Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
neee dudus...6 skumaviek zo mna vycicali 😅 😝
nepoznam wigh, a teraz by sa aj mne zisiel 🙄 uz riesim jednu reklamaciu 😖
no neviem wighy, ale asi sa k tomu podla mna neda dopracovat...
ja som raz riesila reklamaciu , posielala som list doporucenne a dostala som sa len tam ze mi povedali kam ten list dosiela a potom ze oni uz nevedia..., tak sa mi stratila doporucena zasielka. 😒
Skus sa popytat, budem drzat palec, alebo radsej vsetky palce 😅 😀
dudus...ja som dnes spala dobre, aj fifi pospala az do 7.45, ale ja som bezala rano na tu krv a to vylihovanie v pyzamku cele doobedie mi dnes nejako chybalo 😅 normalne ako sa tu hanka hrala v obyvke, tak mna tu lamalo jak svina 🙄 neviem, ci som aj nejake mikrospanky nechytila 😝
asi si teraz, ked haja, idem na chvilku lahnut...nech aspon poobede normalne fungujem 😒 😲 😉
dudus, to vazne? 😕
ja teraz riesim detto, posielala som list doporucene, 1. triedou do Ciech a nedosiel 🙄 tak verim, ze tou reklamaciou, aspon zistia, kde je, alebo sa mi vrati...to nesranduj, ze to nedokazu zistit... 🙄
pipi dokazu zistit kam na postu bol poslany, mne zistili ze list dosiel do race na postu a potom sa stopa stratila 😒
ale ved ak je to doporucena zasielka, tak by mal prevzatie niekto podpisat, nie? 😕 a ak nepodpisal...tak je chyba niekde na poste... 😕 😖
juj pipi auuuuuuuuuuuuuuuu
no super ako vidim s postou je to stale horsie ☹ 😔 strasny bordel tam maju a ked zoberieme kolk oto to stoji 😔
pojdem na postu,ved su dnes uz pocitatce tak tam musi byt ze som to zaplaila, naststie so mdosla na to ze to co po mne hladaju je januarova a tu mam 😉 ale aj tak tam skocim a skusim si to zistitt
ja mam doma mojho milacika, prisiel asi okolo pol dvanastej a ja este v pyzamku.
Rano som ho vyprevadzala v pyzamku a naobed ma v nom nasiel. 😅 😀 😀 ,
wigh, podla mna by sa to malo dat zistit
dudu ved nech si zvyka lebo urcitu dobu ta v inom moc neuvidi 😀 😀 😀
ja keby som nemusela ist rano na tu krv, tak som v pyzamku az do pol tretej, kym nejdeme von 😀 aj do tretej niekedy...ak sa podari 😀 😀 😀
ja co sa vsetko da, tak mam na trvaly prikaz.
Aj prave preto ze sa mi par krat podarilo nezaplatit, alebo som zaplatila a nenasla ustrizok
pipi a ty si nesla spinkat? 😕
aj my platime vsetko z uctu 😉
booze nemozem kukat ten damsky magazin...sak tam furt nieco varia 🙄 😀 a ja hladnaaaaa jak Čenkovej deti 😝 😅
jemu to ani nevadilo, len sa pousmial, ze a ty mas este nocku? 😅 😀
pipi a na ktorej strane?
vidis dudus...strasim tu stale 😅
ale uz idem, pa 😉
dud aj ja co viem platim cez ibanking ale tri veci platim na poste ale bodem to musiet zmenit lebo ked budem robit ktovie ako budem stihat postu 😝
nechooood ☹
presne wighy, setri to cas.
Ja na poste platim len dan za byt, lebo to mi uz reklamovala teta asi pred dvoma rokmi, ze im sa to ce net na ucet nepripise a tak mi chcela vyrubit penale... 😠
a potom platim poistku za auto na poste, to je asi tak vsetko co na poste platim.. 😉
co ste varili?
ja sackovu polievocku, hraskovu, ryzu a kuracie masko na prirodno, len sa mi nechce salatik robit, tak asi otvorim uhorecky 😅
ja dnes nic, mame zo vcera
vonku vyzera byt kosa ,mne sanechce ist voooooooooooooon
aj v byte mame kosu idem si uvarit cajik
tak ja idem pripravit masko a ideme papat
uz sme sa napapali aj kavucku mame spravenu a ja si dnes k nej dam aj horalku 😅 , konecne 😅 , snad to malej neuskodi
ja som tiez dnes nevarila, hnila som jak vos 😅 😝
fifinka ma zo vcera a ja som sa odbila rozkami s prazenicou 😅
dosla mrcha auuuuu 😠
dnes spala presne hodinku...to zas bude vecer upistana 🙄
keby som tak zistila, co ju zobudilo... 🙄 pod oknami zas tlupa stoji a hulaka 😠 🙄

dudu nie list, pred vianocami som platila na poste sipo a jednu fakturu, ako kazdy mesiac, vsetko si vzdy zakladam a tieto neviem najst a teraz mi doslo ze nieco nie je zaplatene, ma asi porazi uz som sto krat prehladala vsetko ale neviem to najst 😒 chcem zistit ci sa da zistit cez postu ze som to zaplatila ☹ ☹ ☹ taka som nahnevana ale ja viem ze som to zaplatila aj to viem ze som si tie paiere zalozila len neviem kde ☹ bolo to pred vianocami, potom sme isli na dovolenku tak sajnu nemam kam so to v tvom sungu vylozila zalozila,porazi maaaaaaa to ze zakon schvalnostiiiiiiiiiii ☹ ☹ ☹ ☹