Ako splodiť chlapčeka?

e4fcpgfge7uts
11. aug 2023

Zdravým znie to hlúpo viem ale možno sa niekto najde kto sa vyzná tak to rysknem teda
Ja a manžel máme už 2 dievčatka môžem mať už iba jedno bábo dnes mi manžel povedal že máme 2 dievčatka ale že chcel by aj chlapčeka samozrejme aj keby to bolo dievčatko bola by to rovnaká radosť a ešte aká
Len nech to bude zdravé no keď že môžem mať posledné bábätko tak by sme chceli chlapčeka len nevieme ako to čítam po webe no nie som Si istá ak máte radi sem s tým ja aj manžel si prečítame

e4fcpgfge7uts
autor
12. aug 2023

@bolarazjedna Ďakujem vám veľmi pekne ste veľmi zlatá ja si negatívne kom nevšímam hovori to len za ich osobnosť
Som skoro 2r po druhom cisárskom primár mi povedal že nemôžem mať už ďalšie deti že kvôli môjmu zdravotnému stavu mi neodporúča len 1 tehotenstvo 2 dievčatka máme ale ako každý pár v kútiku srdci túžime aj po chlapčekovi tie naše predstaví že keď búdu veľké braček ich bude ochraňovať že budú mať aj bračeka a aj keby posledné bolo dievčatko taká istá radosť by to bolo predsa milujúca mamka vie a pozná ten pocit ešte raz ďakujem

ysseba
12. aug 2023

@e4fcpgfge7 Ak budeš mať sex počas ovulácie, tak je veeeľmi vysoká pravdepodobnosť, že sa vám zadarí chlapec. Je to až 50%-tná šanca 😀

ysseba
12. aug 2023

@e4fcpgfge7uts Ale prepáč, žarty bokom, držím palce nech sa Vám podarí mať zdravé tretie bábätko a ako bonus želám aby sa splnil sen a bol to chlapček 🙂 A môžem sa opýtať? Prečo lekár tak striktne trvá na tom, že už len jedno dieťa? To kvôli dvom cisárskym, či ešte máš aj nejaké iné problémy?

pettom19
13. aug 2023

@bolarazjedna ano, na 100% 😄 podla sona som mala odchylku 1 den, no bolo to cele take divne 😄, a to som si myslela, ze ok, bude dievcatko 😁. Asi sa nasla nejaka mega extra spermia 😄. Predtym sme skusali vzdy tak 2-3 dni pred ovulaciou a nikdy nic... Zvlastne veci sa deju niekedy 🙂.

taktotedanie
13. aug 2023

Nevies ovplyvnit nijako, u nas teoria absolutne nefungovala, bohuzial vsetko zavisi od spermie

zuzi_747
14. aug 2023

@danielittar u nás zase chlapci, v pôrodnici v januari nás bolo na oddelení 12, z toho 11 chlapcov a jedno dievčatko 😆😆 všetky co sme mali chlapcov sme sa chodili pokochať princeznou.

marticka92
14. aug 2023

Mam doma 3 chalanov vsetci traja splodenu cez ovulaciu vraj ale pri dievcati treba polohu vraj misionar s mensim prienikom bez orgazmu zeny, a pri chlapcovi vraj naopak vecsi prienik s orgazmom.

katarina161
14. aug 2023

Choďte na genetiku.
Tam vám zoberú krv a príde vám výsledok ci môžete splodiť chlapčeka.
My sme boli a vyslo nám, že môžeme splodiť len chlapčeka a dievčatko nikdy :(

nevenka
14. aug 2023

@marticka92 to vazne toto??? 😅🤣. Uprimne hlasim, ze orgazmus mam vzdy a mam 2 chlapcov a 2 dievcata, a poloh sme vystriedali xy...🤪.

marticka92
16. aug 2023

@nevenka to mi tiez tsk prero kam len 3chalanov a konecne by som uvitala aj dievcatko😄a poolohy tiez vselijake vysyriedane. Takto mi to povedal lekar to som sa az nasmiala

e4fcpgfge7uts
autor
16. aug 2023

@ysseba áno kvôli 2 cisárskym a ešte mám aj osobne problémy ale nie je to nič také žeby mi chýbala nejaká končatína ale niečo hrozné prvý cisársky rez som zvládla bez bolesti 2 už som trpela viac ako by som mala tam som sa už 2 mesiace nemohla vyrovnať spipala ma rána niečo strašné ale chvála bohu už ma nič nebolí po roku a pol.. Primár mi povedal ak chcem mať 3 dieťa tak po 2 rokoch a potom mi výberu maternicu vzhľadom na môj zd stav

ysseba
16. aug 2023

@e4fcpgfge7uts a so zrastami si nemala problem? Lebo mne pri druhej sekcii zistili strasne zrasty a tiez mi moc nedoporucuju tretie. Ze by to bolo este horsie. No nie som s tym uplne stotoznena 😒

zuzi654
9. jan 2025

@x_mery_x zdravým chcela by som sa opýtať ze hneď počas ovulacie vznikne chlapček ?

abcmajacba
9. jan 2025

@zuzi654
Ahoj, no záruku ti nedá nikto... Čítala som také komenty že gynekológom mali kočky potvrdenú ovuláciu a čakali nakoniec dievčatko... Nám to vyšlo (asi, uverím až keď na vlastné oči uvidím 😁). Ale teda dodržiavala som aj iné veci ako: jedla som veľa červené mäso, strukoviny, kukuricu, vajcia, syry, salámy,marhule, banány, paradajky, zemiaky.
Vitamíny: draslík a vápnik GALVEX Kalcium karbonát 500 mg.
No a tá ovulácia... Ale či som to fakt týmto všetkým ovplyvnila a vďaka tomu sa podarilo...držím palce 😉✊💪. Potom napíš keby sa podarilo 😉😍.

zuzi654
21. jan 2025

@abcmajacba jedno dievčatko mam a snazime sa z partnerom o druhe dieta no 10.1.2025 som mala ovu a 9.1.25 sme maly styk od vtedy sú 12 dni od oplodnenia mam dostať menštruáciu o 5 dni mam bolave a srbive prsia no neviem neviem😃

abcmajacba
23. jan 2025

@zuzi654 ooo držím palce, vyzerá to nádejne 😍. Ja, keď som sa pýtala môjho gynekológa tak mi povedal, že má kolegu gynekológa, čo má 7 dievčat a potom to vzdal... 😁 Ale tak možno neskúšal tieto praktiky... 😊.

zuzi654
23. jan 2025

@abcmajacba ďakujem. Skúsime šťastie

nika1224
10. jún 2025

@maryetta platilo?

maryetta
10. jún 2025

@nika1224 ano 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre