Ako byť trpezlivé pri čakaní na 2 paličky časť 7
tak hor sa do novej temy, dufam ze aspon tak uspesnej ako bola ta 6ta... 😵 😵 😵
jul ktoreho, toho cernocha?
ved kiez by som nevracala...a nech je to co chce 😀
hlavicku mam nafarbenu, farba mi drzi, lebo sak ja som uz asi treti krat pocas tehu nafarbena...
tak som pjekna mamina 😅 😀
babu uz mame a ja som vzdy hovorila, ze chcem bud parik alebo dve baby...tak uz je mi to naozaj jedno 😵
duduuuuš,uz mas tlaky z porodky???? ja mam aj za tebaaaaa 😅 😅 😅
pipi to uz asi ani nebudem vracat, to by si uz trochu citila...nie?
dudus a vyholena si? 😕
jul, maaaaaam
sak teraz mi aj mama volala, ze ako sa citim a tak a ze cela nervozna a tak, a ja ze
mama ja idem rodit nie ty 😅
co ja viem...podla mna to moze este dojst aj neskor...ved pri hanke som tiez negrcala kazdy den 😅
ale kieeez by to ani nedoslo 😝 😀
nie , neviem kde si to mam, ale sak beriem si ziletku , NOVU tak sa tam potom oholim, ked sa budem vecer sprchovat...
no to aj moja mama mala este rady na poslednu chvilu 😅 😀 tak sme jej povedali, ze uz psssst, uz len nech caka sms 😀
mna doma V holil, vecer pred 😅 veeelmi sa v tom vyzival 😀
babule idem na jednu,dufam,ze zatial nezmiznete ☹
som dnes navarila asi 7 L hrniec gulasu 😅 , T povedal ze ho bude jest cely tyzden..., tusim si z nehoo zamrazim aby som mala na horsie casy 😅
no neviem ako sa tam budes holit...doma je to pohodlnejsie a hlavne cistejsie 😉 , zrkadielko, rozkrocit a uuuplne na babatko 😅
julis...stale v strehu 😎 cakame ta 😀
ja mam take male brucho ze ja sa v pohode oholim sama, aj nechtiky na nozkach som si vcera v pohode ostrihala 😕 😅
pipi a naco, na babatko... 😕 , dole som oholena , tak normal a z hora neviem kolko si mam oholit
ja som strasne zvedava kolko bude Tamarka vazit 😉 a ako bude vyzerat 😕 😵
podla toho 3D bude mat kraasnu pusinu 🙂
ja som ma babatko bola asi tak raz ved to je dost neprijemne az tak na hladko..., teda mne to bolo 😔 , a ked som si to bholila tak to mi tiez vadilo....
ja som si vsetko orachala...a ked ides na sekciu, tak ta asi aj oni oholia uuuplne, aj hore aj dole
po mamine 😅 😀
myslis, a naco dole? sak tam sa mi hrabat nebudu, ci? 😕
aj mne to vadilo...najma ked to potom rastlo 😝 pichalo a svrbelo to jak slak 🙄 ale co nevydrzis kvoli babatku 😉
ja ked sa holim ,musim mat taku decentnu ofinku 😅
neviem...ved uvidis, mozno ta dole nechaju a len plosinku oholia 😀
ze ofinku 😀 😀 😀
ja som raz navrhla T aby sa uuuuplne vyholil 😅 , kym to spravil preslo niekolko tyzdnov, ale ked to urobil povedal, ze nikdy viac na hladko 😅 , skratit a upravit to ano , ale na babatko to uz nikdy neurobi 😅
😀 😀 😀 😀 😀 duduššššš
princeznaaaa ofinka 😎

boh vie v com to je ze raz vracas a raz nie..., sak ja soom nevracala a tiez mam babu...