icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

dudu
3. feb 2010

ved brusko mi nevadi len ten chrbat keby nebolel 😒

nestraste s tym kludom, sak ja mam s toho nocnu moru, ze budem vyflusnuta

wighy
3. feb 2010

dudu to je fakt ale vonave babatko a jeho usmev ti vsetko vynahradi 😵 😵

pipka
3. feb 2010

budes stihat...lebo budes musiet 😎

dudu
3. feb 2010

no sak sa kocham ..,

pozeram stv-cku

inac dnes ma velmi malo kopkala, v porovnani ako mala vcera diskoteku tak dnes to je ani nie patina, je to OK? 😕

wighy
3. feb 2010

rcite je neboj dudu 😵

dudu
3. feb 2010

ze pampusik, ako pekne hu tam nazval 😀 😀

pipka
3. feb 2010

no uz nam dosiel tatinko domov...a uz ramusí 😠 🙄 tresk dverami, tresk kluce o policu... 😠 😝 mna tu uz drbne v tomto dome 😅 😀 ja uz sa na tom musim smiat...
zase hanula hore 🙄 tentokrat ju hlucha suseda zobudila, co vedla telefonuje tak, ze madarsky ziape do telefonu 😠 😅 😅 ja uz tu nevladzem...

julis, chystaj mi miesto na cajle 😀

pipka
3. feb 2010

duuds...cumis na stv a chystas na porod T 😕 😀

dudu
3. feb 2010

ja len dufam, ze u nas to take nebude, ked pridem domov s pipiskou...

wighy
3. feb 2010

pipi nezavidim 😔 😔 😔

pipka
3. feb 2010

ked tak teraz kukam na V...tiez uz bude za chvilu rodit 😅 😀 😀 😀

dudu
3. feb 2010

skoda ale asi T nebude pri porode asi to nebude mozne... 😒 , neviem zabudla som sa spytat

dudu
3. feb 2010

sak ked si ho vecer vykrmujes 😀 😀 😀 😀

dudu
3. feb 2010

tusim poviem T aby zmenil moje oslovenie z gidzili na pampusik 😉

pipka
3. feb 2010

dudus a u vas uz doprerabali? 😕

pipka
3. feb 2010

ale moze cakat na chodbe a hned ked malu vyberu, tak ho zavolaju a moze ju nafotit 😉
ked som ja rodila, tak k sekciam volali tatinov hned po 10 min. z chodby 😉

dudu
3. feb 2010

no ved nie 😠 , a to sa chcu na konci februara nastahovat, a byt maju rozbombardovany, dnes im len priecku robili a burali na skrinky diery, elektro a plyno....

pipka
3. feb 2010

no mozes len dufat, ze kym prides z porodnice, tak uz budu mat aspon to najhlucnejsie za sebou 🙄

dudu
3. feb 2010

aano, pipi? no sak on musi rano na krv a potom chcel prist, ale sak ked mna budu robit mozno o jedenastej tak chudak co tam bude tri hodky robit...., no sak nejako sa dohodneme

dudu
3. feb 2010

no ja sa este spolieham na to ze do nejakeho casu malemu babatku hluk velmi nevadi, a ze mala bude pokojna 😅 😀 😀 😀

pipka
3. feb 2010

no poslusne sediet...tak ako vsetci nastavajuci oteckovia 😀 aj V si tam odsedel aspon 5 hodin 😅

dudu
3. feb 2010

a ak ma pustia v piatok, tak to je tiez taake, lebo T je objednany uz dva mesiace k endokrinologycke a tam je straaaaaaaaaaaaasne vela ludi vzdy..., tak dufam , ze mi pockaju kym pre mna T pride

pipka
3. feb 2010

no hanka mala par dni, ked nam tu ten pes stekal a zavijal...a veru sa mykala chudatko 😔 😔 😔

pipka
3. feb 2010

ak ta budu v pondelok rezat, tak ta v piatok urcite nepustia moja, s tym nerataj...po sekcii tak 5 dni lozko...minimalne, v Ruzinove...neviem ako inde 😉

dudu
3. feb 2010

pipi vidis ja som ale blba, ja furt na neho beriem ohlad.. 😒 , jasne bude tam sediet a cakat, 😕 😉 😉

pipka
3. feb 2010

ale ak by aj, ty sa kludne mozes na vizite dohodnut, ze sa este necitis dobre, ze si nemala stolicu, a hned ta nechaju do soboty...a mozno aj do pondelka 😒

dudu
3. feb 2010

dr. mi povedal, ze ak bude vsetko OK tak ma na vikend pustia domov 😕 😕 😕

dudu
3. feb 2010

ale ja by som rada bola v piatok uz doma, aby aj T si malu uzil cez vikend a ked by bolo vsetko OK tak nech ide do roboty, a maminaa mi pomoze s malou podvecer....

dudu
3. feb 2010

nepamatas ako dlho bola v nemocke lia? 😕

pipka
3. feb 2010

no ved uvidis hlavne ako sa ty budes citit...zas nema vyznam to unahlit a doma sa budes zvíjat 🙄 😖