icon

Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?

pipka
20. jan 2007

Moze byt?

ninka1234
1. apr 2007

martinka behám lebo skúšam či tu nieje pipka ale neopúšťam vás 😉

martinkamm
1. apr 2007

aha tak 😀

ajka23
1. apr 2007

ahojte 😀 😀 😀 prajem krasny den... 😉

martinkamm
1. apr 2007

ajka ahojcek krsny dnik ti zelam 😀

ajka23
1. apr 2007

martinka, to vyzera slubne... 😉 😉 😉

ajka23
1. apr 2007

vcera sme mali so susedami grilovacku, nazvali sme to vitanie jari, tak som este dolamana a nevyspata, ale bolo super aj pocasie vyslo... 😎 😎 😎
obedik sa mi vari, mam celkovu pohodu... 😉
kedy testujes? 😉

martinkamm
1. apr 2007

ajka no slubne to vyzera ale radsje si nic od toho neslubujem 😵 za 3 dni budem testovat ak nepride i ked si mylsim ze je to len prvoaprilovy zart a zajtra al.pozajtra tu je uz ako na koni ale ak nie tak dostanu chlapci ocino brat a hlavne drahy k velkej noci ine vajicko oplodnene-miminko 😵

jul
1. apr 2007

ahojte 😉
ajus a co ste grilovali???

martinkamm
1. apr 2007

ajka to mas supis zavidim moj drahy pracoval a aj dnes robi tak som boal pri nom v praci a dne svecer pojdmee von niekam sa este prejst 😵 predsa ked chodim ma tak ten chrbat neboli 😠 a testovat budem tak o 3-5 dni 😵

jul
1. apr 2007

martinka a uz ti meska mrcha?

ajka23
1. apr 2007

jul, ty uz si 5tt? 😵 😵 😵
opekali sme ciganske s volskym okom a varili sme kotlikovy gulas a boli aj paradne kolaciky... 😀 😀 😀 este ti chuti, ci uz mavas aj ble... 😝

jul
1. apr 2007

ajka ja som uz tučko 😢 😢
chuti mi,jasne 😝 ale stale strasne pijem mineralky,aj 4 litre denne,tak si vies predstavit,som jak chodiaci sud. 😒

mnaaaam ajka,tak to by som si teda dala,taku paradnu cigansku 😵

martinkamm
1. apr 2007

jul ano 2 dni 😀 minuly mesiac mi meskal a4 tak radsej pockam kym budem testovat ale nikdy predtym mi nemeskaval asom mala presnu ako hodinky do 28 dn aprisla a teraz druhy mesiac ma tu trapi 😀

ajka23
1. apr 2007

jul, ktosi ti tu pisal, ze by si nemala pit vela mineralky, skor dzusiky a stavicky... 😒 uzivaj si, kym ti chuti, az ti prestane, mozno aj schudnes... 😀 😀 😀

ajka23
1. apr 2007

jul, kde mas album? 😕 😕 😕

martinkamm
1. apr 2007

no tak emile priberanie by osm i ja brala 😵

jul
1. apr 2007

hej hej zabka mi pisala,lebo sa zadrziava v tele,ale mne sladke dzusy nechutia a som straaaaasne smädna jak žižala 😝

ajka a co varis na obed?

ajka23
1. apr 2007

varim klasiku, kuriatko a pyre a co ty? 😉

ajka23
1. apr 2007

martinka, ty si superzena, lietas z temy do temy... 😉 😀 😉

martinkamm
1. apr 2007

ajka no to mas pravdu som v temach kt.mam velmi raad a tieto stale dodrzujem plus tema snazime se podzim zim atam mam super kamosku droby

jul
1. apr 2007

ja som varila cibulovu polievku ,na to som dala 2 platky syra a male kocky opeceneho chlebika a druhe som robila chilli con carne ci jak sa to pise,navrch som dala za lyzicku smotany a k tomu opecene pecivo.Ale ja som nejedla,lebo chudnem a ja som si dala len ovocie. 😝

jul
1. apr 2007

martinka,ja som sa testovala uz na 7 den po oplodneni a boli tam strasne slabe dve//,ale na 8 den uz boli o trosicku silnejsie. 😵

ajka23
1. apr 2007

jul, no neviem, ci si si vybrala vhodne obdobie na chudnutie... 😅 😅 😅
mati, aj ja som niekedy takto aktivna... 😀 😀 😀

jul
1. apr 2007

ja tu mam svokra na navsteve,akurat som mu nalozila obed tak papa a uz aj chvalil obed,nastastie. 😎

jul
1. apr 2007

Ajus ,ani nehovor,to kuriatko a hlavne pyreeee,mnaaaam,ja to strasne lubim,pyre by som mohla jest aj na kila 😝

jul
1. apr 2007

ajka,ja som mala album ako juliasisa,ale kedze som si musela zmenit vsetko,tak nemam album,ale dnes si chcem spravit novy,foto testou a tak.

martinkamm
1. apr 2007

jul a to is kolky DC bola??a kolko mavala ?

ajka23
1. apr 2007

jul, mas IP 😉

jul
1. apr 2007

ja som mavala presne 28 dnove cykly,ale predtym som mala 1x len 25.Ale ja som chodila na folikulometriu a akurat som mala ovulku na 13-ty DC.
Takze po ovulke na 7 den mi vysli testy a bola som akurat 20DC

ajka23
1. apr 2007

ja som prave domrchovala, tak sa na to znova vrhnem... 😠 😠 😠