icon

Ako ďalej?

maxxim
13. dec 2021

Už nevládzem. Som uz vnutorne negativny a iskierka zápalu dohára. Po 2 rokoch snaženia mi zistili neplodnosť, dalsie dva okolo ivf ..žena bola uz 2x darcovskou spermiou a nič. Akoklvek sa premaham, zabudam sa smiať. Tak som vzdy túzil po deťoch ze od mladeho veku som mal priority ohladom roboty, byvania, viesť slusný zivot, obzerať sa a prijimat vyzvy....

Nebanujem peniaze ani tú snahu iba čas. Nechcem sa zmieriť ze ostaneme sami.
Uz som si aj v duchu hovoril ze Bože ak neni dané aby som bol otcom... Prosim nasej mi do srdcu túzbu po niecom čo ma bude tesit.
Ja by som to prijal no neviem ako takto zaspavať, ....
Viem ze este je i adopcia, asi jediná schodná cesta, no budu tam asi musiet smerovať nase kroky..
Toto sa slovom nedá zahojiť, iba činom a darom, ktorý budem môcť drzať na rukách..teda, budeme môcť"
Nevzdavame sa, iba už citiť únavu a nevidieť stale to svetielko...
Žienky, vy , ktoré si tím teraz prechadzate , viete mi trochu priblíziť nieco o tejto téme? Ako to prebieha, pripadne aké mate skusenosti...
Sme zo stredného Slovenska.
Ďakujem

Strana
z2
maxxim
autor
15. dec 2021

@emalka dikes.
My na ten úrad chceme isť hned po sviatkoch a zaziadame si. Predsa len tiez vnimame to ako ty pises ze aspoň sa to hýbe ked Nam sa i nezdari...
Ano, neda sa to celkom vnimať nonstop... Inak do Brna sme pisali a pôjdeme na konzultaciu v polovici februara..
Tesim sa z tebou ze v tebe rastie nový zivot, dufam ze vsetko je ok a ze ste zdraví.

maxxim
autor
15. dec 2021

@floren dakujem a želam pekný den🙂

silviaa
15. dec 2021

@maxxim My sme sli po neuspesnych rokoch, snazeniach cez IVF do adopcie. Mame dve adoptovane dcery, su to najlepsie co nas v zivote stretlo, velmi ich milujeme. Po 18 rokoch som otehotnela, uz led dobojovat do uspesneho konca.

Strana
z2