Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
uz som tu tu tu
pipiiiii 😀 ako si ma dosla vyzdvihnut 😀 😀 😀 😀 😀 😀
lius si tu este? 😕
zajtra si chcem vlasky nafarbit, ale neviem ci sa mi to podari 😉
naaa sak musim ta po vsetkych chatoch hladat 😠 😀 😀
dudus, lius tu uz nie je...ale my sme tu konecne 😀
hehe
a kde je wiiiiig?
ja som len chccel avediet ci sa nieco neznemilo v ruzinova, ze co si mam zobrat pre krpatu 😕
duduššš a ty si uz zbalena?
som si dnes vypokala tu bublinkovu foliu, jaaaakoo som sa potesila 😀
pre malu ber deku, rukavicky a ciapocku...ritkove utierky a pripadne cumel...ostatne az ked pojdes domov 😉 tebe gyndak nedal take pokyny? 😕
no jasneeeee, sak uz dve tyzdne 😀 😀
nedal 😒
tak neva sa T ma v pondelok volno tak sa moze tocit medzi domom a ruzinovom 😅
keby som vedela kde to mam...ale kuknem to a napisem ti to presne...tam je co si mas vziat ty a co malej...a potom co na cestu domov pre malu 😉
a nebola si kuk v teme maminy, ktore rodili v Ruzinove? Tam to baby omielaju dokolecka dokola 😵
pojdem teda kuknut
pipi a co chce ist V do Anglicka? bola som teraz citat spatne
pre teba hygienicke potreby, uterak, osuska (doporucujem tmavsie, lebo budes stale krvacat 😅 )
prezuvky, nocne kosele, tiez co najstarsie, inak oni davaju erar, tak na prve dni urcite lepsie tie 😉 , podrsenku na dojcenie, vlozky do podprdy,
a pre malu ciapocka, rukavicky, deka, utierky na ritku, ostatne ti vsetko daju...ja som pre istotu brala aj jeden balik newborn plienok 😉
julis....ze vraj ucit sa anglictinu 😅 akoze na mesiac na kurz...a potom dalsie dva mesiace tam chce robit...akoze aby konverzoval a zarobil....sak nebudem sa k tomu zase vracat...podla mna ujety napad 🙄 a hlavne strasne naivny...ale to jemu nevysvetlim...tak som sa k tomu postavila...ze nech ide a skusi...a som zvedava, co bude hovorit, ked sa vrati 😝 🙄 😅
a kedy chce ist?
no niekedy v polke maja,ked sa vratime z dovolenky, do polky augusta...akoze v lete som aj tak viac v jakubove, tak to zvladnem lahsie... 😒
to je ako jeho teoria 🙄
mnam, som si dala z tej babovky...som nedokazala odolat 😝 😅
no super ☹ necha ta samu? 😒
ja som si dala keksik kokosovy co mi dala vcera babka 🙄 😠 ☹ 🤐
co budete zajtra robit?
na de si?
no samu...akoze sak mam byt u nasich 😅
ved chod k vasim....aspon si ocekujes novych susedov 😀
zajtra doobeda ide V na nakup...akurat mu listok pisem, a poobede berie hanku na sankovačku, teda podla počasia...a ja budem upratovat 😝 😀
a v nedelu vyrazime niekam spolocne...ako rodzinka 😎

julis...kde si? zase tam mas partakov na fernet a cigu? 😕 😀