Ako plánovať pohlavie dieťaťa?
Máte nejaké rady.?..
Sexovať...ale je to tak 50:50 😃
No ty máš dievča dosť...To ako vážne sa pýtaš ešte na tie detaily s citrónom, škoricou a podobne? Nevidíš , že si každý z toho robí srandu?
@doriiis Musela som si overiť, či sa pamätám správne. Tu je o tom krátky článok:https://www.science.org/content/article/why-women-s-bod...
U nás sa rodia len chlapci. Prvého mam syna a tak druhé som si vypocitala podľa tabuliek a vyšlo. Už si to nepamätám tak pokukaj. Držím palce
Biblia píše že týždeň pred sexom treba večerať detskú krupicu a týždeň po iba zákusky... Jaj a ležať iba na pravej strane minimálne mesiac
@egonsk inak o tomto su dokonca vedecke clanky, teda nie konkretne o vojakoch pri radare, ale o lekaroch-muzoch radiologoch a naozaj sa ukazala suvislost, ze maju castejsie dievcatka. Mame v rodine radiologa, od neho to viem a zhodou okolnosti maju 2 baby 😁
@tim23 😂
toto som našla, čo kedysi riešili na MK 🙂, skús ale či naozaj? netuším
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/vypocet-pohlavia-podla-cinskeho-kalendara-2/
@raztovsetkozmizne škorica vo vekom množstve nie je zrovna zdrvá... jedine ceilonska je ok
Hlavne že konzervativci nechcú na školách sexuálne výchovu.
Vždy pre takých ako si TY mám odkaz.Predstav si mala by si jedine jedno dieťa dala by si ho navždy od seba preč nemyslím do útavu na adopciu ale navždy znamena zomrelo.Lekár by TI povedal že nikdy už žiadne mať nebudeš.Pýtam sa fakt nevieš čo od dobroty.Ak by sa TI narodil 3 chlapec čo dala by si ho preč.Vidno že si nevieš vážiť čo máš a vymyšľaš same soamriny.V čom je chlapček horši ako dievčatko.Váž si že máš zdrave deti a nevymyšľaj somriny.Je tu na MK strašne veľa mladých žien čo nikdy deti mať nebudu zo zdravotných dôvodov.Take čo dieťa museli pochovať a TY napíšeš že chceš dcéru. Nemaj viac deti. Osud to zariadi tak že zasa budeš mať chlapčeka a čo teraz.Teš sa že sú zdraví lebo zdravie nie je samozrejmosť už jedna sekunda a môže byť všetko ináč.Ja mám kamarátku jej otec len syna a syna a hadaj čo nakoneic mal 8 dcér plus ženu.Syna žaidneho.Ale ma dobrých zaťov niektory sú ako jeho synovia.Toto sú eln take triky ale ničim babske rady nepodložene.Moaj prababka hovorila že ak chceš syna pri sexe máš mať ak chceš dievča počas styku červene ponožky a nesmieš s ním stupiť na zem koberec podlahu potom ich dať do klbka a odložiť.Mojej sestre to vyšlo lenže si myslím že to je len taky trik.Nemyslím že to vyjde vyjsť môže ale je to len povera.
Prosiť Pána Ježiša na príhovor Matky Márie aby vám požehnal dievča Ježiš je dobrý a láskavý vypočuje modlitbu keď sa k nemu modlíme s dôverou buďte požehnaný
Vybrat si manzela, ktory ma vela sestier. Vraj muzi maju o nieco vacsiu sancu plodit take pohlavie ako ich predkovia. Cize ak ma muz aj jeho otec iba bratov, je vacsia sanca, ze bude aj muz plodit viac chlapov. Ak ma muz alebo starky sestru, je o nieco vacsia sanca, ze bude muz mat aj dceru.
Toto je naozaj alebo len sranda na slnecnu sobotu?
@larinka552 toto je tiež šanca asi na 70%, nie vsetkym párom toto vyšlo
Skusit plodit 2 dni pred ovulaciou, spermie nesuce xx su UDAJNE schopne prezit v maternici dlhsie ako chlapcenske xy ... sestra tak skusala a ma dve dievčatá, ja mam 2 chlapcov,obaja boli skúšaní v den ovulacie. Avšak či je toto zaručený vzorec vie len priroda sama. V každom pripade ci x alebo y oba stoja za to ❤️ bez rozdielu hoci by boli 7mi v poradi
Ešte na margo tejto témy... Viete, ja som s mojím synom musela len nejaký čas cvičiť Vojtovku, a potom jemnejšie cviky kvôli slabším medzilopatkovym svalom a torticolisu, však to poznáme viaceré maminy, ale keď mi v nemocnici povedali slovo "Vojtovka", verte, že jedno mi nebolo.. nemali sme s tým v rodine nejakú skúsenosť, až na jednu, a tá ma vystrašila a vydesila, lebo som nechápala, či je teraz zle, či to je len taká kozmetická vec, že čo a ako teraz bude.. veľmi ma to zaskočilo a zľakla som sa. Akeďže sme chodili cvičiť najmä súkromne, striedali sme sa aj s deťmi s takými diagnózami, kedy mi zvieralo srdce a bola som vďačná, neskutočne vďačná za zdravé dieťa. Nie zdravého syna, za zdravé dieťa.
Chápem, že niekoho zamrzí, že ma "len" synov, či "len" dievčatá.. už som tu písala, možno tu nejde o pocit sklamania, že zase mám syna, ale že "už nikdy nebudem mať dcéru". Je prirodzené byť sklamaný aj z takejto veci.. ale... Proste je tu to ale. Hodiť to za hlavou a byť vďačný. Deti sú dar.
Toto nemôžeš myslieť vážne predsa...😱
Dám kontakt na muža az da recept?😄😂
A samozrejme, že to nemáš ako tovar a si vyberieš. 100% šancu máš tak pri adopcii
ako to bolo s tymi ponozkami? ked mas ponozky tak bude dievca a ked nemas, tak chlapec, alebo to bolo naopak? v nasom pripade to vyslo, pri jednom som mala ponozky a pri druhom die, jedno je dievca a druhe chlapec.
@larinka552 ani u nás to neplatí ..styk presne v deň ovulácie a máme druhé dievčatko 💗
Ale nám na pohlaví nezáležalo
Mám dvoch synov - presne na ovuláciu, a dievča - tri dni pred. Za nás to teda sedí úplne presne. Ale teda je fakt, že záleží aj na tom, že ktorá spermia sa “trafí”. Budeme skúšať ešte jedno dieťa, tak dám vedieť. Plán je “dievčatko” 😃
@nevenka áno, toto vraj funguje
Poznám viacero manželských párov, ktorí tak ako vy to skúsili pri 3 alebo 4 .dieťatku a vyšlo im to 🙂

@oblecenie99 :D :D :D