Ako dlho vám trvalo prvýkrát otehotnieť?
Koľko mesiacov ste sa snažili?
6r
Prve dieta doslova "na prvy sup" a druhe sme "zarabali" 5 mesiacov. ❤️💙 Bohu dakujem kazdy den za to ze to slo tak rychlo 🙏
cca pol roka ,pri oboch deťoch
@luna379 obidve na prvý šup
U mna to tento mesiac ak sa nepodarí bude 9. mesiac. Stále sa snažím myslieť pozitívne a viem, že mám prečo žiť, opakujem si ze ak nebudem tehotná tak to aspoň využijem na veci, ktoré potom budú s bábätkom asi nemysliteľné na pár rokov (ako 3 týždňová dovolenka na Bali čo plánujeme v máju, postup v kariére atd) ale už posledné 2 mesiace ma chytá trochu zúfalstvo popravde :( neviem sa od toho snaženia odosobniť. Obaja sme už boli na vyšetrení v ISCARE a všetko je ok. Jediný problém je že mám nejak “otočenú” maternicu..
Necele 2 roky
Prvýkrát to bolo neplánovane, aj keď vždy som po bábätku nesmierne túžila, no chcela som najskôr výšku dokončiť..nuž človek mieni, Pán Boh mení 🙃 vysadila som antikoncepciu nech sa dá telo do normálu a do roka sa nám podarilo, ale podotýkam manžel, vtedy ešte len priateľ si dával neustále pozor😅🙂pri druhom sa podarilo na prvú šupu ale bolo to mimomaternicové tehotenstvo😢 no a o cca 5 mesiacov neskôr som sa už tešila z druhého tehotenstva 🙏🙂
2x na prvy sup, 3x sa uz nepodarilo vobec
Prve dva razy som sa snazila neotehotniet..... no nechcene sa zadarilo. Tretikrat to bolo konecne planovane a na prvy sup. Tym chcem povedat, ze mozno by bolo treba viac sa uvolnit, uzivat si sex a celkovo zivot, a moze to prist vtedy, ked na to nebudes hekticky zamerana, stres je sviña
3 mesiace.Aj druhýkrát 3 mesiace.Tretikrat 2 mesiace-až toto tehotenstvo bolo úspešné.
@luna379 ahoj 7 rokov ale podarilo sa podotýkam prirodzenou cestou
Na prvykrat 😊
@luna379 pozitívne myslenie je určite dôležité. Ale daj odtiaľ úplne preč ten tlak. Celé to rátanie. Koľko mesiacov to trvá, čo môžem "zatiaľ" robiť... Nie. Len to rob. S mužom sme nechávali otehotnenie kedy to príde. Len sme si užívali život a sex a cca po roku som začala stresovať. Či sme zdraví, či to netrvá dlho...a následne riešiť: kedy mám ovuláciu ( aby som tomu pomohla ), či by on nemal zájsť na vyšetrenie 😅 atď.
Nepomohla som si nijako. Po asi ročnom trápení a zbytočných hádkach vo vzťahu som rezignovala.
Predstavila som si že náš vzťah môže byť bezdetný. A pokladala som si otázky. Chcem zostať v tomto partnerstve? Ako by vyzeral môj život? Uvedomila som si že všetko je ok. Nastúpila som do novej práce, začala si robiť vodičák. Keď som otehotnela ani som nevedela dátum poslednej menštruácie 😄. Úplne som to vypustila. Osobne mi pomohlo to zmierenie sa s prípadným "neúspechom". Úplne som to prijala a vtedy mi to v tej hlavičke asi cvaklo.
Držím palce.
@luna379 o prvé sme sa snažili tri roky. Potom sme nasadili nejaké vitamíny a do dvoch mesiacov som bola tehu. Teraz pri druh sme dali vitamínu hneď a tiež do dvoch mesiacov sa podarilo.
My cca 8 mesiacov
Prvý krát dva roky, žiaľ skončilo to MA. Následne dve tehotenstvá na prvú supu

2 roky