icon

Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?

pipka
20. jan 2007

Moze byt?

yonanevi
1. mar 2007

cafte ja sa pridavam kvam, este necakame babetko cakame kym sa uplne vyliecim a ideme na to 😀 ale uz sa teraz tesime

martinkamm
1. mar 2007

ahojcek a liecis sa po com???

yonanevi
1. mar 2007

ja mam sklerodarmiu a dnes som dobrala po liecbe v nemocnici posledne antibiotika cakam do maja na kontrolu a ked dobre dopadne a flaky na tele sa zastavia z roszirovanim tak ideme na matersku 😀

martinkamm
1. mar 2007

yoni zo srdca ti zelam aby ti kontrola dopadla uspesne a vyborne a preco sa ti zacali tvorit flaky to si mala z coho ak sa smiem spytat?

jul
1. mar 2007

martinka,kedy necakas mrchu?

pipka
autor
1. mar 2007

ajoj jul, tak ako si na tom s mrskou?

pipka
autor
1. mar 2007

juliska, minule si mi zmizla a neodpovedala si mi na moje otazky 😎 😎 😎

yonanevi
1. mar 2007

martin. to proste vznika z nicoho, priste to mas odrazu na tele je to svojim sposobom oslabenie imunitneho systemu, no dufam ze ot bude oki, lebo men sa uz o babetku aj sniva

tituska
1. mar 2007

martinkamm: ahojcek, tak uz som zasa tu....boli sme zaplatit s drahym svadobnu cestu 🙂

pipka
autor
1. mar 2007

ajoj tituska, a kam idete na svadobnu cestu? Daj tip, bo aj my planujeme... 🙂

tituska
1. mar 2007

pipka: nakolko mam saleny strach z lietania, tak klasika....do Chorvatska 🙂 , ale ja milujem to more a mozeme tam ist aj s nasim stvornohym milacikom 🙂 ....no a dolezite je, ze budeme sami a mozeme snazilkovat od rana do vecera 😀 😀 😀

pipka
autor
1. mar 2007

tituska, tak si to uzite, u nas to dopadne asi rovnako. Ja sa sice lietania nebojim, ale draheho srdcovka je chorvatsko, tak asi skoncime tiez na kamienkoch 😀 ale hlavne ze budeme spolu sami dvaja 😵 😵

tituska
1. mar 2007

pipka: dufam, ze si to uzijeme a uz sa na to teskam....a kedy mate svadbu? 😀

pipka
autor
1. mar 2007

9.juna 2007 😉 aj my sa uz teskame 😀

jul
1. mar 2007

ja mam 10.juna narodky 😎

pipka
autor
2. mar 2007

juliska, to je super, tak ked sa prides na nas kuknut, dam ti nejake kvietky...budes si moct vybrat 😀 😀 😀

martinkamm
2. mar 2007

ahojte babulky mrcha mala dnes dorazit ale zatial nic 😀

pipka
autor
2. mar 2007

ajojte, mne mala dorazit vo stvrtok a tiez stale nic 😉 zacala som sice spinit este vo stvrtok, potom to preslo a odvtedy nic, tak cakaaaam co bude... 😕 😕 😕

jul
3. mar 2007

caffte 😉
martinka a pipka....tak to vyzera teda veeeelmi slubne 🙂

jul
3. mar 2007

ja necakam mrchu az v utorok,takze sa este nenacakam 😠

ajka23
3. mar 2007

ahojte necakatelky 😉
nam sa pokazil kotol na kurenie, tak tu uz tri dni mrznem a chlapi sa nemaju k cinu... 😠 😠 😠
pipi, to znie nadejne... 😀

tituska
3. mar 2007

Ahojky krasny vikendik 🙂

ajka23
3. mar 2007

ahojky, aj tebe 😉 v snazilkach som citala o tvojich zahniezdovacich pocitoch... 😵 😵 😵 drzim prstiky 😉

tituska
3. mar 2007

no tak aj ja sebe drzim, lebo vcera sa naozaj snazilkovalo a dva dni pred tym tiez 😀

ajka23
3. mar 2007

vidim, ze ty poctivo snazilkujes 😵 😵 😵 ja mam v byte taku zimu, ze asi sa z postele tiez s manzelom nepohneme... 😀 😀 😀

tituska
3. mar 2007

no to ti teda nezavidim tu zimenku 😲 , chudatko, moznoze aj biciky zamrznu 😀 😀 😀 ...no dufam, ze sa to nestane....musis podstivo zahrievat 🙂
A inak ty si co myslis mozem mat ovu? Ked mam 8 den od zacatia mrchy a jeden cyklus taky a druhy taky 😒

ajka23
3. mar 2007

mozne je vsetko, treba verit... 😉

tituska
3. mar 2007

no tak zacnem....., ale ja tomu uverim az ked to uvidim modre na bielom 😀 😀 😀 A ty ako pokracujes so snazilkovanim, stale cakate? 🙂

ajka23
3. mar 2007

cykly sa mi natiahli na 39 dni, tak momentalne mam este na ovu cas, ale co narobim, ked tu mame taku zimu... 😀 😀 😀 😀 pojdeme aj mimo ovu 😉 😉 😉

tituska
3. mar 2007

tak to je spravna rec...drzim palec a moznoze sa vajicko poblazni a pojde aj mimo ovu 😀