icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

wighy
3. feb 2010

dud uz viem co som chcela hej o tom volne som pocula ale to sa dodrziava uz len v klasickych podnikoch ,pochybujem ze nejaky sukromnik da take volno, ja kazdeho koho poznam si musel brat dovolenku 😒

pipka
3. feb 2010

dudus... 😀 😀 😀 😀 😀

no neviem ako je to NEVYHNUTNE POTREBNY CAS 😅 to si kazdy zamestnavatel moze vysvetlit po svojom 😝 ale ja som myslela skor, ze chces aby mal volno, ked dojdete domov z porodnice...tak to myslim u nas neexistuje, jedine, ze teda moze pre teba prist, vysadit ta doma a koniec 😖 tak aj mna V doviezol, o deviatej som mu volala, ze nas prepustaju, tak dosiel pre nas, vysadil ma doma, vyniesol hore malu a fical prec...mozno vypadol z roboty na necelu hodinu 😲 🙄 viac to nebolo 😝

pipka
3. feb 2010

no presne dudus, ako pise wigh, keby bol klasicky zamestnanec, nejaky ucitel...alebo tak, tak by mozno mal narok na pol dna volna...ale neviem, ci v jeho robote mu sef da len tak den volna, ked mu to zakon neprikazuje 😒 teda mozno mu da...ale bez naroku na mzdu 😅 🙄

pipka
3. feb 2010

boooze, ledva som hanulu uspala, sak ti dementi tam zase hucia 🙄 , podla mna im volali ti domaci, a ma to presne opacny efekt 😠 normalne tam cely cas co som ju krmila, dupali nohami po zemi, rehotali sa a vykrikovali 😠 alebo su fakt taki obmedzeni, alebo ja uz neviem ☹ ja uz len cakam, kedy ju zobudia 🙄

mna tu uz slahne 😠 🙄
a V v robote, som tu sama...a niiiic sa mi nesce 😝 , hladna som , ale leniva aj rozok si natriet 🙄 😅

pipka
3. feb 2010

zajtra idem rano zase na krv, mala by som dnes ist skor spat...ale desi ma uz len ta predstava, ze ti jeb...ti nad nami tam budu hučať a ja uz nemam sil to riesit...a zase sa nevyspim 🙄

dudu
3. feb 2010

no T sa chcel nejako vyhnu ist v pondelok do roboty 😅 😀 😀
ale samozrejme ze bude mat dovcu ked prideme domeno 😉

u nas v baraku burali a buchali az do siestej 😠 , no dufam ze skoro skoncia

dudu
3. feb 2010

pipi a to pojdes aj s krpatou?

pipka
3. feb 2010

kam? 😕

dudu
3. feb 2010

na kam ste sa stratili? ☹

dudu
3. feb 2010

na krv

pipka
3. feb 2010

jaaaj na krv? niee, ved pojdem hned na pol osmu, tak V zostane o pol hodku dlhsie doma, jemu to nevadi, kvoli tomu je dnes akoze dlhsie v robote...ze si nadraba zajtrajsok 😅 😉 😉 😉

dudu
3. feb 2010

a preco na krv, znovu?

pipka
3. feb 2010

no ale mozno niekedy sa tomu nevyhnem, aby som ju tam vzala zo sebou...ved uvidime, snad bude vsetko v poriadku a budem chodit len na povinne poradne 😉

pipka
3. feb 2010

teraz na klasicke testy, protilatky, ...bla bla bla...co ti na zaciatku tehu beru asi 6 skumaviek...sa tesiiiim 😝 🙄

dudu
3. feb 2010

ja si myslim, ze im to tam nevadi, ved kooolko mamiciek s detmi som tam videla , aj tie stolicky na hranie tam maju..

dudu
3. feb 2010

jaaaaaaaj,

uz si vymyslela ako to oznamis rodine? 😅

dudu
3. feb 2010

svokra moze strikovat a strikovat, sak ked to bude nahodou male, tak to ponosi druhe babo 😉

pipka
3. feb 2010

no ved jasne, ak by babka zlyhala...ale myslim, ze oni radi povaruju 😉

nooo, uz sme tu spekulovali...nasim som vyrabala valentinsky darcek 😀 zapracovala som kopiu toho ultrazvuku do bonboniery visne v cokolade, to obaja miluju 😎 ...len im musim povedat, aby ju aj otvorili...nie ze ju podaruju dalej 😅 😀 😀

pipka
3. feb 2010

no veru 😅 😀

dudu
3. feb 2010

presne tak som to mala na mysli,

ja ked som si predstavovala ako nasim oznamim to prekvapenie, ale mne to nikdy takto ....

aj pre T som mala vymyslene , ze kupim male topanocky a dam mu ich v krabicke..

pipka
3. feb 2010

ja som to V povedala priamo...ze sa moze tesit na dalsiu fifinku alebo fifika 😀

dudu
3. feb 2010

nooo, jasne ked je to druhe...,ale ja som to tak chcela pri prvom..

lenze nasi ma tam odviezli a doviezli a vlastne o vsetkom vedeli a mama mi furt vyvolavala ze ako a co.., tak prekvapko som si mohla strcit.., tak som to tiez na rovinu 😅 😀

dudu
3. feb 2010

akurat ked mam rozpisanu odpoved mi musi niekto volat alebo pisat ma skype, faceboooku alebo telefone, taky zaujem o moju osobu som teda necakala 😕 😕 😅

dudu
3. feb 2010

idem vyvasat pradlo, neni toho vela ale uz ma boli chrbat 😉

dudu
3. feb 2010

zase mi v spalni smrdi... 😠 , aale uz sme zistili ze preco nam tam smrdi.., ked sa znizi tlak vo vzduchu tak mi v spalni smrdi, ale nechapem preco lebo tam ziadny odpad nie je 😒

wighy
3. feb 2010

juuuj dudu teraz ky m neporodis uz to bude takto hehehe mne to straasne uz potom leizlo na nervy 😀 😀 😀 😀

dudu
3. feb 2010

wighy , neeeeeeee sak do nedele to asi nevydrzim

pipka
3. feb 2010

aj ja som akurat dotelefonovala 😅 😀
ale nie s tebou dudus 😎 😀

pipka
3. feb 2010

len si ece uzivaj brusko...uvidis...este ti chybat bude 😎

wighy
3. feb 2010