icon

Alchemilkový čaj a bolesť

jasmine_3
18. máj 2022

Ahojte. Začala som tento cyklus piť alchemilkovy čaj ráno a večer. Dnes je to 5 dni čo ho pijem a začalo ma bolieť podbruško ako keby také kŕče tam mám. Je to normálne? Mali ste z neho aj vy nejaké komplikácie alebo vám pomohol? Rozmýšľam či ho prestať piť alebo ešte mu dať šancu do ovulacie (snažíme sa o bábätko)

a_alexandra_a
•
18. máj 2022

Mne alchemilkový čaj úplne rozbil cyklus... z pravidelného 30 dňového bol 40 dňový, nevedela som ani kedy mám ovuláciu, otras....

guga79
•
18. máj 2022

Ja som po alchemilke mala vzdy silnejší menzes...v noci som sa musela prezliekat aj dvakrát 🙊

basska_b
•
18. máj 2022

Rano a vecer po pollitri? To je konska davka.... ja som si to davala len par tyzdnov po porode a po kyrete. Aky si den cyklu? Nedivim sa, ze citis podbrusko, ja som to tak po porode mala. Vyvolaval stahy, cistil maternicu.

jasmine_3
autor
•
18. máj 2022

@basska_b len pohar si dávam

jasmine_3
autor
•
18. máj 2022

@a_alexandra_a robila si si ovulacne testy? Aj sa ti to potom dalo doporiadku?

a_alexandra_a
•
18. máj 2022

@jasmine_3 merala som si bazálnu teplotu

merlinja
•
18. máj 2022

Mne lekár odporučil od cca 17.dňa cyklu do menzesu 2-3 šálky denne

esmee3
•
19. máj 2022

@jasmine_3 ahoj ja som prvý cyklus pila alchemilku, tiež hrnček ráno a hrnček večer, ovu mi prišla ale až na 23.deň, a teraz mám // 😍 skúšala som už za 3 roky všetko, a tento mesiac som sk dala taký noštek viacerych doplnkov a konečne to vyšlo 😊

jasmine_3
autor
•
19. máj 2022

@esmee3 gratulujem 😍😍😍 prosim ta co si ešte brala? Ci len čaj?

esmee3
•
19. máj 2022

@jasmine_3 no ja som mala tebto mesiac toho veľa, lebo som si povedala že ak nič ideme na ivf budúci mesiac 🤣 mala som alchemilku, aloe vera gél, femibion, a po ovulacii som zas brala 5dni bromelain, potom som jedla asi 3x shitake huby (aj to je dobre na uhniezdenie😀), a strašne si telo pýtalo chilli, čiže som aj dva týždne jedla chilli do všetkého som si dávala 😀

jasmine_3
autor
•
19. máj 2022

@esmee3 ja som si tento mesiac 1.krat dala femibion, inofolic, alchemilku a po ovu chcem brat bromelain a muz ma folandrol tak som zvedava. Ak sa ešte môžem spýtať počas ovu ste boli spolu kazde deň, každý druhy alebo ako?

esmee3
•
19. máj 2022

@jasmine_3 nie my iba raz 🤣 ja som si myslela že som mala ovu na 14.deň alo vždy, v ten týždeň sme mali každý 2den. Ale potom som šla na 22dc ku gyn a ona povedala že tam mám ešte folikul 😱 tak taká prekvapená som bola, na další večer som mala bolesti, a až ďalšie ráno sme sa snažili jedenkrát a vyšlo 🙈 akurát na 1.5 😀

jasmine_3
autor
•
20. máj 2022

@esmee3 prosim vedela by si mi poslať link alebo foto ktorý bromelain si brala? Dakujem 🙂

esmee3
•
20. máj 2022

@jasmine_3 obyčajný tento https://gymbeam.sk/bromelain-gymbeam.html baby tu písali že mali taký zelený z lekárne, ale v tomto je vyssia hodnota tých enzýmov, tak som vzala tento.

jasmine_3
autor
•
20. máj 2022

@esmee3 dakujem 😍😍😍