Bojím sa že ťažko otehotniem, som po kyrete 3 mesiace

janka7306
7. jan 2019

Ahojte, s priateľom som dva roky. Po roku som otehotnela a hneď som aj o to prišla. Prestalo nám biť srdiečko. Čiže bez akcie na srdiečko. Po kyrete som 3 mesiace. Po prvej MS sme sa začali snažiť ale neúspešne. Bojím sa že zase budem čakať viac než rok kým otehotnim.

stvura
7. jan 2019

preco sa toho bojis? Ja som mala mimomaternicove v juni 2007 a v auguste 2008 som rodila...plus mam odvtedy dve deti plus 🙂...neboj sa a treba mat hlavne vlastnu pohodu a citit sa dobre

sima1415
7. jan 2019

@janka7306 neboj sa 🙂 ja som tiež bola na tom tak ako ty a asi pol roka po kyrete sa nám podarilo a teraz behám okolo malej princezničky 🙂 len taká malá rada..viem že to nie je ľahké ale nám sa ti podarilo až keď som sa vnútorne "vyrovnala" s tým čo sa stalo a začala sa tešiť na nové 🙂 aj keď strach že sa to zopakuje bol obrovský musela som sa zamestnať aby som na to nemyslela lebo by som malú asi doteraz nemala ;)

janka7306
autor
7. jan 2019

Ďakujem dievčatá,no skrátka mam strach že budeme veľmi dlho čakať na naše bábätko. A už pri prvom tehu sme čakali rok kým otehotnim a to je aj on aj ja v poriadku. A aj sa bojím že zas ma postihne kyret.

sima1415
7. jan 2019

@janka7306 nesmieš na to myslieť 🙂 viem že to hovorí každý ale je to tak. Ja som sa celé tehu o ňu bála , je to normálne keď sa ti niečo také stane ale musíš sa s tým strachom vysporiadať lebo to malé to bude cítiť aj v čase kedy je ešte v tatinovi :P :D

dzulli1980
7. jan 2019

Dobrá správa je, že "dokážeš" prirodzene otehotnieť ... spontánny potrat znamená, že sa "bábätko - hrášok, fazuľka" nevyvíjalo správne, telo "to" jednoducho vypudilo ... hlavne netlač na pílu, bábätko určite príde, držím palce 🙂
@janka7306

wonder13
8. jan 2019

Áno. To isté povedali aj mne. Ze je dobre ze som v dnešnej dobe vôbec otehotnela. Po 6 mesiacoch som ostala prekvapená keď som uvidela II čiarky. Nedávali sme si pozor a nechali sme to na prírodu. Za darilo sa na v 10TT som začala krvácať a odišlo... Polroka pauza... Snažíme sa no nesilimenic., nič si nemeriam akurat cítim kedy je ovulka... No nič... Už som z toho smutná... Všade samé deti... A najradšej mám koment pust to z hlavy...

wonder13
8. jan 2019

Ale nevesajme hlavu... Určite sa po šťastí aj nám 🙂

alex1303
8. mar 2020

@janka7306 hlavne nemaj strach..presla som si presne tym istym...po MA sme sa zacali tiez snazit po 3 mesiacoch...a o dalsie 4 som bola tehu..mesiac pred tym nez som zistila ze som tehu som zacala uzivat inofolic 2xdenne..