icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7

ajka23
23. jan 2010

tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵

wighy
6. feb 2010

Kde jul??

co ste robili dnes??

jul
6. feb 2010

aaaaaaaaaaaale dokopy nist...bol tu R,tak som mala chvilu klud od maleho,boli vonku,tak som mala chvilu vylozene fety 😅

jul
6. feb 2010

to pojde na jojke az po 10 tej

wighy
6. feb 2010

Ahaa lebo teraz ide na joj nejaky iny a asi az potom

idem sa umyt

jul
6. feb 2010

ja som mala dnes konecne 59,8..... 😠 😠 😠

pipka
6. feb 2010

neee tu som, som mala debatu s V, lebo on normalne si dal do vyhladavacov svoje meno, moj nick a nazov krajiny...na A ...nemozem to tu ani pisat...ma sere 😠 chodi tu spizlovat co pisem 😠 tak som mu vysvetlila, ze ja jeho maily nechodim citat, tak nech neriesi, co si tu ja s kamoskami poviem...ze su to babske reci a jeho do toho nic 😀

tak nakoniec uznal, este sa ospravedlnil, ze on to tak nemyslel a konecne sa preklikol na svoje pocitacove stranky 😝 ved sa v tom rypal hodinu, uz mi liezol na nervy 😠

nastastie, mu to nic nevyhodilo, lebo ja tu uz nepisem jeho cele meno, len pismeno...a to on nevie nastastie 😅

pipka
6. feb 2010

julis gratulejsn k vahe 😎 si frajerka 😉

pipka
6. feb 2010

inak na tu staznost sa nam ta majitelka zatial neozvala...tak som zvedava co bude 😖 lebo podla zakona, by na pisomnu staznost mala reagovat do 30 dni...tak uvidime 😒

teraz som bola nacuvat za dverami a tusim trochu stichli...ale aby som to nezakrikla 😅 🙄

pipka
6. feb 2010

my mame na prime morsku pannu....ale sak to taka teenegerska komedia 😅 😀 tak pockam kym to skonci a o desiatej prepinam

pipka
6. feb 2010

ja som sa tiez dnes vazila a stale mam 78, cize odkedy som schudla tych 5 kil sa to stale drzi rovnako... 😒
a pritom uz normalne jem a vobec nepriberam...akurat redukcny caj som vymenila za caj pre tehotne 😀

wighy
6. feb 2010

hehe pipi dobre si to vymyslela s tym menom hehehehehehe ale klobuk dole pred V ze to uznal a ze sa ti ece aj ospravedlnil,to je super 🙂

mna dnes nic nebavi, mam naladu pod psa 😝

pipka
6. feb 2010

ja mam strasnu chut na nieco sladke, ale nechcem uz tak v noci pozierat sladkosti...V sa tu prave nacpava bananom v cokolade...a taaak ma draaazdi 😅 😝

wighy
6. feb 2010

juuj aj ja by som len zrala ale nemooozem 😝 by som aj kona zjedla a pritom maso nejeeeeeem 😀 😀 😀 😀 😀

pipka
6. feb 2010

len si daaaaaaj 😀

ja si asi ten banan idem tiez spravit...sak tu umrem 😅 😝

pipka
6. feb 2010

julis...naaa kam si zmizla 😕 uz aj na FB ta hladam...a nikde nie si 😅 ☹

jul
6. feb 2010

ukladala som maleho,nechcel spat 😠

pipka
6. feb 2010

a uz haja?

jul
6. feb 2010

co jete?

jul
6. feb 2010

uz lezi vo svojej izbe a kuka rozpravku...isiel dnes poobede neskoro spat,lebo boli vonku s R a vstaval o 6-tej,tak doteraz mi tu skakal po hlave 🙄

pipka
6. feb 2010

bananik v cokolade so slahackou 😝

pipka
6. feb 2010

boooze, ja uz by som ju tak neskoro ani nedavala spat, radsej by som ju ulozila uz o siedmej vecer 😅
ved kedy si oddychnes, ked ti tam do desiatej lieta 😒

wighy
6. feb 2010

jul a ako zvlada spanie sam v izbicke??celu noc tam vydrzi alebo musis tam chodit kukat alebo pride v noci k tebe do izby???

no mna by tiez rachlo ja ledv cakam kedy bude 8 a budem mat klud

wighy
6. feb 2010

jul klobuk dolu ze to takto zvladas 😵

pipka
6. feb 2010

ja tiez...pre mna zazracne chvilky, ked vecer konecne zaspi 😅 😉

pipka
6. feb 2010

ja som zvedava tiez, ze ak raz fifi bude mat svoju izbu, ci tam vydrzi...alebo bude "dochadzat" 😀

jul
6. feb 2010

wiiiiiiig 1 noc dosiel s placom za mnou rano o 6 tej...lahol si a v momente zaspal a tieto 2 noci posledne,tak ked som isla spat,tak ma pocul a cupital so mnou do spalne,ale pritom zaspal o 8 mej v pohode vo svojej izbe.

jul
6. feb 2010

som zvedava na dnesnu noc

jul
6. feb 2010

pipi,ale on sam zaspal v izbe okolo 4 tej poobede...co som ho mala zobudit?

pipka
6. feb 2010

a ked siel s tebou v noci, tak spal vedla teba az do rana?

pipka
6. feb 2010

jaaaj, no ked zaspal sam...to je ine...to ho nezobudis...akurat by bol mrzuty 😖