icon

Alkohol počas dvojtýždňového čakania od ovulácie po menzes

26. máj 2022

Ahojte, mám takú otázku na žienky, čo sa snažili o bábo- pili ste alkohol počas dvojtýždňového čakania od ovulácie po MS?
Nechávame to na náhodu, nesilíme to. Za 4 dni čakám MS, snažili sme sa v čase ovulácie, a napríklad včera som si dala dva poháre vína, dnes malé pivo. "Príznaky" žiadne nemám a podľa mňa to ani nevyšlo, ale myslíte, že je úplne zlé akékoľvek množstvo alkoholu počas dvoch týždňov čakania?

petamich
•
26. máj 2022

nie normalne som si dala sem tam pohar vina ako vzdy a isto bol aj nejaky vecierok alebo nieco - nie kazdemu to vyjde na prvykrat 🙂 a hlavne embryo nie je napojene tie prve tyzdne na tvoj krvny obeh, priroda to ma zariadene

martinka13
•
26. máj 2022

Nie, nie je. To keď sa budete snažiť napríklad rok, tak si nedáš pivko na grilovacke 😀? Hlavne bud v klude

adriannasvk
•
26. máj 2022

Hlavne nestresuj,lebo to moze byt hlavny dovod preco sa vam nebude darit.svagrine sa roky snazili a az ked sa na vsetko vykaslali, sli na oslavu, vypili si "vrzli" a bud tehotnr,jedna po 5 rokoch a druha po 8 😅takze neries.

denden77
•
26. máj 2022

ja som od pokusu, az po ocurany test prezila dojazdy Vianoc, Silvestra, vlastne narodeniny.. abstinent zrovna nie som.. 🤷‍♀️😁

panelacikova
•
26. máj 2022

kým dieťa nie je naviazané na krvný obeh, nič sa nedeje. ja som podľa výpočtov bola asi 10 dní tehotná (nemala som potuchy) a zryla som sa poriadne 😀 šlo o úspešné štátnice.... a všetko dobre dopadlo, takže žiaden strach 🙂

nikpa
•
26. máj 2022

Nie, až keď mi vyšli dve čiarky. Nie že by som potrebovala piť ale doba snaženia bola u nás dlhá, počas toho sme absolvovali dve svadby, oslavy, grilovačky, chaty ...

izabela181
•
26. máj 2022

Ja keď som otehotnela absolútne som nesledovala ovulaciu a podobne, som jedna z tých “šťastných” alebo ako to mám nazvať čo sa mi podarilo otehotnieť veľmi skoro potom ako sme si prestali dávať pozor…vôbec som to neriešila dala som si víno a podobne a až keď som mala pozitívny test tak som úplne prestala piť alkohol 😊 a dokonca som ešte aj fajčila Iqos počas tých prvých týždňov kým som nevedela že som tehotna