Zvažovanie rodičovstva - biologické hodiny
Ahojte, občas mi zvyknú tikať biologické hodiny. Fakt že silno. Normálne by som išla plodiť dieťa s mojím mužom. Len som si samozrejme aj vedomá toho, že je to obrovská zodpovednosť a ja som mladá. Mám iba 20. Muž má 24. Pracujem zatiaľ iba 3 mesiace. Muž menil prácu.
Tým, že je to zodpovednosť, tak na to nechcem tlačiť a čakám na moment, kedy budem na to ešte viac pripravená a lepšie finančne zabezpečená. Niekedy mam však aj taký stav, že to dieťa nechcem vobec. Načo. Takto vieme ísť kde chceme, kedy chceme a pod. Sme trošku slobodnejší ako s dieťaťom.
No rozmýšľala som aj nad tým, či existuje niečo také, že by sme si požičali dieťa a vyskúšali si to napr. Na 2 3 týždne. Viem, možno blbosť, no v Júli mám 3 týždne dovolenky, tak by som to vtedy vedela využiť. Prosím, nehejtujte ma zato. Ja iba hladám moznosti a je mi aj jasné, že vlastné dieťa je nenahraditelné s cudzím. Je tam iná láska.
Každopádne ďakujem za vsetky normálne rady. ❤️🙏
TOP roka 2025...alebo skôr TOP celej histórie modrého koníka co existuje🤣🤣🤣 mladá pani....to si si celé vymyslela toto všetko, že? Nemáš ani muža a ani nemáš 20 rôčkov 🤣🤣
Nemaj ešte dieta.
A s takýmto zmyslanim ho nemaj vôbec asi
Neverím, že toto niekto reálne môže myslieť vážne 😀 Ak áno, tak ti poviem len to, že pripraviť sa na niečo také nedá a tvoje dieťa bude úplne iné ako to, ktoré si POŽIČIAŠ 😀
Keby sa dalo "požičať a vyskúšať si dieťa" tak by nebolo toľko nechcených deti v detských domovoch
Jeden z najblbsich nápadov,aké som tu kedy čítala.
Odporúčam dieťa ešte nemat.Nie si pripravená.Ja som mala dieťa v 20 tich ale takéto uvažovanie som veru nikdy nemala.
Ja som prvé dieťa porodila v 21 ,bývala som sama,pracovala od 18 a veru zmýšlanie som mala ďaleko inde než ty 🙂 čo je to za chorý nápad? Požičat si dieťa?😀😀
Odporúčam navštíviť hociktorú rómsku osadu napr maslickovo a požičajú ti aj 10 deti a aj navždy
Výraz "týkajú biologické hodiny" sa používa pri vyššom veku, to máš minimálne 15 rokov čas. Nemáš sa kam ponáhľať, počkaj ešte pár rokov, nič ti neújde.
Keby si bola mija sestra, kludne ti jedno poziciam😆
Výraz "týkajú biologické hodiny" sa používa pri vyššom veku, to máš minimálne 15 rokov čas. Nemáš sa kam ponáhľať, počkaj ešte pár rokov, nič ti neújde.
@thereisabear navyše tikajú 🤣🤣🤣
@thereisabear navyše tikajú 🤣🤣🤣
@pribinak ach, ozaj 😅 Prepisuje mi to. Ale skôr jej tykajú ako tikajú, ešte je mladá.
@pribinak ach, ozaj 😅 Prepisuje mi to. Ale skôr jej tykajú ako tikajú, ešte je mladá.
@thereisabear mobil si píše čo chce
Keď si už myslím,že ma niektoré otázky na koni
nedokážu prekvapiť a lalaaa,že pojčať dieťa na 3 týždne 🤭😁.
Prosím ťa, ty ešte nad deťmi ani len neuvažuj. 🙏
Ahoj, jasné. Existuje požičovňa detí. Kľudne si môžeš vybrať veku, farbu, pohlavie, rasu...hocičo. Funguje to tak isto ako požičovňa byciklov.
A keď ti pôjde na nervy tak dieťa dáš do paketaboxu.
@olivka0216 Bohaca mne skoro zabehlo. Pozicat si dieta???? Ale inak dobry biznis plan,to musim uznat. V tejto chorej dobe by sa to aj uzivilo,poziciavat deti. Rodicia si oddychnu a bezdetni sa pohraju 🤣 Nemas v rodine deti? Ze by si ich pozvala na prazdniny? Alebo nejaka kamoska nema deti,ktore by si vzala na prazdniny?
kedysis sa dalo-a mozno sa este da - vziat si dieta z detskeho domova na sviatky a prazdniny ... skus oslovit detske domovy .. mozno by sa dalo tam chodit pomahat.. uvidis aspon ako to je pracovat a starat sa ... ak ta nelaka tato cesta - a niekto v rodine ma dieta mozes mu ho postrazit .. mne suseda merkovala malu cez prazdniny-samozrejme len kym som bola v praci-aj ked to neije to iste co chces-ale skusenost tiez ...
Aké hodinky ti tykajú v 20ke? 🤣🙈
@olivka0216 V 20-ke dieťa? No nehrozí. Aspoň 10 rokov máš času. Uži si, cestuj, študuj, šetri. Máte vlastné bývanie? Ste manželia? A požičať si dieťa? Tak to je nápad hodný nejakého puberťáka.
.
autorka, tie 3 tyzdne mozes vyskusat opatrovanie deti, ak si zodpovedna
Je to troll a zrejme nejaký úchyl. V inej téme rieši, že jej 33-ročná matka je asi tehotná. Tej asi tikali biologické hodiny už ako 12-ročnej.
Je to troll a zrejme nejaký úchyl. V inej téme rieši, že jej 33-ročná matka je asi tehotná. Tej asi tikali biologické hodiny už ako 12-ročnej.
@heleninamama ona sa tam pytala len na vek -nepolozila tam otazku sama...
@olivka0216 toto je dnes uz tretia ani to nvm slusne nazvat aká tema. Ano, zaujala si nas, bud stastna, smer psychiater
Deti majú aj hlúpi ľudia, nechápem tieto reakcie.
Autorka, najlepšie nájsť kamarátku, alebo niekoho z rodiny kto má bábätko, skús sa opýtať či by si nemohla niekedy prísť postrážiť, pomôcť upratať, aj keď na hodinu, myslím že ti to bude stačiť
Odporúčam počkať do 25 aspoň, aby to bolo skutočne niečo čo chceš, nie trend
Dieta v 20tke bolo kedysi uplne bezne.
Ake ty mas rak 15 podla toho co a ako pises.
Este pockaj
Ktora normalna 17rocna baba si zalozi profil na modrom koniku? Pracujes zatial len 3mesiace,ved ty nevies,ci sa vies postarat o seba na to este o dieta…a ako si predstavujes pozicovnu deti? Mna by to velmi zaujimalo
@olivka0216 tak to požičiavanie som akože nečítala. Tým aj tak nič nezistíš, keby to aj bolo reálne, čo nie je. Mimochodom, si neskúsená s deťmi, ja by som neskúsenému človeku, čo to dieťa nepozná, nenechala ani postrážiť.
@olivka0216 zrejme nemas predstavu o tom, co obnasa starostlivost o dieta, inak by ta taka hovadina ako poziciavanie dietata ani nenapadla. Ja osobne by som ti s tymto pubertalnym zmyslanim nezverila ani psa...

Kto ti "pozicia" dieta na 3 tyzdne?