icon

Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?

pipka
20. jan 2007

Moze byt?

jul
8. máj 2007

aji to Ti zavidim,Walter stale robi zle,to sa uz neda vydrzat,kade chodi len zle robi a stale pisti jak moncici.

pipka
autor
8. máj 2007

Jul a kde by si tych 30 kil dala ? 😅 😅 😅

ajka23
8. máj 2007

pipi, odkial beries tolko humoru? 😀 😀 😀
jul, sama si sa strihala?

ajka23
8. máj 2007

jul a svadba bude, ci co? 🙂

jul
8. máj 2007

pipi,neboj sa,na mne si tie kilecka vzdy najdu miesto 😠

pipka
autor
8. máj 2007

ajus asi od vilka 😀 vcera bol vecer na pivku, zatial co ja som v strese vybavila popri varovani aj vecernu injekciu. Keby si pocula potom tie jeho popivkove reci 😀 😀 😀 som si to nahravala na mobil a dnes rano sme sa tu na tom valali 😀 😀

jul
8. máj 2007

aji sama,sama,hehe

pipka
autor
8. máj 2007

ozaj jul, a co svadba? 🙂 🙂

mixka
8. máj 2007

pipi, dakujem 🙂

ajka23
8. máj 2007

jul, ostrihala si sa na chalana? 😀 😀 😀 😀

jul
8. máj 2007

aji svadba bude az vtedy ked sa dohodneme ci bude podla mojich predstav alebo podla jeho 😒

jul
8. máj 2007

jasne na jezka som sa ostrihala 🙄

ninka1234
8. máj 2007

jul a akú svadbu by si chcela?

pipka
autor
8. máj 2007

julis a co mam povedat ja...mam 6 kil navyse a to ani tehu nie som ☹ len z tych hormonov, co stale do seba pcham 😠 😅 ale ked musim, co mam robit?

jul
8. máj 2007

aji a vy ako pokracujete v snazeni?

ajka23
8. máj 2007

jul, tak ho spracuj, ved zena ma vzdy pravdu, nie? 😀 😀 😀 😀 😀

ajka23
8. máj 2007

jul, poviem ti zajtra... 🤐 🤐 🤐

mixka
8. máj 2007

jul a co takto kusok po tvojom a kusok po jeho ??? 😉

ninka1234
8. máj 2007

pipka hlavne že bude babo veď tie kila dáš potom dole

jul
8. máj 2007

pipi,ale stoji to za to,nie? Ved to po porode zhodis,neboj sa 😉 Hlavne,ze Ti tie hormony pomozu a drzim Ti palce,aby sa vajicko uhniezdilo ako v perinke 😵

pipka
autor
8. máj 2007

jul, svadba by mala byt podla teba, vzdy si vybera nevesta 🙂 aspon u nas to tak bolo a ziadne protesty nenastali 🙂 🙂 🙂 nastastie...ale aj tak by si nepomohol 😀
Alebo sa dohodnite podla toho, kto to bude platit, to by bolo spravodlive 🙂

ajka23
8. máj 2007

tak nasa svadba bola cela po mojom, nemohol ani ceknut, ale povedala som si, nech si chlapec zvyka na manzelstvo... 😀 😀 😀

jul
8. máj 2007

aji,zajtra testujes???? alebo ne/cakas mrchu??? Ja len dufam,ze sa cim skor pridate ku mne a k ninke,moc,moc,moc si to zelaaaam,aby sme o tom mohli stale rozpravat,ako nam je zle a tak 😔

pipka
autor
8. máj 2007

no ved kila mame v rodine, tak nebudam jedina tucnucka 😀 snad to potom vysportujem od plienok k sporaku 😀 😀 😀

jul
8. máj 2007

😀 😀 😀 aji

ajka23
8. máj 2007

jul 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐
pipi, neboj, schudnes, ani nebudes vediet ako, ved budeme chodit plavat... 😵 😉 😀

pipka
autor
8. máj 2007

jasne aji 😉 kojenca odparkujem pri bazene a ja pojem plavat 😀 😀 😀

ajka23
8. máj 2007

pipi, kojenca postrazi hrdy tatino... 😵 😵 😵 😵

jul
8. máj 2007

ja by som chcela strasne svadbu v zahranici pri mori len my dvaja,hned by to bolo spojene so svadobnou cestou a on chce klasicku svadbu,strasne vela ludi,celu famiiiiliu z ktorej ja polovicu nemusim....a tie klasicke zvyky..... 😖

pipka
autor
8. máj 2007

bambule, pomyly sa lucim..idem pripravit obedik. dnes to mame posunute, vcera sme sli spat az dnes 😀 , ranajkovali sme o pol jedenastej, tak ideme obedovat 😀 😀 az teraz...mnam, ale uz som hladnaaaa 😅