icon

Bazálna teplota

10. jún 2022

Ahojte tie čo si meriate bbt pravidelne a ste v tom skúsené, myslíte že sa priemerná teplota môže meniť? Zvykla som si meriať bbt pravidelne tak pred 4 rokmi, potom som prestala a teraz som začala zas..no a vtedy mi teplota po ovulácii vyskočila aj na 37.2 stupňov a teraz najviac tak 36.78..viem že každá žena má tú “svoju” teplotu a niektore ju maju v celom cykle nižšiu a od toho sa to potom odvíja atď, ale myslite že sa to po tych 4 rokoch môže takto zmeniť?

anjelicek26
•
10. jún 2022

U mna ano, ale myslim, ze je to hlavne novym teplomerom 😂 Inak pred-po ovulacny skok je rovnaky, aj ovulka +/- rovnaky den, len proste cele je to nizsie posadene u mna...

janetinka27
•
10. jún 2022

musis zistit sama na sebe, ked si zmerias cely cyklus 🙂

pondelok01
•
10. jún 2022

Mne sa to tiez zmenilo, teploty ktore som predtym nemala ani po ovulacii mam teraz predovulacne. Ale tiez som zmenila teplomer, tak moze to byt tym.

pondelok01
•
10. jún 2022

Este dodam, ze tiez meriam po 3 rocnej prestavke.

autor
•
10. jún 2022

No ja mam teplomer stale ten istý z pred 4 rokov a asi 3 roky bol niekde zahrabaný a teraz som ho vytiahla tak aj rozmýšľam či nemôže byť nejaky pokazený😅Lebo dokonca som teraz aj chorá a mám horúčku (nie veľmi, ale mám) a mala by som mať po ovu (podla testu,príznakov,hlienu) a dnes ráno som si namerala len 36.76 čo som skôr čakala že sa mi to skreslí nahor lebo som bola celá horúca..skúsim kúpiť nový

guga79
•
10. jún 2022

Všetko treba zapísať akocnepravidelnosti v cykle, každú chorobu a podobne, pretože aj to ovplyvňuje BT