Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
lia, aj to nejako citis, ze mas v brusku dvoch malych votrelcov alebo sa citis, ako "obycajne" ???
no ano--ale este je fakt skoro na nejake uzavery..este som len 9 DPO..zaujimavejsie to bude az za 4 dni ;) ci bude klesat alebo ostane hore 😅
uplne normalne sa citim,ale je to o dost horsie kedze beriem ten utrogestan 6 tabliet denne,potom neviem ci to je priznak alebo je to zo vsetkych tych hormonov,takze je to na houby. 😖
nemam vytok,zavadza sa vaginalne 2 tablety kazdych 8 hodin,takze ti to troska povyteka
Ahojte babulky, neviete mi poradiť, kde by som si mohla kuknúť taký príkladový grafík na BT? 😉
cucus ja nemavam ziadny ... 😒 neviem ci to je dobre alebo zle..len na krcku mam trochu hsuty biely.ale uplne malinko..kedy mas dostat ?
cucuska..no ja neviem..myslím, si že u každej ženy je to individualne a ved predsa musíš vedieť ako ti telo reaguje pred mrchou.. napriklad, ja zvyknem mavat taký hustejši do biela pred mrchou.
LAURITKA V UTOROK
veď to ja si to nikdy nepamätam 😅 ja mám teraz žltý a a musím mať intímku tak ho je veľa
lauritka ano 😎 ...a 3 dni posebe som si merala rano BT a bolo 37 37 a 37,5 ...ale bojkam sa, že mi to meška kvôli stresom zo školy.
cucuska tak to bude výtok..a ten môže byť príčinou hocičoho. Najlepšie by bolo zajsť na gyndu.
asi v pondelok rano...testla som pred dvoma dnami, ale nie rano a ono to ukazalo zase len 1/ ...dúfam,že to do tretice testovania tento mesiac už vyjde 😅
tak testni z ranneho mocu..a uz aj ked uvidis slabsiu ciarku tak mozes byt tehu.a nevieskedy si mala ovulku co? nemerias si BT cely mesiac ?

🙂 meriam- mam ju v grafoch v snazilkach na prvej strane 😀 ale podla nej fakt neviem-to sa moze zvrtnut zo dna na den 🙂