icon

Anti-Müllerov hormón nulový. Podarilo sa stimuláciou získať vlastné vajíčko?

yuriko
21. dec 2015

Dnes som sa dozvedela zdrvujúcu správu. Môj jediný vaječník už nevyprodukuje žiadne vajíčko, mám nulovú rezervu. Výsledok AMH = 0,000000. Darcovstvo vajíčka je krajná možnosť. Dúfam, že bude šanca ten vaječník nejak nastimulovať. Je tu niektorá s nulovým AMH.

Strana
z4
ivanka12
13. feb 2016

@zibi vysledok som msla 21,40. Hrubo vyznacene to bolo v papieroch. Uz aj predtym som mala malo.

zibi
14. feb 2016

@ivanka12 skus swanson ako som pisalsa 3krat 5000ku dva tyzdne potom dva krat a potom jeden krat..plus magnezko..v lete vela slnka aspon desat minut ruky nohy bez kremuopalovacieho a uvidis...ked nie si naozaj v predcasnej menopauze tak ti musi stupnut amh..fsh mas ok?

ivanka12
14. feb 2016

@zibi no v juni ked mi brali krv na 3dc tak som mala FSH az 99. Potom v auguste v priebehu cyklu mi brali opat krv na FSH a to som mala uz 10,2. Teraz pojdem o 3 tyzdne opat na krv tak uvidim co to zase bude.

zibi
14. feb 2016

@ivanka12 uf tak to co tak vela..si brala antiku? niekedy po nej je telo zblbnute

ivanka12
14. feb 2016

@zibi brala som aj antiku rok po porode a potom mi uz neprisla ms ani ovulka tak odvtedy same hormonalne lieky

zibi
14. feb 2016

@ivanka12 no po antike to tak byva..skoda..mozno trebalo trochu precistit pecen doplnit nieco ..tie hormony su svinstvo

hyacintka
28. aug 2018

@mabybaby
Ahoj,ako si nakoniec dopadla? Ja mam amh 0,02 a pol roka po cviceni 0,07.

pietrula
14. okt 2022

@ivanka12 Ako si dopadla?

yuriko
autor
14. okt 2022

Vzdala som to už dávno, teraz mám 40 a 9 ročného syna. Mám zabehnutý životný kolobeh, obrovskú záľubu v cyklistike a nejak si už neviem predstaviť mať bábätko. Samozrejme, že ma to mrzí, že sa to nepodarilo, keď bol syn malý. Som s tým však zmierená a vôbec mi nevadí, že mám len jedno dieťa. Dve by som aj tak ledva stíhala 😀😀

pietrula
14. okt 2022

@echa ako sinakoniec dopadla? Kolko si mala amh, ked ti premerali neskor?

ivanka12
15. okt 2022

@pietrula ahoj, u mňa to dopadlo tak ze mam len jedno dieťa ktoré vcera oslavilo 10 rokov. S manželom sme sa rozviedli. 3 roky som bola sama. A teraz mam nového partnera s ktorým by som chcela mať spolocne dieťa ale asi to nebude možné. Beriem teraz antikoncepciu. Menštruáciu mam slabu. A inak neviem, neriešila som to.

pietrula
15. okt 2022

@hyacintka ako sa ti vyvijalo potom to AMH?

pietrula
15. okt 2022

@ivanka12 Jejda, pri amh 0.01 naco beries antiku ;) Uz si si potom nedala amh premerat?

ivanka12
17. okt 2022

@pietrula kvôli tomu aby som mala aspoň aký taky cyklus. Lebo inak by som ani menštruáciu nemala. Tak gynekológ mi odporučil. Odvtedy som si nedala premerat

Strana
z4