icon

Ako vybalancovať rodinný život a koníčky?

bloomzuzana
15. jún 2024

Chcela by som sa Vás opýtať na názor. S priateľom plánujeme dieťa, ale jeho predstava je úplne iná. Nechápe že o dieťa sa musí starať aj otec a nie len mama. Jeho predstava je taká že príde z práce a pôjde niečo von porobiť a bude snami 2 hodiny denne .skoro každy druhý víkend pôjde k rodičom lebo tam má včely plus im pomôcť a bude treba aj doma robit plus doma ..a nedeľu že bude somnou aj tomu neverím úplne podľa mňa len Max pol dňa. A včely bude mať aj u nás ale musia byť aj v jeho rodnom domove proste musia lebo on bude smutný ... A nechápe že aj ja budem keď nebude somnou ... Neviem ako ho mam presvedčiť že keď príde dieťa že najdôležitejšia som ja a dieťa...nie včely ...keď ich nebude mať bude smutný , keď nebudú tam kde on vyrastal že tam není veľa včiel že nebude mať kto opelovat kvety atď.... Neviem si pomôcť skúšala som po dobrotky aj po zlotky a nepomohlo. Podľa neho bude dosť s dieťaťom nedeľu. ..cez tyden bude v robote niečo porobi večer snim bude a sobotu bude buď doma niečo robiť alebo pôjde skoro každy druhý týžden 200 km k jeho rodičom ku včelám a k nim. Ale ja si takto neviem predstaviť žiť lebo to je potom len otec snim bude koľko denne 2 hodiny plus nedeľa mne to príde veľmi malinko. Podľa mňa jeho Ego trpí že nebudeme bývať pri jeho rodičov tam kde on býval ale ja nechcem az mi niekto diktuje život chcem bývať sama snim . A moja mama nám občas pomôže. Keďže k nej to bude bližšie. A keď som mu povedala že aj ja si nájdem teda koniecek keď on bude smutný že nebudu každý týždeň včely tak nech si nájdem a ja taká tak nedeľu nebudem doma to nebudeme spolu vôbec a on nechápe neviem čo mám robiť. Ďakujem za váš názor.

Strana
z3
mirkam3
16. jún 2024

@bloomzuzana prepáč, ale vy neplánujete dieťa - dieťa planujes ty (s úplne nevhodným partnerom, ktorí ma o živote úplne odlišne predstavy).. je super, ze sa o buducnosti rozprávate a vies, na čom si. Veľa párov nerobí ani to.. No fakt chceš dieťa/rodinu s niekým, kto ti už teraz na rovinu hovorí, že s nim bude v nedeľu a občas teda v sobotu? Načo? Neverím, že tie biologické hodiny ti až tak zaslepuju logiku. Milión detailných argumentov o včelách, úplne irelevantnych - nech si teda chlapík zalozi rodinu s včelou kráľovnou 🤭. Ved každý mame nejaké hobby, to je v poriadku, ale keď už teraz hlása, že to hobby bude u neho vždy prednejšie ako rodina, tak kašlať na takú rodinu. Maj rozum.

bloomzuzana
autor
26. aug 2024

@stanulienkat už si zmyslel že bývať budeme tam u nich kde on má včely všetko ... Pritom to je nereálne ďaleko od civilizácie a do normálneho mesta kde by som mohla pracovať ako zdravotnícky pracovník tiež ďaleko

bloomzuzana
autor
Autor odpoveď zmazal
bloomzuzana
autor
26. aug 2024

@mirkam3 už si zmyslel že bývať budeme tam u nich kde on má včely všetko ... Pritom to je nereálne ďaleko od civilizácie a do normálneho mesta kde by som mohla pracovať ako zdravotnícky pracovník tiež ďaleko

zooeynka
26. aug 2024

@bloomzuzana a teraz byvate kde? Pracujes?

bloomzuzana
autor
26. aug 2024

@zooeynka teraz každý bývame inde lebo pred svadbou sa podľa neho nebude bývať ...áno každý má prácu v svojom meste kde býva ...lenže ja som chcela teda aspoň na pol cestu lebo není správne len pri jeho rodičoch minimálne v tej istej dedine do 500 metrov od nich bývať a o mojich sa kto postará ....chcela som teda spravodlivosť bývať teda na pol ceste aspoň k našim aj k nim ...a to nie ..jediné tam kde on žije a končí a keď nie tak ja mám smolu nič nebude ani dieťa ani svadba nič..a keď niečo poviem tak sa mám naučiť správať ...u nich je to tak v rodine čo jeho brat má ženu tak žena doma robí slúžku stará sa o deti a o chlapa keď dôjde domov lenže ja si svoj život predstavujem inak keďže aj pracujem v zdravotníctve

bloomzuzana
autor
26. aug 2024

@bloomzuzana respektívne už som ustúpila so včelami aj všetkým aj že by išiel za nimi pomôcť atď patrí sa ... Ale proste dar podmienku zasa takú že si ma nevezme a stále si vymýšľať že keď napríklad hral hru kde dal 200 eur a ja som zvýšila hlas tak bolo zle nedobre že som zvýšila hlas a dovolila si do jeho peňazí niečo povedať že on minul ..pritom ešte ma úver na auto

zooeynka
26. aug 2024

@bloomzuzana ty sa zobud a zbav sa nemozneho chlapa. Vtaka urcite nema zo zlata a na tvoje potreby a poziadavky nehladi. Toto ti je treba?

eleanor2510
26. aug 2024

@bloomzuzana utekaj kade lahsie a cim skor, ak mas zvysky zdraveho usudku, vies hadam posúdiť, ze to bude len horsie. Ak s nim zostaneš, potom tu nenariekaj. Ženy, fakt nemate ani stipku sebaucty???

Strana
z3