Ako urobiť, aby sa nám "pošmyklo"?
Ahojte žienky, chcem sa spýtať. Je to blbá otázka, ale aj tak. Mám už dosť rokov na to aby som bola tehotná a bývam už sama. S mojím chlapom sme už ojha dlho spolu, ale akosi on stále nechce bábo. 😒 Hovorí ako nie je na to pripravený atď. ☹ Príde mi to ako výhovorka......No moja otázka je iná chcem s ním otehotnieť. je to sebecké ale je to tak ale on sa proste tak dokáže kontrolovať že sa do mňa nikdy neurobil........Ako to mám urobiť aby sa nám akože ,,pošmyklo´´ 😀 . Diky vopred
@matka882
no, v prvom rade by som sa s nim polopatisticky porozpravala, aj milion krat.. vysvetlila mu, preco takmer 30tnicka chce mat dieta, co sa stane ak ho mat budete neskor, ak vobec..
(ked sme sa rozhodovali o nasom prvom s mojim priatelom, tiez najprv pri tej predstave mat dieta zbledol.. ked sme sa po dlhsich rozhovoroch zhodli na tom, ze mam uz dost rokov na to, aby sme stihli minimalne 3deti /obaja sme vzdy chceli vela deti/, ze mame kde byvat, ze to zvladneme financne, tak privolil.. teraz je uz dvojotec a je najstastnejsi na svete.. podla jeho slov, je tento zivot taky, aky si vzdy predstavoval.. hoci sa nazaciatku bal..)
ak sa dokonale ovlada, aj tak s tym nic nespravis, nemozes ho prinutit, ani nijako oklamat, resp. neviem si predstavit ako by sa to dalo..
@silacka1988
neviem ale ci by mna hanba fackovala za taketo uvahy, myslim, ze skor nie, pretoze ona sama svojho priatela pozna a vie, alebo aspon tusi v com je problem - preco deti nechce.. je mozne, ze sa len boji..
ak by to nejaka zena spravila mojmu synovi, nikdy sa to nedozviem, jedine ak by s tym ona sama zamnou prisla..
a kedze s nou spava dobrovolne a dobrovolne bez ochrany, tak aj on musi ratat s rizikom, ze sa raz moze stat, ze budu mat dieta, takze ON sa SLOBODNE ROZHODOL sexovat bez ochrany, kde je riziko otehotnenia vzdy.. do vztahu nevidim, ale suhlasim, ze sa moze stat, ze existuju zrejme zeny, ktore na to isli takouto obklukou a potom sa cudovali, ze partner ich spolocne dieta nemiluje a nestara sa o nich tak ako si predstavovala..
aj preto ja osobne by som takyto sposob nevolila..
Klamať by som ho určite neklamala, to sa nerobí. Sama by si na tom mohla pohorieť (aj keď nemusí to tak byť, veď predsa ťa má rád, či nie??) Ale zase ťa dokážem pochopiť, lebo žena v tvojom veku prirodzene po bábätku túži (som prekvapená, že on vo svojom veku ešte nie). Treba to spoločne prebrať, stanoviť si "pre a proti", možno aj on časom stratí obavy a ak ťa ma SKUTOČNE rád, nevidím dôvod, prečo by sa nemal tešiť na vaše spoločné bábätko aj on, aj keď s nejakým odstupom času. Ak však nepochopí a ty budeš o to nešťastnejšia, bude lepšie ak sa vaše cesty rozídu a každý pôjdete za tým, po čom túžite. Ty za rodinou a on za slobodou. A vždy lepšie skôr ako neskôr. Predsa aj ty si už zrelá žena a v dnešnej dobe to s bábätkom nie je až také jednoduché. Veľa šťastia.
☹ ono je smutné že chceš len ty a on nie........Ale určite mu nerob/neplánuj niečo za jeho chrbtom......je to od teba nepekné a celý život budeš žiť so svedomím že si polovičke niečo "zatajila" Chápem že chceš bábätko, že sú tvoje túžby silné, ale takto sa nakoniec môže stať že sa spolu rozídete......... Ono on možno nebude pripravený nikdy ☹ alebo mu ozaj len ešte trocha času :-O Ani neviem čo ti napísať........
Ja som chcela dieťa, keď som mala cca 25, ale môj o osem rokov starší chlap povedal, že mám ešte počkať. Potom som sa pýtala znova cca po pol roku, povedal nie. Rok na to som chcela zmeniť robotu, tak som sa ho zase opýtala či už nechce to dieťa, lebo ak zmením robotu, tak najbližších pár rokov to nebude možné. Vtedy povedal že on dieťa k životu nepotrebuje, ale že ak chcem.... tak som vysadila antikoncepciu a otehotnela po deväť ročnom vzťahu 🙂 Teraz máme štvorročnú dcérku a nedá na ňu dopustiť 🙂 Ja by som Ti poradila, aby si sa s ním porozprávala a určili by ste si nejakú maximálnu hranicu na otehotnenie. Lebo po nejakom veku to už nie je pre ženu nič moc. A hlavne by som zistila či vôbec pripúšťa do budúcna že otehotnieš. A taktiež ma napadlo či niečo netají - nemá už nejaké dieťa o ktoré sa napríklad nestará? Nečítala som diskusiu.
zeny Vy ste fakt naivne... a pani zakladatelka aj trochu viac mimo.. bez urazky. Ked chlap nechce tak nechce, vnutorny hlas, proste cokolvek mu vravi ze eee s touto babou j dieta mat nemozem 😉 ak nejakym sposobom aj otehotneis jedine co sa stane je ze Ti zacne posielat alimenty ja by som Ta este aj nieco ine.. 😀
Treba si najst takeho ktory chce 😔
Suhlasim s @siska53 moj muz ma dve s prveho manzelstva a spolu mame jedno co bol viac menej moj natlak s argumentom nech si aj stary rodicia uziju vnucku alebo vnuka co bude biol.moj bohuzial vtedy som netusila a ani nikto netusil ze moj otec dozije iba druhych narodenin mojej dcerky teraz ma 3,5a tuzim este po jednom svojom stale bol proti ze neskor neskor neskor.tak som mu povedala ze ja uz mam len jedneho rodica on tiez a navyse si s nim nerozumieme teraz mi pomaha aspon mama mozu ist na prazdniny ked som vystavena sadnem do auta a idem k nej na dom zrelaxovat neskor ked bude nevladna alebo nedajboze nebude uz moze chciet aj modre z neba ale dieta nebude.ani ja ani on mladsi a zdravsi nebudeme.prisiel na dalsi den z prace aj vytaminmy pre planovane tehotenstvo.je aj jeden hnusny sposob ako otehotniet bez vedomia jeho ale neviem ci by som to riskovala ze sa nahneva a opusti ma.
@matka882 Neviem ale ma 35 a nie je pripraveny na dieta... a kedy chce byt... cim bude starsi tym to bude podla mna horsie a zvykne si na pohodlie a na to, ze si tu len pre neho... Asi by som sa porozpravala... mozno sa len boji, ze vas nebude vediet zabezpecit... A nech sa vyjadri, ci vobec niekedy bude chciet, resp. bude pripraveny na to mat dieta... Je to zasadne rozhodnutie medzi dvomi partnermi...
Som zvedava ako by si sa zatvarila, kebybta potom nechal. Je to jedno na co sa vyhovara. Dieta je zalezitostou oboch a nie len jedneho!!! Ako by sa ti pacilo keby ta on nutil do niecoho ci nechces a ovplyvnilo by ti to cely zivot? Toto nie je sranda, je to aj jeho zivot nemozes rozhodovat za neho. To sa musi on. Tak sa spolu porozpravajte kedy by on chcel dieta a ked ti to nebude vyhovovat tak sa s nim rozid a najdi si niekoho, kto ti to dieta spravi
prepac,ale tvoje zmyslanie nanajvys sebecke...ak ti je dieta prvorade,ako partner..tak neostavaj vo vztahu,ktory asi nema vyznam..ak dieta partneri chcu..musia byt nato dvaja :/ si zober ze nasilu si das spravit dieta,ked on s tebou vobec nechce byt a potom bude platit alimenty na dieta,ktore v zivote nechcel...
@matka882 ahoj, ani sa mu nečudujem že nechce dieťa - má 35 rokov!!!! pohoda, kľud a dieťa? ti šije?????
musíš si nájsť iného otca pre dieťa, môj manžel má 38 rokov, syn 4 roky a doteraz si neuvedomil že je otec a má syna!!!!
takže, odporúčam, nájdi si chlapa čo CHCE s tebou dieťa!!!!!!! Byť slobodnou matkou nie je výhoda, nič ti štát navyše nedá!!!!!
Choď na dovolenku, užívaj si život, lebo keď budeš mať dieťa, tak si ho tak užívať nebudeš, budeš sa prispôsobovať dieťaťa, pretože ho budeš chrániť, učiť všetko a možno zrazu prídeš na to ako mi bolo dobre, keď som bola "sama". Mať dieťa je úžasné, ja som ho mala v 32 rokoch, ale ten život predtým bol iný. Musím myslieť čo s drobcom keď neni škôlky, keď je chorý, vymýšľať program aby sa nenudil! pokiaľ toto nemáš, ti to chýba, keď to máš, tak tak tak... ale som rada že mám drobca, ale ako som písala, život predtým bol na nezaplatenie. Dotaz teraz má syn prázdniny, lebo škôlky zatvorené, syn je so mnou v robote od 14tej do 15tej, nemáme to dovolené od zemestnávateľa, nemáme také možnosti, ale iná možnosť neni, lebo druhý starý rodičia majú drobca na háku! a to sú na dôchodku!
Môj názor, nechcem názory "múdrych" mimičiek, ktoré sú sú otrokmi svojích detí!!! Super matky! Ja som super nemožná matka, ale syn ma miluje!
@jana_eyre mas pravdu akurat ak by s ato stalo nestastnou nahodou, mal by na tom podiel..toto je totalne ušitá búda na neho a to je rozdiel...myslim pre neho dost velky..ona zodpovednost nema a chce vyuzit jeho (potencialnu)zodpovednost ked ho navlecie nasilu do role otca...ak by mi toto urobil chlap ( ze sa spolieham na to ze ma gumu ale on ju pred tym prepichne) tak by mi tam skoncila akakolvek dovera a vyhliadka do buducna...je to nechutna manipulacia so zivotom dietata (vedome ho privedie do zivota s tym rizikom ze nebude mat kompletnu rodinu alebo ze ho druhy rodic nechcel) a zivotom toho muza(nielenze ho podviedla jeho partnerka ale dieta ktore nechcel mu skomplikue zivot ci uz spolocensky, financne,-psychicky to uz ani nehovorim) kto dokaze riskovat doveru a stastie dvoch ludi ( z toho jeden este nenarodený?) iba uplna chudera...mentalne a moralne vyprazdnena...toť moj nazor..
Ono je to situácia tak 50:50. Môže sa stať, že sa pošmykne a poteší sa dieťatku alebo sa pošmykne a váš vzťah sa skončí. Skôr by som si položila otázku, prečo tak dlho otáľa a či vôbec chce dieťa a v konečnom dôsledku, či takýto vzťah má perspektívu. Žiaľ, obaja si svoj spoločný život predstavujete pravdepodobne rozdielne.
@silacka1988 hmm, to je pravda, je v tom rozdiel.. ale predpokladam, ze toto su vsetko naozaj iba uvahy, snaha o pochopenie, nasmerovanie..
@piacere no ved toto! tiez poznam jedneho "nepripraveneho", co jedneho dna zbalil kufre a s druhou sa ozenil a behom styroch rokov tri deti splodil. Takze pripraveny bol az az, ale s inou...
@matka882 na jednej strane rozumiem tvojej tuzbe, ale ruku na srdce: chcela by si byt na mieste toho dietata? ze vzniklo za takychto okolnosti? Radsej sa fakt porozpravajte a ked bude trvat na tom, ze dieta nechce, tak hladaj inde.
Ja zakladateľku témy chápem, sama som mala podobné myšlienky, len myšlienky sú myšlienky a realita je, že by som to nikdy neurobila. Ale túžbu po dieťati neoklameš. Tiež sme boli dlho predlho spolu, tiež sa k ničom nemal, raz zahlásil, že jemu je úplne jedno, či nejaké deti mať bude, alebo ani nie. Vtedy som začala uvažovať najskôr presne o tom, že ochranu budem sabotovať. Potom, keď som pochopila, že takú podpásovku by som svojmu chlapi urobiť nevedela, som zvažovala rozchod, nakoľko otázka, či mať, alebo nemať dieťa, je kľúčová. Potom sa zo dňa na deň zobudil, že tak teda od-té-raz on dieťa mať chce. Neskôr som z neho vypáčila, že mal strach mať deti, ale keď videl, kto všetko dnes má deti a sú v poriadku, tak to zvážil aj on. Minule sme sa tak prechádzali po lese a priznala som sa mu so svojimi myšlienkami, že tomu tehotenstvu trochu pomôžem. drahý sa pozrel na krpca, čo behal okolo a smutne si vzdychol, že "No, mohla si."
To, že je to nemorálnea neviem ešte aké je pravda, avšak na to sa nepýtaš. Ja mam takuto radu (po ktorej príde ukamenovanie na tomto fore....) nech sa ti urobi do pusy (chlap to rád). Pojdeš do kupelne vezmeš striekačku, dáš to do stiekačky a striekačkou prenesieš tam kde treba :D Želám ti veľa úspechov, lebo ženy su svine a treba si to potrdzovať každým dňom, že sme podlé a hnusné.
Len si daj pozor, aby sa tebe neposmyklo! 😀 Ked chlap nechce dieta, moze to znamenat, aj ze nie je si sale isty, ze ho chce mat s tebou. Davaj si pozor, aby sa nestalo, ze ho "chytis" na dieta a odleti od vas zopar mesiacov po porode...
@lawrie Ako by povedal Boborovský:"Ja grcám..." 😝 Ale dobrý tip na teleshopping: Nechce váš partner dieťa? Nevadí! Kúpte si domácu inseminačnú súpravu, len za 199,90eur, ak si objednáte hneď, dostanete testovacie ústne zhotovené semeno zadarmo!
Alebo: "Vieš synáčik, ty si vznikol tak, že mamička mala plné...ruky práce..."
@matka882 To predsa nechceš! Ak nepomôže dialóg, tak je tu možnosť, že ho nechce s tebou.
@romanco 😀 skoro som sa zadusila chlebom 😀 😀
Do paroma.. rehlim sa jak kon.
A vopred lutujem tvojho chlapa... prinutit ho bez keho vedomia mat dieta je riadne dvindkeeeee
ja by som len toľko, že dieťa je dar, vie kedy má prísť, nedá sa to takto "robiť" bejby a hotovka. Ak by sa vám to nejakým spôsobom podarilo, možno budeš nejaký čas spokojná a rada, ale môže sa to aj otočiť a budeš banovaaaaať, netlač na pílu, asi to tak má byť
@matka882 Ak si ozaj dava pozor tak neotehotnies ani keby traktory padali s mojim takto fungujeme uz 6 rokov a otehotnela som raz a to planovane zato niektori chlapi si pozor davat nevedia a co poznam take pripady vacsinou tam zohral ulohu alkohol. Moj osobny nazor v 35 by ozaj uz mal vediet ci dieta chce alebo nie. Ste vobec manzelia aspon? Ak nie mozno si nechava zadne dvierka otvorene a preto dieta nechce. Moj manzel svadbu chcel a tesil sa na nu ako maly no s dietatom mal tiez trochu obavy ale urcite ho chcel okolo 30tky.
@matka882 co sa toho "posmyknutia" tyka, to by som naozaj na tvojom mieste nejako nasilu (chlastom ani dierou v ochrane) neriesila. Ale urcite by som skusila zistit, ci dieta odmieta uplne, alebo len vyslovene s tebou si ho nevie predstavit. Ak by to neslo normalnym rozhovorom ( to vidis, ci ma normalne argumenty typu som v skusobnej dobe tak teraz nie, alebo najprv dostaviam dom..... alebo len stale nejake hlupe vyhovorky ze si este chce uzivat), mozno by som skusila na neho zahrat ze sa akoze smyklo.. par dni meskajuca mrcha, zacinajuce ranne nevolnosti... hned by si videla, na com si - mozno by si sa dozvedela take veci, ze by si sa len cudovala (napriklad ze je neplodny lebo bol na vasektomii alebo nieco podobne, co ti zabudol povedat). Alebo by si uvedomil, ze to babo by vlastne mohlo byt celkom fajn a ze ked tu mrchu po par dnoch dostanes, tak mu aj luto bude a hned dalsi mesiac zacnete na babatku pracovat...
nikto ti tiez nezaruci,ze ked sa raz posmykne,ze ta hned oplodni 😉 niekto to skusa aj par rokov a dieta chcu obaja. takze na to by som sa vobec,ale vooobec nespoliehala,ze sa zadari,ak... 😝
Nám sa smyklo neumyselne... Vzali sme sa tešili na bábo A tým že nebol pripravený tak je to tak že mala ma 5 mesiacov A už spolu nežijeme 🙂 tak veľmi popremyslaj či to chceš risknut lebo ty chceš dieťa
Daj vedieť ako si sa rozhodla. Ja by som bola radšej slobodná mamička, ako vo vzťahu bez dieťaťa. Dieťa je najväčšia radosť na svete. Určite je to ťažké (hlavne finančne), ale stojí to za to.
nuz ja k teme len tolko aby si o par mesiacov nezakladala temu Na co mam ako slobodna mamicka narok, a nepisala o tom ako sa stat nevie o taketo mamicky postarat.....dietatom si ziadneho chlapa k sebe nepriputas ani z neho neurobis otca rok, chlap bud chce a nema problem sa vyhovarat alebo nechce....takze ak chces silou mocou dieta a on nie, rozid sa s nim a nestracaj s nim cas....ale podlosti sa vyhni...
ja osobne byt chlapom tak keby sa dozviem ze zena prepichla kondom ako niektora dotycna napisala, tak sa na nu vykaslem , nie preto ze otehotnela ale preto co urobila

@matka882 no...to jedine,ze kvapka lasky...nas maly tak vznikol..len on uz bol uzrozumeny a suhlasil s tym,ze o par mesiacov budeme pracovat na babatku...
Pozri,ja by som este tretie chcela,moj vsak uz nechce...ale nebudem naliehat,ani podlo riesit..bud s apodari oapt z kvapky lasky alebo uz viac deticiek nebude..
Drzim paste,aby sa ti to podarilo skor legalnym sposobom....
A skus pouzit argumenty,preco dieta teraz...ja som to drahemu vysvetlila,zargumentovala a dal sa presvedcit,ze radsej hned a nie az o pat rokov...