icon

Bolo vaše druhé tehotenstvo lepšie?

babovka2321
17. jún 2022

Existuje zena, ktora jedno tehotenstvo prevracala a dalsie bolo uplne na paradu? Chceli by sme dalsie dieta, no ked si predstavim zasa tie nevolnosti a migreny a k tomu starostlivost o male dieta, tak ma oblieva studeny pot 🙂 ma niekto dobru skusenost? Alebo sa mam pripravit na najhorsie, ak sa na to dam?

sims122
17. jún 2022

@babovka2321 pri prvom tehu mi bolo strašne zle a zvracala som jeden aj dvakrát do dňa, pri druhom mi nebolo zle, asi len trikrát som vracala ale za celé tehu, pri treťom mi bolo každý deň strašne zle ale vracala som len párkrát..

riskoh
17. jún 2022

Prvé tehotenstvo bolo úžasné bez akejkoľvek nevoľnosti,druhé malo od úžasného dosť daleko

lubina
17. jún 2022

@babovka2321 prve tehu uplna pohoda, ziadne nevolnosti, proste ani neviem, ako to preslo. Druhe tehotenstvo, vracanie od rana do vecera, aj z vody som vracala, preslo to po 6-tom mesiaci. DOkonca pri druhom som mala tehotensku cukrovku ☹. Cize, kazde tehotenstvo bolo ine, prve super, druhe tazke....ale kazda zena je ina a aj jej tehotenstva budu ine, nic sa neopakuje.

nikoleta1234
17. jún 2022

@babovka2321 som druhýkrát tehotná a oveľa lepšie ako v prvom tehu. Vtedy ma nonstop palila zaha, mala som problémy s tehotenskou zápchou, hemoroidmi, kríze ma boleli, kŕče v nohách, nohy a ruky napuchnute veľmi skoro. Predčasný pôrod v 34tt, nasadený pesar v 18tt, odvtedy kludovy režim. Co sa týka druhého tehotenstva, tak zajtra zacinam 33 TT a nič z vyššie uvedených nemám, cítim sa veľmi dobre, klop klop. Lietam po dome a spravím všetko v domácnosti, aj okolo deti...

ivka21
17. jún 2022

Mne pri oboch bolo hrozne, pri druhom dokonca ešte horšie ale po 20 týždni to prešlo našťastie.

jaskolka
17. jún 2022

Prvé skončilo MA, druhé mi bolo zle cca do 14 týždňa, potom už pohoda, len ku koncu už únava, tazko sa pohybovalo
Tretie bolo podobne.

miadi
17. jún 2022

Druhe teho bolo mi nic Nebolo Iba zima namiesto horka no skoncilo v 18tt. Tretie bolo fajn vracala som rano z vody musela som Proste najprv jest nie vodu na lacno. Ale uplne v pohode som zvladla pri malom dietati aj akcne dovolenky. A porod bol lahsi aj kojenie islo hnet lepsie aj som sa rychlejsie zahojila a vsetko je lahsie s druhym. Ale to si nevyberies je to individualne. Jedna znama mala prve dokonale jednoduche dieta a druhe mala dvojicky z dzungle . 😜a este medzi tym prvym a druhym teho bojovala s rakovinou. A teraz mà 4deti. Proste kto sa na co citi. Ty sa na to Asi este necitis. Ked budes pripravena na druhe bude ti jedno ci by si mala 9m prevracat . Ta tuzba po dietati bude silnejsia. Alebo nikdy nebude dost silna a ostanete pri 1. Nikto ti nevie odhadnut ake by bolo tvoje dalsie teho.

tosomja
17. jún 2022

@babovka2321 áno, prve tehotenstvo som nevedela že som tehotná, do posledného dňa som robila, kúpala sa, maľovali sme byt...nič mi nebolo. Druhé mi teoreticky tiež nič nebolo, len extrémne nízky tlak som mala a na každom rohu som odpadla. Bála som sa ísť aj do obchodu, vždy som chodila len s dcérou. A tretie zase nič. 🙂

kiki68
17. jún 2022

Toto ma tiez zaujima, ze ci druhe moze byt lepsie bez toho celeho.

veverka84
17. jún 2022

mam 3 deti - cele som prevracala len 2, 1 asi do 4 mes, pri 3 par x

zuzana9393
17. jún 2022

Ja som to mala ale naopak. Pri prvom mi nebolo nic. Raz ma naplo, vtedy mi doslo, ze asi budem tehotna. A to bolo cele. Pri druhom som vracala vkuse, vsetko mi smrdelo, nevedela som sa dockat porodu 🙂

jeanne14
17. jún 2022

Druhé bolo horšie ako prvé, ale v prvom ma nič extrémne netrápilo.

ecko80
17. jún 2022

@babovka2321 Prve aj druhe tehotenstvo rovnake, celodenne nevolnosti od cca 6. tt do toho 15. - 16. tt, ale az do konca oboch zostali zavraty, pocity na odpadnutie a od toho 25. tt sa pridalo pri oboch tvrdnutie brucha.

pinaofina
17. jún 2022

@babovka2321 moja mama pri mne vraj vracala od rána do večera do cca 6. mesiaca. Pri mladšom bratovi raz 😊

mia_von_prag
17. jún 2022

Počas prveho som si veselo chodila do práce do 7 mesiaca a počas druheho tehotenstva som zalahla hned o začiatku do postele. Totalna unava a nevolnosti. Takze tehotenstvo druhe náročnejšie. Deti su cca rovnaké co sa týka jedla a tvrdého spánku.

vilma7
17. jún 2022

Bolo na vlas rovnaké ako prvé a prvé bolo super, ja som si ho vychutnávala od začiatku do konca.

vveroniiiika
18. jún 2022

@riskoh presne tak isto aj u mňa 🤦‍♀️

malulienka
19. jún 2022

@babovka2321 Prvé tehotenstvo- nevolnosti zvracanie, druhé- ešte horšie, tretie- nevolnosti pálenie žáhy.Dieťa mám len 1, moje milované❤