icon

Baby je normálne že mi vychádzajú rovnaké ovulacne testy už týždeň?

stastko123
8. okt 2019

Ahojte baby je normálne že mi vychádzajú už vyše týždňa rovnaké ovulacne testy i keď som mala ovulaciu niekedy pred 2 týždňami? A každý jeden test není ani slabší ani silnejší vždy je takej sitosti? Pridávam aj fotku testu .poraďte mi neviem čo s tým

Baby je normálne že mi vychádzajú rovnaké ovulacne testy už týždeň?
Strana
z2
marinecka95
9. okt 2019

@stastko123 čosi sa tam črtá 🙂 my dúfam tiež nájdeme // konečne tento mesiac

stastko123
autor
9. okt 2019

@marinecka95 držím palce...my sme mali už aj biochem aj potrat takže by sme privítali bábo 🙂

marinecka95
9. okt 2019

@stastko123 držím palce 🙂 nám sa zatiaľ ešte nepodarilo ani otehotnieť takže stále dúfame 🙂)

stastko123
autor
9. okt 2019

@marinecka95 ja síce ešte neviem či sa to podarilo ale ráno keď sa zobudím ďakujem za uzdravenie môjho lona i keď nečakám že sa to stane hneď ale mám vieru 🥰 prajem ti to nech vám to vyjde ☺️☺️

marinecka95
9. okt 2019

@stastko123 tak 🙂 treba veriť a všetko bude tak ako má byť 🙂) ďakujem

sindy1830
19. okt 2019

Ahojte idem sa aj ja vás opýtať už týždeň mi vychádzajú ovulacne testy pozitívne. A týždeň mám meškajúcu menštruáciu. Tehotenský test sa bojím spraviť keďže sa snažíme 3 roky o bábätko. Počkám ešte nejaký deň a keď nepríde mrcha spravím si aj tehu test. Chcem sa lwn opýtať či nemáte niekdo stymto skúsenosti

meq
20. okt 2019

@sindy1830 ahoj. Ja som mala cystu :( po B vitamine injekciach splaskla a potom sa ukazalo aj babatko ze som tehotna (ani test ani krv mi to neukazovala 10 dni po meskani len gynekolog to predpokladal) 🙂
Kamaratka zial mala len cystu tej ukazovali aj tehu testy velmi silne ciarky.
Ked sa tak snazite bez lekarovi ja by sok bola zvedava a test si spravila tiez. Drzim ti palce

hennyinnsbruck
20. okt 2019

@sindy1830 urob tehotensky

ragaca
7. feb 2022

Ja mám taký istý problém pri ovulacnych testov že mám ich stále rovnaké tie dve čiarky už asi 4 dní.

okm221
11. sep 2024

@sindy1830 isto tehotná 🙂

Strana
z2