Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
jake mate spolocne myslienky... 😕 😕 😀 😀
aha, taka bohata by som bola? 😕 😕 😕 😀 😀 😀
a ked si pripoistena neeeni, tak len 55% z denneho priemeru za posledny odpracovany rok, takze mne by sa to malo ratat z minuleho roku a nie z tohoto, myslim
dudus, ale neda sa prihlasit spatne nechapes? Ak zaplatim 31.1. tak sa mi nerata cely januar...ale len ten jeden den ! Cize ak som tam bola 1.2. tak by sa mi to ratalo len 28 dni vo februari atd...a do porodu by mi to tych 270 dni nevyslo....
ved sa pri druhom potom skus na to opytat
teda nie 28tt ale 7 mesiacov , lebo sak to je na mesiac
jaaaaaj, lebo ta teta z poistovne to hovorila inac, no sak ty vies....
ja rozumiem konecne... 😀 😀 😀
pipi ani keby clovek priplatil spetne? 😕 😕 😕
nie ajus...aj keby som jej tam na ruku vysolila 100€ a chcela si to zaplatit na rok dozadu...proste neda sa, rozhoduju ten den, kedy sa prihlasis a od toho dna sa ti az rata tych 270 dni...to som sa hned pytala...a to mi vyslovene prizvukovala...ze spatne sa NEDA
chapem, NEDA... 😀 😀 😀
to by si potom asi kazda zena tehula isla zaplatit spatne a rovno by vsetky dostavali maximalnu MD, a to oni samozrejme nechcu 😠 🙄
ved preco by zeny mali mat nejake vyhody...u nas moze mat vyhody len stat 😠 aby preflakal nase peniaze 😠
no, dovolala som s mamou, aj lutujem, ze som volala, je nejaka mimo, citliva jak fras, brat sa odstahoval do podnajmu konecne, ale k nejakej s dvomi detmi, este nerozvedenej, tak ju to vzalo, vraj dosiel s otazkou, ci im bude prat... 😠 😠 😠 😕 😕 🙄 🙄
mama ma 70tku prec, takze parada, mala tlak 200 na 105, odmietla ostat v nemocnici... 🙄
ty kokos...brat ma ale odvahu 😕 😖 😲
a je niekto teraz s mamou...ci je sama doma?
je sama, otec dnes cestuje domov, ale je to na prd, ked je tam len na skok stale, je stale sama, ja by som take manzelstvo nevydrzala mat... 🙄 🙄 🙄
nemala by si ist domov ju skontrolovat...moj tata ked mal taky tlak, okamzite ho brali 😢
a brat tento rok 40tka...otras, ale si ho cicikala, ani riady po sebe neumyval, sak naco, tak to tu ma... 😔
presne takto sebecky sa spravaju asi skoro vsetci synovia, bezocivci..., vobec neberu ohlady
no mna by tiez svihlo ☹
my sme mali vcera zase debatu o V Anglicku....on to normalne mysli vazne 🙄 on je chuda taky naivny...ale nevysvetlis mu...on je presvedceny, ze mesiac kurzu v Anglicku mu pomoze aby vedel hovorit...a teraz nevie ani ceknut 😠 🙄 ale ja som to uz vzdala...nech si ide...len som zvedava, z coho budeme zit 🙄
poslem svagrinu, vies, co ja vyriesim, mala by odtial odist, nech to nema na ociach, ale nechce, tu chvilu co by som s nou bola, tak sa akurat rozrusi a nic z toho... ☹
teda pokial nie su pohadany s mamickou
neviem, co cakala, ze si najde nejaku so svetoziarou, alebo co, a"ani vlastne deti nebude mat"... 🙄 taketo reci, hruuuuza... 😒
no uboha mama ☹
moj otec tiez nebere ohlad, cely zivot je sama a teraz, ked si myslela, ze aspon na dochodku budu spolu, tak este stale pracuje, nechapem ho... 😔
mesiac mu asi nepomoze, to by musel chodit do skoly aj do roboty a nesmel by ani slovicko po slovensky...a naco mu to je?
ved mozu mat este spolu dieta...si ju mala potesit 😅
aji a keby si mala babo ani tak by neprisla?
chlap moze mat dieta ajj v 50-tke
dudus ...potrebuje jazyk v tom co robi, to je jasne...ale nie tak, ze pojde niekde na mesiac...a potom tam dalsie dva chce robit...no uz vidim aku robotu tam zozenie, ked nevie ani ceknut 😠 a bude sa tam s ukrajincami a turkami bavit... boooze ale to mu nevysvetlis 🙄

jaaaaaaaaaaaaj tak ked sa pripoistis tak 28 tt dostavas 570 € tusim