icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

pipka
5. feb 2010

ale to k nasim do jakubova, nie do Dubravky 😉 ved v Dubravke keby sme boli vsetci, by sme sa za dva dni zozrali 😅 😀

jul
5. feb 2010

a kam idu sankovat? u nas dnes uz aj poprchalo

pipka
5. feb 2010

ja tam susedov velmi dobre poznam, sak som tam s nimi 25 rokov zila 😀 tam su stale rovnakí, nikto neodisiel

dudu
5. feb 2010

pipi dik za info akurat deka ma nenapadla 😕

pipka
5. feb 2010

u nas taky drobny pichlavy sneh...ale fuuukalo jak besne 🙄

ak bude dobre pocko, tak chodia do lesa do Krasnan, tam aj svokra dojde kuknut malu...tak aspon sa tam ja nemusim trepat 😅 😝

pipka
5. feb 2010

dudus...to len zato, ze je zima, ja som taku tenulinku brala aj v lete, ale skor ako clonu proti slnku som ju vyuzila 😀 ale v zime by som radsej vzala. Oni ti jednu daju, ale na tej bude babo lezkat, ale jednu pre istotu na zakrytie, hlavne ked pojdes do jedalne, aby nebola v prievane, nedajboh 😉

jul
5. feb 2010

u nas nefukalo nastastie

pipka
5. feb 2010

dudus, ja som aj manikurove noznicky mala a hned som jej nechtiky strihala...aby sa neskriabala...ale ak si netrufas, daj rukavicky 😉

pipka
5. feb 2010

a krem na bradavky si vezmi urcite 😉 to sa ti zide 100%ne 😉
a pripadne aj sumive magnezko...aspon mne po porode strasne puchli nohy...zrazu ta voda vsetka isla do noh...lebo som stale pila, aby sa mlieko rozbehlo...tak na to to magnezko 😉

jul
5. feb 2010

ajka je v telke 😎

pipka
5. feb 2010

vidiiim 😀

jul
5. feb 2010

jeeej sak to je ta Kevinova mama...zo sam doma

dudu
5. feb 2010

to vsetko mam pipi , akurat to magnezko nemam, ale sak moze byt aj tabletkove..., nie?

ajka pozera asi mela gibsna , so mnou 😅 😀 😀 😀

pipka
5. feb 2010

no dobre raaanko julis 😅 😀

dudus, asi moze 😉

pipka
5. feb 2010

ajka uz podla mna snazilkuje 😎

dudu
5. feb 2010

akurat som citala, ze mlieko sa po planovanom cisaraku rozbehne neskor nez normalne

boooze uz sa mi to blizi 😅

pipka
5. feb 2010

podla toho ako casto si budes malu prikladat 😉 musis poprosit sestricky, ak sa budes citit ok, aby ti ju nosili, co najcastejsie 😉

platis si aj nadstandart?

pipka
5. feb 2010

dufam, ze hned v pondelok dostanem sms 😎

dudu
5. feb 2010

chcela by som, dufam, ze budu nejake volne

aj vivi mi hovorila, ze je to lepsie, ze aj sestricky sa k tebe chovaju lepsie..., a jedna kamoska mi odporucila nieco sestricmak doniest...

dudu
5. feb 2010

so sa , ja kravka, zabudla spytat ci pri tom bude moct byt aj T 😒 , tak sa to musim spytat hned v pondelok ako pride moj dr.

jul
5. feb 2010

duduuuuuš 🙂
zachvilku uz budete spolu 😀

pipka
5. feb 2010

ja som tiez chcela...a mohla som zabudnut 🙄 taky bol natresk 😅

a sestrickam som davala az pri odchode 😉

dudu
5. feb 2010

ved toho sa ja bojim pipi, ze tam bude natresk

pipka
5. feb 2010

ja zasadne nedavam uplatky...len ako podakovanie...aspon viem komu mam dat a komu nie...kto sa staral a kto nie...nebudem cpat bonboniery nejakej, co si ma cely cas ani nevsimla 😝

pipka
5. feb 2010

myslim, ze teraz natresk nie je...podla mna budes mat miesto v pohode 😉

dudu
5. feb 2010

ja som este nikdy nikomu nic nedala, nemusela som..., ja ked tak som dostavala...

moj nazor na uplatky je dost konzervativny, ved je to ich praca a maju za to plat...,

pipka
5. feb 2010

no padam ja off, dobruuuu 😉

dudu
5. feb 2010

ale asi to spravim tak ze az pri odchode sa podakujem s niecim..., lebo ze vraj su na to naucene, tie sestricky...

pipka
5. feb 2010

ja som podakovanie pri odchode davala vzdy, teda ked si zasluzili...aj v GF aj v Ruzinove, ale dopredu som nedala este nikdy

dudu
5. feb 2010

ja som v GF nedala nic, mala som na nich trosku tazke srdce...