Ako ovplyvniť pohlavie bábätka?
Ahojte baby chcela bysom sa niečo spýtať
Ako ovplyvniť pohlavie dieťaťa viem poniektorí napíšete
Že to čo da boh to bude len nech je zdravé .
Alebo že poniektori čo bi dali zato aby mali aspoň jedno babo chápem .. ale fakt baby potrebujem vedieť ako ovplyvniť pohlavie nalolko máme 2synov a zaťažili sme po dcérke len nevieme ako nato bol niekto takej situacii alebo pozna niekto takých čo bi vedeli poradiť blbe komentáre si každá nech necha preseba .
Ja som čítala že keď chcete dievča, tak pri robeni bábätka buď dole ;) ale určite to neni na 100%
Pohlavie celkom fajn a so 100% vysledkom (v dlhodobom horizonte) ovplyvnis adopciou.
Dve muchy jednou ranou..
Spermie chromozomu x sú pomalšie a dlhšie vydrzia. Spermie "y" sú rýchlejšie a menšie. Čiže ak chceš zvyšiť šancu aby bolo dievcatko tak sexovat 2-3dni pred ovulaciou, ak chceš chlapca tak v deň ovulacie alebo deň pred. Ale či ti to aj vyjde, tak to ti nikto nezaruci😅
dievcata sa robia v ponozkach..... tato metoda je podobne ako ostatne spolahliva na 50 %, ale u nas fungovala 100% - mame 3 baby
@whatever1 my sme "zarobili" v deň ovulácie, a po dvoch dievčatách sa nám narodil chlapček, neviem či je to tým ako si písala vyššie, alebo náhoda. Ale beriem to aj ako malý zázrak, lebo to bolo iba raz a v ten deň, kedy sme išli naplno. A vyšlo to ....tak neviem no... 😀
Zevraj keď muž neje ryby, môj tatino ich neznáša, nikdy nejedol a ma 4baby 😉😆ale teda-žiadna rada nieje, ovplyvniť sa to nedá
Keby to bolo take jednoduchr, tak by sa pohlavie babatiek vyrabali na pockanie. Ty mas len dvoch chlapcov. Co maju povedat v rodine so styrmi dievkami? 😅
My máme 2 dievčatá, ktoré sme zrejme "zarobili" pár dní pred ovu, teraz sa snažíme o chlapca. Presne ako píše kočka vyššie, chlapčenske Y sú rýchlejšie, ale žijú kratšie, preto je super, keď už tam vajíčko je, keď prídu tie rýchle spermie. Poznám pár ľudí, ktorým to takto vyšlo. Šance nie sú 100%, ale tuším 85% - aj tak pekné 👍
@orsi_h - no nie? 🙂
@dominika1988 😆👍mala som spolužiačku, jej ocino taktiež neznasal ryby a boli 3 baby 😉☝️😆môj muž má zas veľmi rad a mame 3chalanov 🤣
@bambulienka25 dik, mne to vysvetlovat nemusis, ja som na biologii davala pozor 😝
U nás sa hovorí ze dievčatá sa robia v noci(pi vidíš pi robíš) 🙂)))) na pobavenie....
Neovplyvnis. Mame dve baby splodene v den ovulacie (ktore podla tychto "zarucenych faktov" mali byt chlapci) a chlapca ani neviem ako, lebo sme sex mali naposled 4 ci 5 dni pred ovulaciou, kedze som bola chora a este k tomu si manzel "daval pozor", zrejme nie dostatocne.
Njn. Tiez som citala,ze ak splodite dieta priamo presne cez ovulaciu,tak je chlapec..inak je vacsia sanca ze dievcs..ak pred ovu bol sex a spermie si pockali.. ;)
ja som chcela dievcatko teraz som stastna za mojho chlapceka a hlavne ked sa pokaka :D :D...ale k teme vraj dievcatka su zo starsich spermii cize nesexovat par dni..raz som to pocula ale bude to blbost :D

neovplyvnis. Vsetky "zarucene metody" fungujú na 50 % 😉