Antikoncepcia a otehotnienie
Ahojte 🙂 .Užívam tabletky už dlhsi cas zo 4roky mozno, mala som aj pauzy. .V poslednej dobe túžim po druhom dietati. Ako to je s vysadenim tabletiek a tehotenstva. .treba pockam isty čas alebo staci prestať hneď brat tabletky a skusat 😝 . Neviem či by nebolo tým nejak ovplyvnene tehotenstvo .Mám 30,syn má 9 a som si ista ze už je čas. . 😀
Ja som vysadila a doteraz ( 15 mesiacov ) nie som tehotna...takze tie dvojky podla mna nie su zas az taka velka pravdepodobnost. Ale tak ako seahorse pise...mozte hned. 🙂
@bobulazelena My sme tiez po tých 3 mesiacoch skúšali este pol roka, kym sa podarilo 😊
Ja som vysadila a hned som aj otehotnela. Moje tohotenstvo bolo vsak od zaciatku problemove. Krvacanie, hematomy a skoncilo odtokom vody v 17tt. Potom som otehotnela zas a vsetko uz bolo ok. Dr. mi povedal, ze pricinou mohlo byt aj to, ze po dlhom uzivani antikoncepcie som otehotnela na prvy cyklus...
Ja by som počkala aspoň 1 cyklus aby sa telo vyčistilo 🙂
@seahorse27 no my skusame 15 mesiacov,ale tak mne akurat volaco zistili,tak dufam,ze ked zacnem liecbu,tak sa zadari 🙂
@123mamca Ahoj, pred prvým tehu som užívala HAK 7 rokov - vysadila som v januári - otehotnela som v apríli - bezproblémové tehotenstvo. Pred druhým tehu som užívala HAK 5 rokov, tiež som vysadila v januári a otehotnela som v marci (a to na prvý a jediný pokus za 2,5mesiaca 🙂 ). V 7.tt som začala krvácať - mala som menší hematóm-našťastie sa vstrebal a potom už bolo všetko v poriadku. 😉
@evittam tak to je super,ze sa vam tak rychlo podarilo
@bobulazelena Heheh, mi hovor - čísté prekvapko - ani sme to nečakali - ja 35, chlap 38...... 😀 😎 😉 A to prekvapko už má 2 roky.....
@evittam jeeej to je super 🙂 tesim sa s vami
@bobulazelena Sme si mysleli, že hlavne kvôli veku to snaženie asi potrvá trošku dlhšie - no a vyšlo to ešte rýchlejšie a lepšie ako pri prvom. 😀

Gynekológovia tvrdia, ze mozes zacat skusat hned po vysadeni, nic by sa nemalo stat...ale vraj je vtedy vacsia sanca na dvojicky. Ja som prave preto cakala 3 mesiace, lebo aj v rodine mame predpoklad na dvojky a ja som si veru na to netrufala 😀