icon

Ako na to, keď chceme dievčatko?

jamajka
12. apr 2008

Ahojte baby, ktorá by mi vedela poradiť, čo robiť, aby to predsa len vyšlo na dievča, už mám aj dotazník, teda výpočet od dr. JONÁŠA, ale dosť ma to sklamalo...

Strana
z193
tomboogirl
6. nov 2023

@luciah187 asi ano, niekde som citala ze nie hlboke polohy a orgazmus favorizuju dievcatka. cela teoria okolo toho 🤷‍♀️😂 u nas som bola hore 🤩🤩🤩

siskaa86
6. mar 2025

Chcem sa spýtať na ženy ktoré vyskúšali metódy na dievčatá ci sa im aj podarilo

nika772013
25. aug 2025
@morena32

Ahojte.Tak ja sem do konika pisem po prvy krat.
My mame doma dvoch chlapcov a tiez som chcela dievcatko od zaciatku velmi, sice teraz uz by som svojich loptosov nedala za nic, no ale tuzba po dcerke pretrvava, kedze chceme tretie tak ideme do toho, preto som si nastudovala vela veci oladom toho ako ovplyvnit pohlavie dietatka a vyzera to tak ze je to mozne, sice nie 100%, ale celkom pravdepodobne
Najdolezitejsim faktorom pri plodeni dievcatka je posvove ph, ktore sa musi pohybovat od 4 az 4,5, pretoze zenske spermie su naklonenejsie kyslejsiemu prostredie, co potvrdzuje meodu dr Shettlesa, ze sex pred ovulaciou plodi dievcatka, aj ked tado metoda vela krat zlyhala, lebo sama o sebe nestaci
Takze tej ph posvy-exustuje pripravok Lactofeel-co je kys. mliecna-vyborne pre posvovu floru-zabranuje bakterialnej a kvasinkovej infekcii okrem toho-
okrem tohoto pripravku je aci jel, ale ten sa u nas neda objednat, ale tusim z australie ano-ten obsahuje kys octovu-teda je kyslejsi, co znamena, ze je ucinnejsi, ja osobne to chcem skusit s tymto pripravkom, ale mali by sa pouzivat kazdy druhy al kazdy treti den, potom pred sexom asi pol hodinu az hodinu a potom este po sexe, nemali by sa pouzivat ako lubrikant, teda kto chce moze, ale potom nemusite otehotniet, pretoze sa zabiju vsetky spermije- sice nemusia, ale mozu, kto chce moze skusit octovy vyplach posvy- tusim na liter vody jedna lyzica octu, ale toto neviem presne, to funguje podobne- tak toto j jeden najdolezitejsi faktor pri plodeni dievcatka
Potom to terba kombinovat s tzv. dievcenskou dietou-ta hovori, ze treba papat vsetko co je bohate na vapnik- cize vela mlieka, kefirov, acidofilnych jogutrov, syra-neudeneho,vela vajicok, nesmie sa nutricne bohata strava a strava bohata na sodik a draslik-tie vyslovene produkuje chlapcov-zevraj, takze menej solit,
Cielom diety je prekyslit organizmus- co sice nie je velmi zdrave,ale co by sme neurobili pre dievcatko a calcium meni polaritu vajicka- na toto existuje jedna cela studia, zevraj zenske spermie su nabite zaborne a calcium pomama nabit vajicko tak aby sa spravali priatelsky k zenske spermii a to ze vpustia skor zensku spermiu ako muzsku
K tejto diete je dobre si dopomoct doplnkami vyzivy:
Calcium citrat, ale pozor nie carbonat a hlavne nie s vid d, pretoze ten je nakloneny chlapcom, crbonat alkalizuje, takze ma opacny ucinok ako ocakavame, jediny jeden pripravok je vhodny co som nasla zatial ato je od generiky calcium citrat sumivy 500mg- mal by sa uzivat 2 krat denne, ale mozete aj tri krat
potom magnezium 300-500mg denne
Brusnice 500mg-36Pac raz denne- vyborne znizuju ph a chrania pred mocovymi infekciami
Acidophilus 2krat denne- znizuje ph
vitamin c 500mg- znizuje ph
saw palmetto320mg raz denne- je to produkt palmy serenoa repens-znizuje estrogen a testosteron-muzske hormony a samozrejme naklonene chlapcom, tiez normalizuje uroven progesteronu v organizme, nesmie sa uzivat s clostylbegytoma inymi hormonalnymi liekmi
brusnica a saw palmeto sa smu uzivat len od zaciatku menstruacie po ovulaciu
vit b6-piridoxin-20-100mg denne-predlzuje lutealnu fazu-co je dobre aby sa vajicko stihlo dobre uhniezdit-tiez normalizuje hladinu progesteronu
Matovy caj 1-2 krat denne-tiez ustaluje hladinu hormonov
detsky aspirin- riedi krv-pomaha implantacii vajicka, ale to sa nemusi-to len kto chce
No a este je dobre to nacasovanie sexu- zevraj casty sex a stop 2-3 dni pred ovulaciou-
na to je dobre si zohnat ovulacne testy, alebo fertility monitor, ale tato tema je rozporuplna, myslim, ze nacasovanie sexu nie je az tak dolezite, ako skor dodrzat tie ostatne veci, podla mna je najdolezitejsie udrzovat to nizke ph- na to je dobre si zohnat ph testery posvove, aby ste vedeli ze vase ph je tam kde ma byt
Ci toto vsetko naozaj dopomoze neviem, pretoze to zatial nemam osobne overene,a le citala som mnozstvo zahranicnych for a studii a vyzera to, ze to naozaj funguje, mnohym zenam sa to naozaj podarilo a to mali niektore uz aj po sest, aleb sedem chlapcov anakoniec sa im s tymto vsetkym podarilo porodit dievcatko
Tak dievcata dufam, ze som pomohla,teda aj kvoli sebe, pretoze veeelmi tuzim po dcerke ako je vidiet-toto je asi skor pre tie dievcata, ktore tuzia po dcerke asi tak veelmi ako ja a nechu mat tony deti, len aby sa dopracovali k dcerke
a este- nie je pravda, ze muz nevie robit len je pohlavie-tak aj na to som citala studiu, ktoru pisal jeden genetik kazdy muz vie robit obe pohlavia, pretoze kazdy muz disponuje aj muzskymi aj zenskymi spermijami,takze dievcata, ktore to este nevzdali hlavu hore-este existuje nadej, drzim palce, a hlavne nech su deticky zdravucke, pretoze to je uuuuplne najdolezitejsie

@morena32 ahoj píšem po rokoch. Chcela som sa opýtať či sa podarilo a či máš dievčatko 😊 tiež sa chceme snažiť o dievčatko máme chlapca už skoro 10 ročného a chce súrodenca a my dievčatko 😁

malalucka3
25. aug 2025
@nika772013

@morena32 ahoj píšem po rokoch. Chcela som sa opýtať či sa podarilo a či máš dievčatko 😊 tiež sa chceme snažiť o dievčatko máme chlapca už skoro 10 ročného a chce súrodenca a my dievčatko 😁

@nika772013 ahojte...aj ja som v tejto skupine...ale poviem ti úplne pravdu...je my úplne jedno čo by to bolo len nech otehotniem a je to zdravé....nedarí sa nám a som dosť nešťastná zato....mám jednu dcéru a chcela som aj druhu babu...ale po Tom všetkom čo teraz prežívam je mi jedno čo to bude len nech sa to podarí...

Strana
z193