Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
no idem malu nakrmit a padame von 😉
my sme boli vonku asi 10 minut a hodinu sme sa obliekali 🙄 maly sa sam rozbehol hore ze A A akoze pit...to ho ja vzdy tak nalakam ked uz mi je zima a chcem ist domov 😅
babule ako robite hovadzie maso k omacke? chcem spravit k tej svieckovej a neviem ako na to 😒
jul aj ja malu musim lakan na vsetko mozne ked chcem ist uz domov ale skor a ko o hodinu sa mi to nedari 😝
jul ja robim tak ze hovadzie osolim okorenim prespikujem slaninou a opeciem na panvici z kazdej strany asi 5 min a potom dam varit do toho hrnca kde mam zeleninu ktora sa vari a tak aj zeleninka chyti taku fajn chut ale to musi byt mlade hovadzie masko 😉 a potom ked je to uz uvarene maso vyberiem zeleninu rozmixujem a pridam slahacku a citronovu stavu
wiiig to vcelku sa ma robit ci na platky nakrajat?...ja som uplne lava ☹
mne uz konecne ide telka,dnes tu bol opravar a mali sme zamrznuty satelit 😅 😠
boze zase som hladna ked pozeram bez servitky 🙄
ozaj pipi bola si s tym mixerom?
cafet, hlasim sa z roboty este, sefka sla domov, tak sa flakam... 😀 😀 😀 😀
ale mam uz iba pol hodku a padam... 🙂
zajtra mam volno tak budem na konovi, dnes uz nie, dojde brat, budem musiet varit zase pre troch chlapov, uff.... 🙄 🙄 🙄 🙄
jul ja to robim v celku a potom nakrajam ale mozes aj na platky podla mna 😉
ajka no super len sa flakaj ked ta doma caka dalsia sichta ☹
ahojte bosorky 🙂
tak zase raz nakukam 😀 co mate noveho ???
ajojte 😎
mixi...ja chlebik vo vajci...a myslim pri tom na teba 😀 😀 😀
julis, ja to maso varim priamo v kuchte s tou zeleninkou a korenim...nech to nasiakne tou chutou 😉 a krajam ho na platky, ved keby som to varila vcelku, tak by to dlhsie trvalo.
no my sme sa dnes boli sankovat vyse dve hodiny, dokopy tri sme boli vonku, kym sme dosli domov...jak dva cencule 😅 😀 ale hned sme si ohriali ruky v teplej vode a dali cajik, tak sme sa rozmrazili 😎
nebola som dnes julis..doobeda som sa nevedela vykopat z domu a poobede som uz bola dohodnuta s kamoskou, ale zajtra mam auto na cely den, tak tam doobeda zbehnem, dufam, ze mi to vymenia 😒
ja uz mam platky toho hovadzieho...mam to aj vyklepat?
boze ja som taka lava jak slak 🙄
ozaj julis...zabudla som ti zlozit pochvalu...nas dedo si velmi pochvaloval kocikovanie 😎 ze mu vobec nevadi, ze je to trojkolka, po dvoch koleckach si zvykol a pochvaloval si velmi 🙂 🙂 🙂
ja to neklepem, len osolim, oprazim na cibulke, dam tam tu zeleninku, zalejem, pridam vsetko to korenie a dam v kuchte dusit 😉
co by si bola lava...sak si sikulka, poznam aj zeny, co ani caj neuvaria...ako nie zo srandy, ale naozaj 😅
😎 fiiiiha pipiii,no to uz ked dedko pochvali,to je co povedat 😎
zeeee? tiez som sa divila...ale ze sa mu v snehu vyyborne soferoval...tak to doslovne povedal 😀 😵 ze ma vyborne tazisko a ze je lahulinky, tak ze bol spokojny 😉
no jasneee,ja mam tie platky take hrube,tak ich asi len rozrezem na polovicu 😎
snad to zvladnem 😅
a duduska je ece kinderko? 😕 dufam, ze ano 😉
sak to,ze je lahky,to sa paci aj mne 🙂
len ked v nom sedi 16 kilove hebedo,tak na obrubnik je to makacka 😀
tak ak ich mas hrube, tak to naklep...len ked budu zas moc velke, aby sa ti neskrutili...nevidim ake su, tak tazko povedat 😅
sak ale dedko ma prax v soferovani 😀
zvladne kazdu mašinu 😀
no ja som vcera v nom mala 12,5 kilovu fifinu, fusak, nakup a aj mixer...a zdalo sa mi to v pohode...oproti tomu nasmu je kazdy kocik lahky 😅 😀
no jasne...ten uz len u nas soferuje stvrty kocar 😀 a ked zratam tie deti, co som ja stale domov vlacila 😅 aj tie niekedy chodil so mnou kocikovat 😀
no ved ece sa nakocikuje a hlavne ked sa druhe narodi 😵

julis.... 😒
ja mam taku chut na nejake masko...ale som hnila si sama uvarit 😅
ale zajtra uz varim, uz sa neda, sak obidve by sme uz nemali co jest 😝 😅