icon

Ako dlho vám trvalo prvýkrát otehotnieť?

luna379
5. nov 2021

Koľko mesiacov ste sa snažili?

Strana
z2
zara0201
5. nov 2021

2 roky

zuzika19
5. nov 2021

@luna379 7 mesiacov, tak som potratila a do roka od potratu otehotnela a druhe tehotenstvo sme sa snazili pol roka

iluviel
5. nov 2021

@luna379 5 mesiacov. Druhe tehu hned na prvy sup.

karhu
5. nov 2021

6r

nikpa
5. nov 2021

@luna379 takmer okamžite ale zase druhýkrát to nebolo také jednoduché

veronice
5. nov 2021

Prve dieta doslova "na prvy sup" a druhe sme "zarabali" 5 mesiacov. ❤️💙 Bohu dakujem kazdy den za to ze to slo tak rychlo 🙏

nikka055
5. nov 2021

cca pol roka ,pri oboch deťoch

kristinkakvetinka
5. nov 2021

@luna379 obidve na prvý šup

luna379
autor
5. nov 2021

U mna to tento mesiac ak sa nepodarí bude 9. mesiac. Stále sa snažím myslieť pozitívne a viem, že mám prečo žiť, opakujem si ze ak nebudem tehotná tak to aspoň využijem na veci, ktoré potom budú s bábätkom asi nemysliteľné na pár rokov (ako 3 týždňová dovolenka na Bali čo plánujeme v máju, postup v kariére atd) ale už posledné 2 mesiace ma chytá trochu zúfalstvo popravde :( neviem sa od toho snaženia odosobniť. Obaja sme už boli na vyšetrení v ISCARE a všetko je ok. Jediný problém je že mám nejak “otočenú” maternicu..

zuzika19
5. nov 2021

@luna379 kolegyna mala tiez otocenu maternicu a aj PCO a ma uz 2 krasne deti, ja som tiez bola chvilami zufala, najma po potrate, az ked som si povedala dost, tak to vyslo, hlava robi vela, viem, ze teraz sa mi to hovori, ale nieco na tom bude

ckatka
5. nov 2021

@luna379 15 rokov

ki_ki2
5. nov 2021

Necele 2 roky

ewka9
5. nov 2021

Prvýkrát to bolo neplánovane, aj keď vždy som po bábätku nesmierne túžila, no chcela som najskôr výšku dokončiť..nuž človek mieni, Pán Boh mení 🙃 vysadila som antikoncepciu nech sa dá telo do normálu a do roka sa nám podarilo, ale podotýkam manžel, vtedy ešte len priateľ si dával neustále pozor😅🙂pri druhom sa podarilo na prvú šupu ale bolo to mimomaternicové tehotenstvo😢 no a o cca 5 mesiacov neskôr som sa už tešila z druhého tehotenstva 🙏🙂

majamat
5. nov 2021

2x na prvy sup, 3x sa uz nepodarilo vobec

tenerifka
5. nov 2021

Prve dva razy som sa snazila neotehotniet..... no nechcene sa zadarilo. Tretikrat to bolo konecne planovane a na prvy sup. Tym chcem povedat, ze mozno by bolo treba viac sa uvolnit, uzivat si sex a celkovo zivot, a moze to prist vtedy, ked na to nebudes hekticky zamerana, stres je sviña

weja07
5. nov 2021

@luna379 8 rokov 🙏

lilyianka
5. nov 2021

@luna379 my sme sa snažili roky,asi 5, či už prirodzene alebo umelo. Teraz je to už 7r a stále nič,tak sme si adoptovali 🤗

mlska19
5. nov 2021

3 mesiace.Aj druhýkrát 3 mesiace.Tretikrat 2 mesiace-až toto tehotenstvo bolo úspešné.

lenkapap
6. nov 2021

@luna379 aj ja mam otocenu maternicu,a otehotnela som na 3.mesiac ako sme sa snazili...prvy mesiac snazilkovania sme neriesili nic extra, druhy mesiac sme zacali s ovu testami a v tretom sme prisli na to, ako funguju a zadarilo sa😃

punkerka2510
6. nov 2021

@luna379 ahoj 7 rokov ale podarilo sa podotýkam prirodzenou cestou

asia83
6. nov 2021

@luna379 3 mesiace.

slniecko_12
6. nov 2021

Na prvykrat 😊

la3na
6. nov 2021

@luna379 pozitívne myslenie je určite dôležité. Ale daj odtiaľ úplne preč ten tlak. Celé to rátanie. Koľko mesiacov to trvá, čo môžem "zatiaľ" robiť... Nie. Len to rob. S mužom sme nechávali otehotnenie kedy to príde. Len sme si užívali život a sex a cca po roku som začala stresovať. Či sme zdraví, či to netrvá dlho...a následne riešiť: kedy mám ovuláciu ( aby som tomu pomohla ), či by on nemal zájsť na vyšetrenie 😅 atď.
Nepomohla som si nijako. Po asi ročnom trápení a zbytočných hádkach vo vzťahu som rezignovala.
Predstavila som si že náš vzťah môže byť bezdetný. A pokladala som si otázky. Chcem zostať v tomto partnerstve? Ako by vyzeral môj život? Uvedomila som si že všetko je ok. Nastúpila som do novej práce, začala si robiť vodičák. Keď som otehotnela ani som nevedela dátum poslednej menštruácie 😄. Úplne som to vypustila. Osobne mi pomohlo to zmierenie sa s prípadným "neúspechom". Úplne som to prijala a vtedy mi to v tej hlavičke asi cvaklo.
Držím palce.

cassie2323
6. nov 2021

@luna379 o prvé sme sa snažili tri roky. Potom sme nasadili nejaké vitamíny a do dvoch mesiacov som bola tehu. Teraz pri druh sme dali vitamínu hneď a tiež do dvoch mesiacov sa podarilo.

vvrga1
6. nov 2021

@luna379 pol roka s tým, že muž robí v zahraničí a je doma len cez víkend. Ale je to pravda, že akonáhle som sa zamestnala s niečím iným to prišlo 🙂

klip0
6. nov 2021

My cca 8 mesiacov

jaja8_9
6. nov 2021

@luna379 1x rok a trištvrte =potrat, potom ďalší rok a pol a zase potrat a potom sme riešili už ivf ( len nám zistili problémy po vyšetreniach tak je to iné) dúfam ze sa čoskoro podarí úspešne 🍀

ls85
6. nov 2021

@luna379 ak ti mozem poradit, od ISCARU ruky prec, vravim z vlastnej skusenosti. Otocenu maternicu ma vela zien, aj moja mama a ma 3 deti. Cim viac sa na tym clovek trapi, o to je to horsie. My sme bojovali 5 rokov, nakoniec nam na prvy sup pomohli v Brne.

zuvelyn
6. nov 2021

Prvý krát dva roky, žiaľ skončilo to MA. Následne dve tehotenstvá na prvú supu

sue155
6. nov 2021

@luna379 prvé tehotenstvo prišlo po 2 mesiacoch snaženia, ale v 8tt skončilo. Druhé sa nám podarilo po 7mesiacoch. Otehotnela som 2 týždne po tom ako som dala výpoveď v práci, stres bol priveľký aj keď som si to nepripustala a už sa všetko potom podarilo 😊. Držím palce ❤️

Strana
z2