Biely mliečny výtok. Je to ovulácia?
caute baby moje, chcem sa opytat, biely mliecny vytok ktory nesvrbi, nezapacha ani nic moze znamenat ovulku? mala som taky vcera rano, vecer som zrobila ovu test a mala som ho pozitivny - Clear blue digitalny 🙂 ........ale ja som niekde citala ze pri ovulacii je priehladny a tahavy vytok ..... co vy na to? 🙂
tak neviem neviem ale myslim ze o tehu je este priskoro hovorit v mojom pripade, ja sa skor tesim z ovulacie, nakolko mam PCO 😖
Mliecny kremovy vytok je poovulacny
Priesvitny, natahovaci, vodnaty, "soplovity" je plodny hlien.
Aj ked ty najlepsie poznas svoje telo a vies ako reaguje.. skusala si preseed? Je to gel, ktory pomaha pohybu spermii, pouziva sa pri otehotneni. Ako pise @lea1333 v takom hliene sa spermie hybu len velmi tazko.
A na ovu test clearblue mam len jedno slovo - vyhodene peniaze - oba razy mi ukazali ovu az bolo po ovu... o 24-36h neskor... pasikove testy, teplota a v konecnom dosledku aj tehu s malym su toho dokazom.
@anjelicek26 ja viem baby to som mala poovulacny, to som zistila uz minuly mesiac 🙂
@labanka aha, takze to je zrejme experiment, ze ci pomoze. a pomaha..ak tento mesiac nic nebude navrhnem to aj mojej doktorke, ze ci by to nemohlo byt riesenie. Vdaka za tip 🙂
A k hlienu - pocas mojej tohtomesacnej asiovulacie som mala priesvitny a tahavy hlien 2 dni pred, v den a 2dni po ovu. dnes som si uz vsimla, ze je sfarbeny do kremova a netaha sa tolko. Takze ten tvoj inkriminovany bol poovulacny zrejme..
Ahojte baby prosim vas a znamena tento priesvitny tahavy hlien zakonite vzdy ovulaciu?? Alebo mozem mat hlien ale nemam ovulaciu?
@lauritka ahoj 🙂 a vedela by si mi prosim ta este povedat ze ked mam ten plodny hlien tak nemusim mat ovulaciu? Lebo mala som aj tento mesiac ten hlien asi od 10 DC a na 14. DC som bola na folikulometrii a doktor mi povedal ze ovu pravdepodobne nebola.. Nemohla byt skor a on to uz nevidel?
@adria101 no mal by vidiet aj prebehnutu ovulaciu, keby bola skor. hlienik sa mze objavit aj viackrat alebo skor a nemusi to byt hend ovulka, moze s objavit znova.. mohla si mat viac estrogeu v tych dnoch.. nie je to sice casto, ale su rozne varianty cyklu.mam o tom clanok v albume . 😉
@lauritka vies mne ide o to ze aj minuly mesiac to bolo presne tak isto, ze mi zacal hlien na 11.DC a na 14.DC som bola na folikulometrii a potvrdil mi ze prebieha ovu. No a tento mesiac to iste, zacal hlien tak som sa potesila a ani by ma nenapadlo ze ovu nebude, no a teda podla dr nebola.. Proste ja som to brala tak ze hlien automaticky znamena ze bude ovulacia. Nechapem ☹
Ahojte kočky 🙂
Ako tak pozerám na tú foto,tak môj hlien vôbec takto nevyzerá :( Je skôr vodnatejší a už vôbec nie elastický :( Je to problém?
Omg...hlieny si fotit...fuuu

@labanka nebudem sa vyjadrovat k ovu hlienu 🙂 ale takyto "vytok"
moze znamenat aj tehu 🙂 aspon u mna sa objavil skoro po ovulke a nezmizol az do porodu 🙂