Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
dudus... 😀 😀 😀 😀 😀
no neviem ako je to NEVYHNUTNE POTREBNY CAS 😅 to si kazdy zamestnavatel moze vysvetlit po svojom 😝 ale ja som myslela skor, ze chces aby mal volno, ked dojdete domov z porodnice...tak to myslim u nas neexistuje, jedine, ze teda moze pre teba prist, vysadit ta doma a koniec 😖 tak aj mna V doviezol, o deviatej som mu volala, ze nas prepustaju, tak dosiel pre nas, vysadil ma doma, vyniesol hore malu a fical prec...mozno vypadol z roboty na necelu hodinu 😲 🙄 viac to nebolo 😝
no presne dudus, ako pise wigh, keby bol klasicky zamestnanec, nejaky ucitel...alebo tak, tak by mozno mal narok na pol dna volna...ale neviem, ci v jeho robote mu sef da len tak den volna, ked mu to zakon neprikazuje 😒 teda mozno mu da...ale bez naroku na mzdu 😅 🙄
boooze, ledva som hanulu uspala, sak ti dementi tam zase hucia 🙄 , podla mna im volali ti domaci, a ma to presne opacny efekt 😠 normalne tam cely cas co som ju krmila, dupali nohami po zemi, rehotali sa a vykrikovali 😠 alebo su fakt taki obmedzeni, alebo ja uz neviem ☹ ja uz len cakam, kedy ju zobudia 🙄
mna tu uz slahne 😠 🙄
a V v robote, som tu sama...a niiiic sa mi nesce 😝 , hladna som , ale leniva aj rozok si natriet 🙄 😅
zajtra idem rano zase na krv, mala by som dnes ist skor spat...ale desi ma uz len ta predstava, ze ti jeb...ti nad nami tam budu hučať a ja uz nemam sil to riesit...a zase sa nevyspim 🙄
no T sa chcel nejako vyhnu ist v pondelok do roboty 😅 😀 😀
ale samozrejme ze bude mat dovcu ked prideme domeno 😉
u nas v baraku burali a buchali az do siestej 😠 , no dufam ze skoro skoncia
pipi a to pojdes aj s krpatou?
kam? 😕
na kam ste sa stratili? ☹
na krv
jaaaj na krv? niee, ved pojdem hned na pol osmu, tak V zostane o pol hodku dlhsie doma, jemu to nevadi, kvoli tomu je dnes akoze dlhsie v robote...ze si nadraba zajtrajsok 😅 😉 😉 😉
a preco na krv, znovu?
no ale mozno niekedy sa tomu nevyhnem, aby som ju tam vzala zo sebou...ved uvidime, snad bude vsetko v poriadku a budem chodit len na povinne poradne 😉
teraz na klasicke testy, protilatky, ...bla bla bla...co ti na zaciatku tehu beru asi 6 skumaviek...sa tesiiiim 😝 🙄
ja si myslim, ze im to tam nevadi, ved kooolko mamiciek s detmi som tam videla , aj tie stolicky na hranie tam maju..
jaaaaaaaj,
uz si vymyslela ako to oznamis rodine? 😅
svokra moze strikovat a strikovat, sak ked to bude nahodou male, tak to ponosi druhe babo 😉
no ved jasne, ak by babka zlyhala...ale myslim, ze oni radi povaruju 😉
nooo, uz sme tu spekulovali...nasim som vyrabala valentinsky darcek 😀 zapracovala som kopiu toho ultrazvuku do bonboniery visne v cokolade, to obaja miluju 😎 ...len im musim povedat, aby ju aj otvorili...nie ze ju podaruju dalej 😅 😀 😀
no veru 😅 😀
presne tak som to mala na mysli,
ja ked som si predstavovala ako nasim oznamim to prekvapenie, ale mne to nikdy takto ....
aj pre T som mala vymyslene , ze kupim male topanocky a dam mu ich v krabicke..
ja som to V povedala priamo...ze sa moze tesit na dalsiu fifinku alebo fifika 😀
nooo, jasne ked je to druhe...,ale ja som to tak chcela pri prvom..
lenze nasi ma tam odviezli a doviezli a vlastne o vsetkom vedeli a mama mi furt vyvolavala ze ako a co.., tak prekvapko som si mohla strcit.., tak som to tiez na rovinu 😅 😀
akurat ked mam rozpisanu odpoved mi musi niekto volat alebo pisat ma skype, faceboooku alebo telefone, taky zaujem o moju osobu som teda necakala 😕 😕 😅
idem vyvasat pradlo, neni toho vela ale uz ma boli chrbat 😉
zase mi v spalni smrdi... 😠 , aale uz sme zistili ze preco nam tam smrdi.., ked sa znizi tlak vo vzduchu tak mi v spalni smrdi, ale nechapem preco lebo tam ziadny odpad nie je 😒
juuuj dudu teraz ky m neporodis uz to bude takto hehehe mne to straasne uz potom leizlo na nervy 😀 😀 😀 😀
wighy , neeeeeeee sak do nedele to asi nevydrzim
aj ja som akurat dotelefonovala 😅 😀
ale nie s tebou dudus 😎 😀
len si ece uzivaj brusko...uvidis...este ti chybat bude 😎
veru a nielen brusko ale aj kluuud a spanok 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dud uz viem co som chcela hej o tom volne som pocula ale to sa dodrziava uz len v klasickych podnikoch ,pochybujem ze nejaky sukromnik da take volno, ja kazdeho koho poznam si musel brat dovolenku 😒