Ako byť trpezlivý počas tehotenstva
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk 🤐
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
liušš isla na nejaku oslavu
dudušš pisala,ze nakukne az zajtra
a mixušš sa uz vyparila
premaham sa mu nevolat, aby si nemyslel ani on ani kolegovia, ze som stihacka... 😀 😀 😀
uz 2krat som naplula na ten tvoj darcek a stale tam nic nevidim... 😒 😀 😀 😀 asi plujem malo... 😅
nas michal opustil vraj jeho rodina mala pravdu a chcela osm ho len znicit a vydierat tak uz to neriesim nech je stastny
mati, to mi je luto... 😔 😔 😔 a mozno sa este spamata, ved to chvilu vyzeralo dobre, nie? 😕 mozno az sa narodi babatenko, tak dojde k rozumu... 😉 len ci uz nebude neskoro, nie?
tak som nevydrzala a zavolala mu, vraj okolo jedenastej konci... 🙄 no parada... 😔
ved prave, mala by som mu ist ohriat veceru, ale ved nie je tulen, ma ruky, nie? 😠 😀
No uz dofrcal walťo a kuka na mna tymi svojimi ciernymi uhlikmi 😎 😠 a zacina vypiskovat 🙄 🙄 🙄
co Emka netuka do klavesnice? Ona chcela minule asi nieco napisat...nejaky prispevok,mozno pre walťa
mozno... 😀 😀 😀
vymrzla som s nou hodinu, tak hadam dnes vybehnem uz iba na jedno male cikanie... 😒 dnes sme vydrzali v posteli do pol 11, rekord... 😵
no ja som s nim bola o pol 4-tej ,akurat prisla jeho hodina,ja vzdy pockam ,kym sa par krat vypiša,potom kukam ci aj kakat chce a ked nie,tak sup domov,ja som s nim takych 10 minut maximalne vonku,to R s nim chodi na dlhsie,takych 20 minut,ale on moc nevladze aj tak,s tymi nozkami krpatymi
jul uz treti den sme zacali grckat tak snad male rastie 🙂 uz sa neviem dockat buduceho stvrtku ideme na kontrolu
a co vravis na to velke brusko?
julis, sak je stale v robote, alebo je unaveny, ja uz neviem, co mam robit... 😔 😔 😔
ze
ajka inak fotila som kym nebolo postlane to je bordel ale mame tam zrkadlo musela som nejak vidiet co fotim 😀

este neni doma a asi az dorazi, tak bude mrtvy, lebo odchadzal o 6tej... 😒 takze bude nepouzitelny... 🙄
ty si sama? 😕