icon

Ako dlho ste sa snažili o bábo?

anabel2341
18. aug 2020

Ahojte baby mam otázku ako dlho ste sa snažili o bábätko?

Strana
z2
noami12
24. aug 2020

@domig1
@veronikaa006 inofolic, ostalo tam 16 práškov z 20 predávam za 8 euro pôvodná cena bola 16 a priateľ bral tribulus ten stal okolo 23 euro tam bolo 160t a využil nejakých 10 ani nie. Ten predávam za 15e

veronikaa006
24. aug 2020

@noami12 beriem už rok a pol ...bez účinku

domig1
24. aug 2020

@noami12 tak to skôr náhoda ako zázrak v prášku 😁

domig1
24. aug 2020

@veronikaa006 aj ja 😄

noami12
24. aug 2020

@domig1 tak ako pre koho no 🤷‍♀️

noami12
24. aug 2020

@veronikaa006 a koľko vody si dávaš do pohára s práškom?

veronikaa006
24. aug 2020

@noami12 pol pohára vody

noami12
24. aug 2020

@veronikaa006 no tak to sa není čomu čudovať

veronikaa006
24. aug 2020

@noami12 prečo?

veronikaa006
24. aug 2020

@noami12 to kolko tam je vody je jedno. Pozerala som teraz všetky produkty s inositolom ( nosifol, ministar) a nikde nie je koľko tam má byť vody ani pri inofolik nie je určené koľko tam má byť vody. O množstve vody sa nikde nepíše.

alik231
Autor odpoveď zmazal
alik231
24. aug 2020

@anabel2341 snažili sme sa 7 rokov... Zjedene neviem ake možné tabletky prášky kvapky na podporu oplodnenia...prefuk vaječníkov.... Dve inseminacie... A podarilo sa až teraz... Keď som to prestala riešiť, našla si skvelú prácu a zobrala úver na stavbu domu 😂 už 9 mesiacov behá po svete

noami12
24. aug 2020

@veronikaa006 no dobre ako myslíte, ja som sa riadila podľa toho ako sa to ma brat a nemusela som ho brať vôbec pol roka stačilo iba prvý mesiac cez ovulaciu a pomohlo, nejdem sa tu hádať každý má svoj názor. Ale náhoda to určite nebola nakoľko gynekologička pred tým má chcela poslať na laparoskopiu a na prefuk že bez toho už nemám šancu nakoľko som bola operovana, zmenila som gynekológa a prišla som k nemu s tým ze chcem skúsiť teda ten prefuk, povedal ze nie nech skúsim datt šancu týmto práškom odporučil mi aj s akým množstvom vody ich mam zmiešať a ten mi povedal z presvedčením aby som si ich kúpila a ze určite dôjdem do 3 mesiacov tehotná a tak sa aj stalo 😊 možno pomohli tie prášky s kombináciu s tymi co bral priateľ 😊 ale skratka čítala som si a to co povedal lekár tak to v niektorých diskusiách aj sedelo 🙂

mariska1989
24. aug 2020

Prvé ani neviem s manželom v tedy priateľom sme si po roku vzťahu povedali že však cez plodné nech si dá pozor hlavne a je ale mne to bežalo vtedy ako ešte 20 ročnej všelijako a v 21 narodenin som zistila že som tehu . Druhé trvalo 8 mesiacov 3 to bolo na prvý x ako manžel bol doma na plodné lebo predtým ciklus prišiel deň po ovu a ešte pred tým zas odišiel 3 dní pred ovu .o to sme ale prišli takže 4 pokus hneď po prvej ms po potrate ale tiež som prišla hneď na začiatku o to a 5 pokus úspešný .ale vtedy som už po druhom potrate sledovala ovu plus bazalnu teplotu merala aby som vedela ako som na tom aj po ovu či sa niečo deje alebo nie a počas ovu sme skúsili lubrigačny na počatie plus kyselinu a duphaston 3 dní po ovu ...tak držím palce až sa zadarí čím skôr hlavne odsledovať kedy ovu a ak to vyskúšať ten lubrigačny ale hlavne čistú hlavu nestresovat sa neuvažovať moc nad tým mať to pod kontrolu

ikaros332
30. aug 2020

1 mesiac

Strana
z2