Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
a este snme nesnazili 😉
dakujem pipi za cislo... 😉
mi tu nakuka, ani pisat poriadne neviem uz... 😒 😀 😀 😀
ahote kraaaaaaaaaaaaaaaaaasky
vcera som tu nebola,lebo som sa isla vyvencit s kamoskou, strochu sme poohovarali chlapov dali drink a isli domov 😵 dobre mi to padlo vyvetrat sa ale tak tam bolo nahulene ze mi az zle bolo bleeee kamoska fajci a bolo miesto uz len tam tak som si to odtrpela bleee
dudu o 2 dni mak malinkatu v naruci juuuuuuj sa tesim na fotecky miminkaaaaaaa
pipi usper naplanovany vikedn, k anglicku a k V sa nevyjadrujem 😔 iba tolk ze urcite ma svoju pravdu V ale povazujem to momentalne za nevhodne,takto sa mal realizovat pred par rokmi no ale co uz
ja som dnes navarila aj napiekla, mala haja tak oddychujem, potom ideme k segre
ajka ja moooc dufam ze sa vam skoro zadari a budes tehulkovat aj tyyyyyyyyyy 😵 😵 😵 😵 😵
no uz ani neviem co som chcelaaaaa
no konecne som sa zbavila rodzinky, bytik som ako tak poupratovala, tak sa idem nalozit do vane, nech si aj ja trosku oddychnem 😉
neviem co mal dnes V take pichlave reci, ale stale vyzvedal, ze co som na konika pisala o Anglicku...dudusa...dufam, ze si moc doma nekecala 😠 😕 lebo odkial inakadial by to mal...ked poobede zase s T telefonoval... 🙄 normalne ma tu obracal, ze co som vsetko popisala...ze si to asi bude musiet vecer precitat 😖
musime rychle popisat aspon 5 stran o inom...snad tolko dozadu citat nebude 😝
ajuska nie je za co...vcera som nejako pozabudla az dnes ma to napadlo...tak dufam, ze to stihas 😎
som doma vystrielaka steny okolo okien savom proti plesni , lebo nam normalne take bodky sa porobili na omietke...a to stale vetram 😕 🙄
a teraz mi tu chlorovy zapach nos vykruca 😀 😀 😀 citim sa jak na bazene 😝 😀
no idem do tej vaneeeeeeeeeeee 😎
pipi, pomooooooooooooc,
ja som len T hovorila, ze V chce ist do A, a ze to asi neni dobry napad...., ved poznas T,
ked je prilezitost tak si rypne aj ked to pravda neni..., uz som mu vycistila zaludok..., 😠 😠 😠 😠 😠
dudus...radsej uz z konika nehovor nic....vies aky je T a vies aky je V 🙄 oni su kamosi a vzdy budu drzat spolu...a ja si to potom odserkam ☹
nech je to tu len medzi nami, inak uz nebudem radsej nic pisat, nestoji mi to potom za hadky doma 🙄
chcu ist spolu na pivo a viem si presne predstavit ako tam vsetko budu rozoberat 🙄 😠 🙄
no ale s tym uz teraz nic nenarobim...mozem sa len modlit, aby naozaj vecer nezacal konika citat, lebo ma slahne 😔
som sa okupkala, konecne som si po tyzdni aj kečku umyla...tak si to necham chvilku preschnut a idem si to ofenovat 😉 nech konecne aj ja vyzeram ako clovek 😅 😀
pipi viem teraz to vyzera cedne, ale jsom T fakt nic nepovedala, len ze to od V neni teraz rozumne aby isiel do A, ale mas pravdu mala som aj o tom drzat hubu, prepac 😒 ☹ ☹
som si myslela, ze to je nevinne...este raz prepac nevedela som, ze T bude chciet byt zaujimavy, asi mu stupa nieco do hlavy, ale este neviem co to je... 😒
no ved uz nic...len pre buducnost...nemusis hned T porozpravat vsetko o com si tu piseme 😖
lebo si viem teraz predstavit, ako si budu rozpravat ako ich tu cele vecery ohovarame alebo co... 🙄
a pritom my len same chvaly na nich 😀 😅
asi uz ma nervy z porodu, tak potrebuje odviest pozornost na inu temu 😝
no idem si tu gebulku ofenovat, lebo vyletnici za chvilu dorazia, tak nech som uz pekna 😎
ja si idem nafarbit vlaasky aby som bola pjekna mamina 😅
aku si davas farbu? 😕
chyti ti farba v tehu? som niekde citala, ze kvoli hormonom horsie drzi...ale ja som si tiez v tehu raz za dva mesiace farbila a drzala tak ako aj hocikedy inokedy 😅 😉
ahojte
veru veru podme ryyychlo pisat ine veciiiiii hehehehehe inak aj mna minule napadlo ze ty kokos tolko veci tu preberame ze dnes uz clovek ani nevie co sa moze zneuzit voci nemu ale potom si neviem predstavit o com by sme tu kecali ved o jedle a plienkach sa furt hovorit nedaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀
my sme prave dolsi od segry, bolo super ak ovzdy
ale ja som taka unavena laura je dnes na baterky sme doma asi 15 minut a uz je tu bordel 😖
ved to wigh...stale o tom istom sa neda 😅 sak by nam zasibalo 😀
a clovek sa taaak odreaguje, ked pise o niekom inom 😝 😀 😀
wigh, segra byva daleko? ci niekde na dosah 😉
no ja tu mam teraz poriadocek, aj pradlo som poprevliekala, aj hankine aj nase...tak je tu cisto a vonavo 😉
ale ako dlho 😅 dojde likvidatorka a moj kôpkar...a hned budu veci po celom byte...a bordeeeeel 😝
a mozem zacat odznova 😅
pipi presne ze clovek musi vypustit paru ale zas ktovie kto kazdu tu smiruje 😖
segra byva odo mna 1ť min cesty peso takze v pohode lenze cez tyzden neni cas na stretavanie tak takto sobotu tam chodime
ja sa dnes s malej zblanim 😝
wigh...ze 1ť som normalne musela kuknut na klavesnicu...ake je tam cislo 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ale uz som pochopila, ze 15 min 😎
ja sa zase zblaznim z tych debilov nad nami 😠 🙄 uz aj V dnes penil, ked to pocul, co tam zase stvaraju, ked som malu ukladala 😔 ale bola taka unavena chudatko z tej sankovacky, ze zaspala...len som zvedava dokedy 🙄
ked tam tak budu vrieskat...a vulgarne nadavat, tak moc dlho chuda asi spat nebude 🙄
cafetko 😉
pipi hehe az teraz som si to vsimla hehehehe ale uhaaadla si 😀 😀 😀 😀
pipi toto snad nie, ved to je uz nehorazne 😔 😔 😔 , neuveritelne ze vy musite trpiet takychto soplanov 😔 😔 😔
a ta majitelka sa neozvala?
jeeeeeeeeeeej Seagal 😵
aj ja to kukaaaaam 😉
jaaj to je ta chujovina 😅
dnes je dobra komedia....Niet co stratit
kde si pipi? riesite debilov? 😖

cafet, prva... 😉