Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
aaaaaaaaaaaale dokopy nist...bol tu R,tak som mala chvilu klud od maleho,boli vonku,tak som mala chvilu vylozene fety 😅
to pojde na jojke az po 10 tej
Ahaa lebo teraz ide na joj nejaky iny a asi az potom
idem sa umyt
ja som mala dnes konecne 59,8..... 😠 😠 😠
neee tu som, som mala debatu s V, lebo on normalne si dal do vyhladavacov svoje meno, moj nick a nazov krajiny...na A ...nemozem to tu ani pisat...ma sere 😠 chodi tu spizlovat co pisem 😠 tak som mu vysvetlila, ze ja jeho maily nechodim citat, tak nech neriesi, co si tu ja s kamoskami poviem...ze su to babske reci a jeho do toho nic 😀
tak nakoniec uznal, este sa ospravedlnil, ze on to tak nemyslel a konecne sa preklikol na svoje pocitacove stranky 😝 ved sa v tom rypal hodinu, uz mi liezol na nervy 😠
nastastie, mu to nic nevyhodilo, lebo ja tu uz nepisem jeho cele meno, len pismeno...a to on nevie nastastie 😅
julis gratulejsn k vahe 😎 si frajerka 😉
inak na tu staznost sa nam ta majitelka zatial neozvala...tak som zvedava co bude 😖 lebo podla zakona, by na pisomnu staznost mala reagovat do 30 dni...tak uvidime 😒
teraz som bola nacuvat za dverami a tusim trochu stichli...ale aby som to nezakrikla 😅 🙄
my mame na prime morsku pannu....ale sak to taka teenegerska komedia 😅 😀 tak pockam kym to skonci a o desiatej prepinam
ja som sa tiez dnes vazila a stale mam 78, cize odkedy som schudla tych 5 kil sa to stale drzi rovnako... 😒
a pritom uz normalne jem a vobec nepriberam...akurat redukcny caj som vymenila za caj pre tehotne 😀
hehe pipi dobre si to vymyslela s tym menom hehehehehehe ale klobuk dole pred V ze to uznal a ze sa ti ece aj ospravedlnil,to je super 🙂
mna dnes nic nebavi, mam naladu pod psa 😝
ja mam strasnu chut na nieco sladke, ale nechcem uz tak v noci pozierat sladkosti...V sa tu prave nacpava bananom v cokolade...a taaak ma draaazdi 😅 😝
juuj aj ja by som len zrala ale nemooozem 😝 by som aj kona zjedla a pritom maso nejeeeeeem 😀 😀 😀 😀 😀
len si daaaaaaj 😀
ja si asi ten banan idem tiez spravit...sak tu umrem 😅 😝
julis...naaa kam si zmizla 😕 uz aj na FB ta hladam...a nikde nie si 😅 ☹
ukladala som maleho,nechcel spat 😠
a uz haja?
co jete?
uz lezi vo svojej izbe a kuka rozpravku...isiel dnes poobede neskoro spat,lebo boli vonku s R a vstaval o 6-tej,tak doteraz mi tu skakal po hlave 🙄
bananik v cokolade so slahackou 😝
boooze, ja uz by som ju tak neskoro ani nedavala spat, radsej by som ju ulozila uz o siedmej vecer 😅
ved kedy si oddychnes, ked ti tam do desiatej lieta 😒
jul a ako zvlada spanie sam v izbicke??celu noc tam vydrzi alebo musis tam chodit kukat alebo pride v noci k tebe do izby???
no mna by tiez rachlo ja ledv cakam kedy bude 8 a budem mat klud
jul klobuk dolu ze to takto zvladas 😵
ja tiez...pre mna zazracne chvilky, ked vecer konecne zaspi 😅 😉
ja som zvedava tiez, ze ak raz fifi bude mat svoju izbu, ci tam vydrzi...alebo bude "dochadzat" 😀
wiiiiiiig 1 noc dosiel s placom za mnou rano o 6 tej...lahol si a v momente zaspal a tieto 2 noci posledne,tak ked som isla spat,tak ma pocul a cupital so mnou do spalne,ale pritom zaspal o 8 mej v pohode vo svojej izbe.
som zvedava na dnesnu noc
pipi,ale on sam zaspal v izbe okolo 4 tej poobede...co som ho mala zobudit?
a ked siel s tebou v noci, tak spal vedla teba az do rana?
jaaaj, no ked zaspal sam...to je ine...to ho nezobudis...akurat by bol mrzuty 😖

Kde jul??
co ste robili dnes??