Ako dlho trvalo, kým ste otehotneli?
Ahojte, je tu z vas niektora, ktorej otehotnenie nevyslo hned na prvykrat a zopar mesiacov ste cakali? Demotivuje ma, ked pocuvam "hned na prvu supu", ale uprimne im zavidim. ☺️
@veronicka1111111 3 roky...po 2 rokoch sme išli do centra
@veronicka1111111 ahoj, je to veru demotivujuce,hlavne je si uvedomit ze otehotniet, mam bezproblemove tehu a porodit zdrave dieta vobec nie je taka samozrejmost. Ludia,ktorym to takto na prvu supu vyjde castokrat ani nevedia ake mali ozajstne stastie a nevedia ako reci o tej prveh supe vedia ublizivat ludom na okolo. Prestan pocitat “supy” a skus sa od toho odputat co maju ini,je to strasne tazke a mozno ti teraz pride ze sa to ani neda,ked clovek velmi chce...bud vdacna za to co mas a nie nevdacna za to ze este nie si tehotna a ostatni to mali na hned. My sme si tiez mysleli ze na prvu supu to bude, a pekne nas schladil zaver lekarov az ked sme si uvedomili obaja ake je to krehke a tazke ozaj splodit dieta sa nam to po 11tich mesiacoch intenzivneho snazenia podarilo. Vtedy ked sme si uz povedali,ze mozno bude a mozno nie,ze to nezalezi od nas a pustili sme to...Drzim prsty, a skuste byt vpohode, dat si nejake vitaminy na podporu plodnosti,bylinky a nerobit si zo sexu hlavne plodiacu sutaz, vas vztah je ovela dolezitejsi✊🏼😉Vela stastia🍀🍀🍀
@veronicka1111111 ⏳5 rokov⏳ čiže nad takými komentármi na prvú supu sa nepozastavuj... Väčšinou som dotyčnému povedala pár pekne teplých slov a bol pokoj 😉
3 roky snazenia, otehotnela som az po IVF 😀 To nema absolutne ziaden zmysel sa takto porovnavat s druhymi parmi, nepanikar 😉
S ex vyše roka.... Skončilo to biochemických
S terajším na prvý x, zase to skončilo biochemickym... Potom na 4 cyklus.. Uspesne 🙏mala mala rok.
Ahoj,s manželom sme na 1.dieťatko čakali 4 roky, potom som prirodzene otehotnela. Držím ti palce, nech to nie je toľko 🍀
mne sa 2x podarilo na prvy sup a 2x to skoncilo potratom. potom sa mi uz itehotniet nepodarilo, su to 3r.
no trosku sa mi nepaci ten pristup/nazor k tomu, ze sa mu to niekomu podarilo na prvy sup. to akoze ma klamat? ved to netreba brat akoze chce niekomu ublizovat. je to len holy fakt. a hoci mne sa to podarilo 2x, tiez som nikdy nebola toho nazoru, ze zdrava zena musi otehotniet na prvy sup. to rozhodne nie a netusim preco si to moze niekto mysliet.
teda aby nedoslo k omyli, druhykrat to skoncilo ptratom. prvykrat sa mi narodila zdrava dcera po termine.
Prvé dieta hned a druhe po 9 mesiacoch
My sme sa snažili pol roka a nič, potom sme si dali vitamíny a do dvoch týždňov som čakala dvojičky..možno len treba troška podporiť ovulaciu a tvorbu a rýchlosť spermií. Včera mi písala sesternica že je tehotná,tiež sa snažili pár mesiacov, nedarilo sa tak som im poradila to čo sme si dávali mi a kukaj...mozem ti poradiť v súkromnej správe ak by si chcela, tu neviem či by to nebrali ako reklamu.
Prvé netuším druhé trvalo 8 mesiacov 3 a4 na prvý x no skončilo to zlé ,5xtiež na prvý x zatiaľ úspešne mám kamarátky ktoré sa snažili 2 a pol roka a druhá 2 roky. Tretia kamarátka vyše 6 rokov Ale to kvôli tomu že sa jej netvoria naporiadok vajíčka a nechce si samozrejme uvedomiť že aby sa jej tvorili musí schudnúť ale keďže preto naporiadok nič nerobí tak majú len jedno dieťa
Je vyrazna mensina tych, kde to vyslo na prvy krat. Aj zdrava zena nemusi ovulovat kazdy mesiac. Vobec by som sa takym niecim netrapila. Ked sa po roku nezadari je na case podstupit vysetrenia, pre istotu obaja. Drzim palce.
S prvym partnerom sa mi nedarilo 5 rokov 2 potraty
A druhy teraz manzel prva dcerka tak 3 mesiace a druha na prvy krat teraz cakam tretie a bolo to na prvy krat
Nesnaž sa a užívaj si to...väčšinu kámošiek, čo mám otehotneli bez toho,aby chceli. Zbytočne sa stresuješ.
Dakujem vam baby za odpovede. ☺️
Sestre sa podarilo dvakrát a to hned po skusani s muzom. Jej tehotenstva boli/su (je teraz v 5tom mes) katastrofa.. nonstop v nemocke, hrozi predčasný pôrod... ja, jej dvojička, sme sa s manželom pokusali 12cyklov, a potom som si tehu uzivala.. nemala som žiadne problémy, dokonca aj decko mam skvelé, teraz ma 2 mesiace a poviem ti, ze som radšej takto, ako sestre to vyslo 😉😂 všetko ma dve strany mince
@veronicka1111111 ahoj 15 rokov
@majamat Tiez nejako nechapem preco ma niekto potrebu "povedať pár teplých slov" len preto lebo dotyčná otehotnela bez problemov. Som ta co ano-druhykrat dokonca za 2.5mesiaca od kedy sme si povedali ze chceme druhe dieta a dokonca na prvy a jedinýkrát. A to som mala 35.
@misuliackaa Aj mne povies par teplych slov. Preco? 😉
@adeladulova Ja som obakrat otehotnela bez problémov-1x na 4cyklus, 2x na druhý. Obe tehotenstva som si užila ako aj materske. Obe deti spia celu noc od 5.mesiaca, od 3.-5.mesiaca sa budili 1x. 😀😉
Co má spolocne dlzka snazenia sa o dieta s tym ake mas tehotenstvo ci dieta?
@evittam nie nepoviem narážala som na také ženy, ktoré to v mojom okolí brali ako výsmech, že kde je chyba keď oni na prvú supu a už... Moja chyba nechcelo sa mi to rozpisovať ale ako vidím mala som.. 😉 Prajem pekný zbytok dňa
@natalindaaaaa ☺️
@veronicka1111111 9 rokov, ale sme tu a uz mame 4 mes. 😍❤
@veronicka1111111 my sme 2 roky sa snažili a už keď som nad tým ani nerozmýšľala tak to prišlo som v 7tt ❤😍
@veronicka1111111 3 roky a pootm sup, 3 deti do 3 rokov...rozdiel medzi nimi 18 a 15 mesiacov...

3 mesiace ❤ Nerozmyslaj nad tým, su dievčata ktoré sa snažili roky 🙂