mixer v jednom, a slahac a hnetac...s tymi metlickami to ide, a ked tam nasrobujem ten ponorny mixer, tak ten nejde 🙄
u nas furt nejde telka,ziadny signal,zevraj koli satelitom ci co 🙄 zevraj ani Orange nesiel....svokor mi tu splietal nieco
hej cele doobedie mal orange vypadok 😖
mne zas svokor doniesol dnes z roboty šišky 😠 ja budem zachvilu jak gula 😠 ale su fantastickeeee,akuratich tlacim do hlavy aj s kavou
ja som mala vcera 😝 😎
pipi nemozem to vymenit, lebo vacsie nemali..., ja som ale myslela na obvode pod prsami nie na kosichoch, to viem ze sa mi zvacsia...
ozaj baby ma manzel zo zakona nejake to volno pri narodeni babatka?
zajtra cupitas s mixerom naspat?
tak to ten mixer nahneva, ze nefunguje 😠 , clovek sa tesi a trt ho musis ist este raz
dudus, obavam sa, ze u nas zakon na otcov nepozera 🙄 teda aspon v nemal, bral si dovolenku na den porodu, ale potom chodil normalne do roboty 😒
julis...co ine mi zostava 😖 😠 ved si nenecham pokazeny novy mixer 🙄
dudus, mne sa aj obvod zvacsil po porode...proste som priberala 😝
ideme sa kupat atd...tak po osmej som tu 😉
pipi ti mi ani nehovor, ze este priberem..., ved to som si nemusela ani kupovat.., no tak potom budem musiet vybehnut niekam do galanterky , pozriet si ten nadstavec na podprdy, alebo co.. 😒
to mi ani nehovor tam malo byt 😀
hladam v zakonniku prace a je tam volno pre manzela , myslim len si to musim este poooooriadne precitat 😉
ahojteee
no dudus ze si sa ozvalaaaa
jul mnaaam siskyyy daaaaaaaaaaaaaj ja ti s nimi pomozem 😀 😀 😀 😀
pipi to ako co???by som im ten mixer o hlavu tresla 😒 😠
dud ten nastavec na podprdu nie je zly napad 😉my sme uz okupali teraz kuka rozpravku, potom ece ideme citat knizku a dam ju haji
wighy , no len neviem ako sa do tej galanterky dopracujem, lebo ked dlhsie chodim tak citim, ze mam brucho 😒 , keby bola nejaka galanterka tak , aby som mohla zaparkovat pred obchodom, bolo by mi to uuuuplne fajn 😉 , ale co poznam galanterku , parkovatr sa tam neda 😠
ja by som si dala take sisky a cajikom, 😉
no nasla som, v ZP paragraf 141...,
(2) Zamestnávateľ je povinný poskytnúť zamestnancovi pracovné voľno z týchto dôvodov a v tomto rozsahu:
b) narodenie dieťaťa manželke zamestnanca; pracovné voľno s náhradou mzdy sa poskytne na nevyhnutne potrebný čas na prevoz manželky do zdravotníckeho zariadenia a späť.
takze asi pol na by to mohlo byt, nie? 😅
no ale brucho ma teda pobolieva 😒
dnes som si dala aj bebe aj horalku 😉 , snad to tej malej nebude vadit..., ale povieem vam zaludok to nevie stravit, cudne ma boli...
vcera T volal s kamosom lebo sa chceli u nas v nedelu zastavit a popisoval mu nasu sitiaciu..
" no vies D sa odje...l nejaky stupel tak pokrvacala, a v nedelu ide asi do nemocnice, ale sak poobede ondzite" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ze odj...l stupel, som sa nevedela zastavit smiat ked mi to povedal..
co budete pozerat? panelaaak? 😕 😅

🙂 😉 😉 😉 😉 😉