Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
budu to mat podelene,dedko len s kocikom 😀
budu losovat pred kazdou vychadzkou 😀
a ty si nohy doma na stol vylozis 😎 😀
na dze steeee ☹
tuuuuuuuuuuuuuuuu 😉 kukame popritom film 😉
jaaaaj na to sa najviac tesim...ked budu dve ...a naraz sa aspon na hodinku zbavim oboch 😝 😀 😀
lebo neviem, ci si V trufne ist sam s obomi von 😕 ved uvidime 😉
a ty si trufnes? 😀
musis prikupit ten skejtik na kocik,nech sa aj hanka veze
no jasne...ved co ine mi ostane...nemozem cely den cakat doma, kym so mnou niekto pojde von 😅 😀
ved presne s tym skejtikom chcem chodit 😉 ma ho kamoska, uz sa ma pytala, ci ho nechcem, tak si ho objednam 🙂
co varis zajtra? ja asi kelovy privarok
ozaj,maly spal celu noc v izbe a rano o 6 tej docupital za mnou s placom,tak si lahol ku mne a v momente zaspal 😀
mnam pipi, chlebik vo vajicku 😵
julis, ist von s dvomi detmi ako bude mat pipi bude brnkacka, ale ked chces vediet co je makacka, prid si pozicat nase opice 😉
ja cinu 😉
chuuudatenko...vidis, chybala si mu aj ty 😵
ved aj ja si hovorim, ze to sa bude dat...a cim budu rast, tym to bude lepsie...hlavne hanka ako bude vacsia, tak sa s nou lepsie bude chodit...aspon dufam 😅 😎
Príde Slota na loď plnú číňanov a zakričí
" Čo žmúrite maďari !"
😀
nostalgicky si kukame svadobne fotky 😅 a rehoceme sa tu s V, jak nam duduska filmovala svadbu...len nic z toho nemame...lebo dala kameru na rezim makro a nie je nic vidiet 😀 😀 😅
ahojte, pozeram ten film ma markize, lebo som ho uz videla a neviem si spomenut ako to skonci, len viem ze ta policajtka je snim zohrata.., ale neviem ako...
hahaha pipi, sak tu kameru som mala si mesiac, ale snazila som sa jak hovado 😅 😀 😀 😀 😀
dobre sa to skonci dudus, Morgan freeman nakoniec tu malu zachrani 😉 a ta blondýna tam zostane uvaznena
sak viem ze to skonci dobre len neviem ako , mam v hlave to ako sa tesi s tych diamantov a dalej si to nepamatam...
...a vrahom je zahradnik... zas neviem o com sa bavite 😀 pre mna je len papanica 😀
mixi 😀 😀 😀 o filme na markize
dudus...ale mame ta kraaasne s tou kamerou zvecnenu 😀 akoze profesionalka 😎 aspon tak sa na tej fotke tvaris 😀
malu mam natlacenu na praavej strane pod rebrom , neviem ako sa tam moze citit dobre sak cele brusko mam volne.. 😕
pipi sak heeerecka, neeeeee 😅 😀 😀 😀
ani nevie ako ma to mrzi, sak to bola moja prvotina a takto som ju dovrzala, 😒 😠 😠
dnes som znovu volala pre toe osusky 😠 😠 😠 😠 , takze nie ze mi klamali o tom za mi ich uz davno poslali, oni cakali kym im ja poslem tie plienky....,
tak som pani manzelke povedala svoje a slubila mi ze mi to dnes posle a zajtra to tu mam, len som zvedava ci mi tam da ja tie eura..., kravka ..., lebo po slovenske teda velmi nevedela..
som zvedava ako budes tamarku natacat 😀
teda to je sila dudus 😠 by som im ich uz neposlala 😠 😠 🙄
pipi to asi neurobim , ja si nerada ser...m do pusy , raz som im povedala, ze im to vratim tak im to vratim, sak ja som to ani nerozbalila...
na to natacanie sa tesim najviac, aj som myslela ze do nemocnice zoberiem kameru ale asi nie..

ved on len rad bude 😵 mozu aj s babkou spolu chodit...kazdy bude mat svoj privesok 😀