Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
dudu to je fakt ale vonave babatko a jeho usmev ti vsetko vynahradi 😵 😵
budes stihat...lebo budes musiet 😎
no sak sa kocham ..,
pozeram stv-cku
inac dnes ma velmi malo kopkala, v porovnani ako mala vcera diskoteku tak dnes to je ani nie patina, je to OK? 😕
rcite je neboj dudu 😵
ze pampusik, ako pekne hu tam nazval 😀 😀
no uz nam dosiel tatinko domov...a uz ramusí 😠 🙄 tresk dverami, tresk kluce o policu... 😠 😝 mna tu uz drbne v tomto dome 😅 😀 ja uz sa na tom musim smiat...
zase hanula hore 🙄 tentokrat ju hlucha suseda zobudila, co vedla telefonuje tak, ze madarsky ziape do telefonu 😠 😅 😅 ja uz tu nevladzem...
julis, chystaj mi miesto na cajle 😀
duuds...cumis na stv a chystas na porod T 😕 😀
ja len dufam, ze u nas to take nebude, ked pridem domov s pipiskou...
pipi nezavidim 😔 😔 😔
ked tak teraz kukam na V...tiez uz bude za chvilu rodit 😅 😀 😀 😀
skoda ale asi T nebude pri porode asi to nebude mozne... 😒 , neviem zabudla som sa spytat
sak ked si ho vecer vykrmujes 😀 😀 😀 😀
tusim poviem T aby zmenil moje oslovenie z gidzili na pampusik 😉
dudus a u vas uz doprerabali? 😕
ale moze cakat na chodbe a hned ked malu vyberu, tak ho zavolaju a moze ju nafotit 😉
ked som ja rodila, tak k sekciam volali tatinov hned po 10 min. z chodby 😉
no ved nie 😠 , a to sa chcu na konci februara nastahovat, a byt maju rozbombardovany, dnes im len priecku robili a burali na skrinky diery, elektro a plyno....
no mozes len dufat, ze kym prides z porodnice, tak uz budu mat aspon to najhlucnejsie za sebou 🙄
aano, pipi? no sak on musi rano na krv a potom chcel prist, ale sak ked mna budu robit mozno o jedenastej tak chudak co tam bude tri hodky robit...., no sak nejako sa dohodneme
no ja sa este spolieham na to ze do nejakeho casu malemu babatku hluk velmi nevadi, a ze mala bude pokojna 😅 😀 😀 😀
no poslusne sediet...tak ako vsetci nastavajuci oteckovia 😀 aj V si tam odsedel aspon 5 hodin 😅
a ak ma pustia v piatok, tak to je tiez taake, lebo T je objednany uz dva mesiace k endokrinologycke a tam je straaaaaaaaaaaaasne vela ludi vzdy..., tak dufam , ze mi pockaju kym pre mna T pride
no hanka mala par dni, ked nam tu ten pes stekal a zavijal...a veru sa mykala chudatko 😔 😔 😔
ak ta budu v pondelok rezat, tak ta v piatok urcite nepustia moja, s tym nerataj...po sekcii tak 5 dni lozko...minimalne, v Ruzinove...neviem ako inde 😉
pipi vidis ja som ale blba, ja furt na neho beriem ohlad.. 😒 , jasne bude tam sediet a cakat, 😕 😉 😉
ale ak by aj, ty sa kludne mozes na vizite dohodnut, ze sa este necitis dobre, ze si nemala stolicu, a hned ta nechaju do soboty...a mozno aj do pondelka 😒
dr. mi povedal, ze ak bude vsetko OK tak ma na vikend pustia domov 😕 😕 😕
ale ja by som rada bola v piatok uz doma, aby aj T si malu uzil cez vikend a ked by bolo vsetko OK tak nech ide do roboty, a maminaa mi pomoze s malou podvecer....
nepamatas ako dlho bola v nemocke lia? 😕
no ved uvidis hlavne ako sa ty budes citit...zas nema vyznam to unahlit a doma sa budes zvíjat 🙄 😖

ved brusko mi nevadi len ten chrbat keby nebolel 😒
nestraste s tym kludom, sak ja mam s toho nocnu moru, ze budem vyflusnuta