Ako správne používať ovulačné testy?
Ahojte baby mám takú blbu otázku ale prvý krát idem používať ovulačne testy. A teda, čítam návod a tam že ak mi vijde pozitívny tak o 24-48h bude ovulácia to teda znamená že v deň keď budú dve čiarky ešte nemám ovuláciu? 😀 Lebo dávalo by mi to logiku že keď vijde pozitívny tak mám ovuláciu 😀
@ar3m1s bohužial to bolo biochemické 🥹.... Snáď sa podarí teraz v ďalšom cykle....
@valentinaaa5985 joj to ma mrzi 😥 drzim palce nech sa co najskor podari
@valentinaaa5985 ahoj ako ? Podarilo sa už ? 💙
@1mimka18 ahoj... Tak priznaky mam bolestive prsia, včera večer kvaskova uhorka natretá horčicou s pastetovym chlebom.... Cez vikend do budem robiť test... A ty
@valentinaaa5985 fíha také chute som ja počas tehotenstva nemala ,ani nevoľnosti 😀 držím palce hádam to bude u teba znak tehotenstva
@valentinaaa5985 ahoj no čo príznaky boli správne môžem gratulovať?
@1mimka18 ahoj .... Nie zas to nevyšlo... Dnes mi ma prísť menzes... Test som si robila negativny... Začala som užívať verra vitaminy na plodnosť ktoré mi jedna žena tu na mk odporučila že jej pomohli.... Tak už len počkať na ms a potom ovulácia odsledovaná s ovulačnými testami... Už by sa ale mohlo podariť
@valentinaaa5985 to mi ľúto držím palce nech sa vam to už podarí 😔
@1mimka18 ďakujem.... A tebe sko sa darí....
@valentinaaa5985 u mňa neviem či zabrali ovu testy alebo vitamíny na plodnosť čo som brala jeden mesiac ale zadarilo sa 💙 12tt som dnes začala
@valentinaaa5985 my sme chceli malý rozdiel medzi deťmi a náš malý mal teraz 2r cez víkend 💙
@1mimka18 gratulujem.... Aké vitamíny na plodnosť ak sa smiem spýtať
@valentinaaa5985 odoftim ti doma ja som ich kupovala priamo od gynekológa v ambulancii mám aj na predaj keby si chcela ostalo mi pol krabičky (krabička stala 30e. )
@1mimka18 odfoť a potom sa dohodneme
@valentinaaa5985 ahoj ráno ti napíšem správu lebo to musím pohľadať
@1mimka18 ok v poriadku
@valentinaaa5985 ahoj som si na teba spomenula dnes keď som vyhadzovala ovulácne testy zabudnuté. Ako to ide môžem gratulovať alebo sa ešte snažite?
@valentinaaa5985 to mi je ľúto tak držím palce nech sa vám podarí 💙
@1mimka18 gratulujem... Ja ešte nič.... Mam vyššie tsh idem j endokrinologovi v juni
@1mimka18 gratulujem... Ja ešte nič.... Mam vyššie tsh idem j endokrinologovi v juni
@valentinaaa5985 ou. Hádam sa už podarí keď si spomeniem na tie mesiace snaženia a to ich bolo len 5 tak som sa išla zblázniť 🙁
@valentinaaa5985 ou. Hádam sa už podarí keď si spomeniem na tie mesiace snaženia a to ich bolo len 5 tak som sa išla zblázniť 🙁
@1mimka18 áno je to náročné... Pokúšam sa na to nemyslieť ale nejde to.... Dufam že mi endokrinologicka nasadí liečbu a už bude všetko v poriadku
@1mimka18 áno je to náročné... Pokúšam sa na to nemyslieť ale nejde to.... Dufam že mi endokrinologicka nasadí liečbu a už bude všetko v poriadku
@valentinaaa5985 verim že áno. Ja napríklad som brala lieky na štítnu žľazu obidva tehotenstva až do pôrodu
@valentinaaa5985 verim že áno. Ja napríklad som brala lieky na štítnu žľazu obidva tehotenstva až do pôrodu
@1mimka18 idem piateho júna do nových zámkov k endokrinologičke tak už len netrpezlivo čakám na nasadenie liečby.... A slečna sa ako volá
@1mimka18 áno, prave mi prisli vysledky z labáku TSH kleslo z 5,43 na 1,90 takže teraz už len čakať na menzes a následne ovuláciu
@1mimka18 áno, prave mi prisli vysledky z labáku TSH kleslo z 5,43 na 1,90 takže teraz už len čakať na menzes a následne ovuláciu
@valentinaaa5985 super veľmi držím palce 🥺 keď si spomeniem na to obdobie ani som neverila že sa podarí. Ale zázraky sa dejú 🩷

@bambulka711 myslím že sme obaja ok teda apson podľa doktora. Teplotu nemeriam ale všade o Tom čítam ako sa to robí aká má byť? Všade čítam dačo o teplote ale to som veru ešte nerobila