Anti-Müllerov hormón nulový. Podarilo sa stimuláciou získať vlastné vajíčko?
Dnes som sa dozvedela zdrvujúcu správu. Môj jediný vaječník už nevyprodukuje žiadne vajíčko, mám nulovú rezervu. Výsledok AMH = 0,000000. Darcovstvo vajíčka je krajná možnosť. Dúfam, že bude šanca ten vaječník nejak nastimulovať. Je tu niektorá s nulovým AMH.
Vzdala som to už dávno, teraz mám 40 a 9 ročného syna. Mám zabehnutý životný kolobeh, obrovskú záľubu v cyklistike a nejak si už neviem predstaviť mať bábätko. Samozrejme, že ma to mrzí, že sa to nepodarilo, keď bol syn malý. Som s tým však zmierená a vôbec mi nevadí, že mám len jedno dieťa. Dve by som aj tak ledva stíhala 😀😀
@pietrula ahoj, u mňa to dopadlo tak ze mam len jedno dieťa ktoré vcera oslavilo 10 rokov. S manželom sme sa rozviedli. 3 roky som bola sama. A teraz mam nového partnera s ktorým by som chcela mať spolocne dieťa ale asi to nebude možné. Beriem teraz antikoncepciu. Menštruáciu mam slabu. A inak neviem, neriešila som to.

@zibi vysledok som msla 21,40. Hrubo vyznacene to bolo v papieroch. Uz aj predtym som mala malo.