Ako dlho po svadbe ste čakali na bábo?
Ahojte baby ako dlho ste cakali na babo po svadbe??
mesiac pred prvym vyrocim svadby sme sa dozvedeli ze bude babo 🙂 svadba bola 3.9.2011
ja som bola rozhodnutá, že po svadbe 2 roky si ešte budeme užívať, cestovať atď. , ale náhle ma chytila panika a okamžite som chcela bábo, jasné som si myslela, že to pojde ako hop na kravu a je tela ale ... :( žial sa nám nedarilo 2,5 roka, svadba bola 2002 a synček sa narodil v r. 2005, a to som absolvovala prefuky , hormonalnu liečbu, ale oplatilo sa, druhé sa podarilo na prvý šup o 8 rokov, čiže teraz čakáme 🙂))
svadba 8/2007 - snaženie od 01/2008 - prvá sa narodila 01/2011 takže viac ako tri roky . nedarilo sa
my sme sa brali v máji 2010 a otehotnela som august 2010 - takže hneď sa to podarilo 🙂
My sme sa brali v aprili 2011 a otehotnela som v auguste 2011
my sme sa brali25/3/2006 a mala sa narodila 3/12/2008 🙂
hned po svadbe mi uz nedosla menstrulacia, lenze to som potratila, v neakom 6tt a po tomto krvacani mi uz menstrulacia nedosla 9mesiacov 😉
u nas to je - postav dom, zasad strom a splod syna..stavanie a sadenie trvalo 3 roky a teraz sme sa rozhodli uz konecne pre babo.tak
na 4 vyrocie mame termin..
5rokov
2 roky....a malinka sa narodila v 6. mesiaci...a ideme zacat stavat tento rok s bozou pomocou 🙂
ahojte,my sme sa brali 10/2007 a keďže sme nemali vlastné bývanie,bábo sme ešte nechceli,ale keďže môj manžel veľmi túžil po dieťatku do jeho 30 narodenín,začali sme sa snažiť a poviem vám,toľko testov a nervov nás to stálo,ale skoro až po 2 rokoch sa nám to konečne podarilo a malý sa narodil 2/2011presne mesiac pred manželovou 30,takže darček som mu splnila 😉
dlhyyych 6 rokov,ale uz je tu a milujeme ho!
svadba - februar 2010, maly sa narodil december 2010
2 mesiace po svadbe som uz zistila ze som tehotna
v maji 2009 sme sa brali, maly sa narodil v decembri 2012 .. medzitym 2 potraty :(.. ale je tu a je to neskutocne krasne 🙂
3 roky po svadbe, mesiac pred stahovani do vlastneho 🙂
dva roky po svadbe sme otehotneli... ale o babatko sme sa snazili len 4 mesiace... skor by si mala formulovat otazku, po akej dobe snazenia vam to vyslo 😉
My sme tu svadbu kvoli babu nestihli este, nam sa podarilo otehotniet na prvy pokus na dovolenke, kde sme vlastne zahajili "vyrobu" 😀 Svadbu sme mali na plane tento rok v lete, ale namiesto toho budeme rodit 😀 Svadobne zvony a brutalnu zurku k tomu sme preto presunuli do buduceho roka na leto, ked uz maly bude mat rok 😉

Prve babo 9 mesiacov (bez jedneho tyzdna) po svadbe