icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

pipka
25. jan 2010

ja som dnes uz vybavila banku, postu, nakup, aj lekaren 😉

este poobede k tej zubarke a potom uz len pre fifinkuuuuuuuuuu, jeeej ako sa uz na nu tesiiiimeeeee 🙂 🙂 🙂

jul
25. jan 2010

no som zvedava co poviešš pipi,co bolo u tej zubarky 😒

jul
25. jan 2010

ja som bola v tescu na velkom nakupe a maly este spi,tak cakam kym sa zobudi a uvidim ci pojdeme este von

pipka
25. jan 2010

uz som so zubarkou volala, ma teraz dovolenku, ale povedala mi, ze to moze byt zapal, z tych mandli, ze to sa kludne moze preniest na celu ustnu dutinu, ze si mam vyplachovat salviou, teda fluorsalminom , pripadne aj repikom a kazdy den jedna tabl. Celaskonu 500mg, tak som si kupila. A ze takyto zapal ani skor ako po 8-10 dnoch nezmizne, tak jedine ak by som to mala dlhsie, tak je zle...a buduci tyzden v utorok sa u nej mam ukazat.

pipka
25. jan 2010

no prave dosiel V domov, tak ideme pre fifinku, zatial paaa 😉

jul
25. jan 2010

Mne maly furt spi 😅 tak uz von nejdeme,uz je aj tak pomaly tma 🙄

dudu
25. jan 2010

ahojcek 😉 ,
no ja som dnes mala teeeeda perny den , som sa zobudila o deviatej a zacalo to..., najprv k diabet....e, kde so stravila asi dve hodiny, bolo tam tolko ludi ako nikdy predtym..., potom som bola na obede s kamaratom v pizzerii v Danubiii, potom som isla do roboty podpisat danove vyhlasenie, a potom do race na poradnu 😝 , dosla som doomov asi o 18 a som hotova..., keby som to mala podstupovat v MHD asi sa picnem, este ze soferujem
cukor mam OK, inzulin nebude, a v poraddni mi dr. povedal ze mala este otocena nie je...., ☹ , dohovaranie ani cviky ani svietenie nepomahaju ...,

jul ty na obed davas malemu makovy odvar? ze ti tak dlho spinka? 😉

pipi uz sa neviem dockat ako budes opisovat fifininu radost ked si po nu pojdete, alebo vasu radost? 😉

dudu
25. jan 2010

kokos zasek ten koon ide ako nema 😠

dudu
25. jan 2010

pred osmou to islo super,

co pozerate? ja markizu, ide tam komedia co som este nevidela 😉

dudu
25. jan 2010

naaaaaaaaaaaaaa de ste ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

pipka
25. jan 2010

tuuuuuuuuuuuuuu

uspavali sme fifinku a umyvala som este riady, nech uz mam pokoj svaty 😝 😵
my kukame na CT1 moj serialik 😉

dudu
25. jan 2010

akeboli reakcie na fifinku? boli aj slzicky? 😕

pipka
25. jan 2010

dudus...to si nezazila este co ta stvarala, ked nas zbadala 😅 😀 behala jak vrtula zo strany na stranu, vííískalaaaa, pišťalaaaa, tesila sa, rukami rozhadzovala...nevedela koho ma skor stiskat.....moj zakusok maly, skoro sme ju pridusili, jak sme ju objimali 😅 😎 😎 😎

a ked sme jej balili veci...tak zvaznela...lebo si myslela, ze ju asi zase obliekam a idem niekam prec...ale jak zbadala, ze aj my sa obliekame a obuvame, v momente zase uuusmev na tvari a uz sa nas nepustila ...ako kliest 😉
a posielala babke s dedkom pusy este aj vo vytahu 😀

pipka
25. jan 2010

a domov ked dosla...tak to pokracovalo...v sekunde boli vsetky hracky po celom byte 😀 alen pistalaaa a stale nakukala, ci sme tu, ci sme neodisli 😅

dudu
25. jan 2010

jee to muselo byt...uz ju k babke takskoro a na tak glho nedate? co? 😉

dudu
25. jan 2010

dlho, tam malo byt, ma pcko na prsiach tak nevidim poriadne co pisem 😉 😀

wighy
25. jan 2010

ahojteeeeeeee

ninka1234
25. jan 2010

ahojte, pipi to muselo byť super 😉

dudu
25. jan 2010

ja som taaak unavena z dneska, ze asi ani tu komediu nedokukam...

dnes som isla prvy krat z prace okolo letiska do race, cez kusok dialnice...., som si myslela ze zabludim...

pipka
25. jan 2010

dudus...ona je tam spokojna, ale ak to nie je nutne, tak ju tam nedavam na viac ako jeden den...ale zase toto bola vynimocna situacia...to nam dost pomohlo a ked je ta moznost, tak zase aj ty by si to vyuzila 😉

ajoooj wigh 😉

ja som takaaa hladnaaaa ze az nevidim 🙄

dudu
25. jan 2010

pipi, ved to ti mozem len zavidiet, ja taku moznost mat nebudem... ☹ , teda mozno svokra by aj chcela ale tak daleko ju nedam...

dudu
25. jan 2010

caute babule 😅

wighy
25. jan 2010

pipi juuuj to ,muselo byt krasne 😵 😵 😵 a ako ti je dnes???

uff dudu tak tazky dne, skoda ze malinka ece neotocila ☹

dudu
25. jan 2010

pipi skoda, ze si tam tu zubarku nemala..

dudu
25. jan 2010

wigh no neviem ako ju porodim, lebo aj dr. ma prehovara aby som pockala do normalneho porodu a potom, ze sa uvidi ci pojde cisarskym...., ale ja neviem ci chcem byt prekvapene

ninka1234
25. jan 2010

dudu, aké máš pekné brušenko, také malinké

dudu
25. jan 2010

ninus male brusko, ale pribrala som uz 16 kil... 😒

ninka1234
25. jan 2010

a kde? 😕

pipka
25. jan 2010

wigh, o malilinky mačik lepsie...ale ak mam vydrzat tych 10 dni, tak vydrzim, ved uz nejakych 5 dni mam za sebou, tak este raz tolko...a konecne sa najem 😀

dudu
25. jan 2010

ninus do riti 😅 😀 😀

pipi nie ze sa rozjes velmi...!!!! 😠 , ved si horko tazko schudla..