Budeme tehotné v januári 2015?
Milé snažilky verím, že začiatok roka bude pre nás všetky ÚSPEŠNÝ ;) musíme všetko čo bolo zahodiť za hlavu a začať odznova 🙂 Verím, že tento rok sa náš SEN konečne splní 🙂 😉 🙂
baby co robite aby ste na to nemysleli? 🙂 ja som sa dnes rano len horko tazko donutila si neurobit test, lebo je este skoro...ale bol to boj 🙂) nastastie ideme na vikend s manzelom k svokrovcom a tam si testy brat nebudem, ale myslim ze v pondelok to uz nedaam...mrcha mi ma prist 21....
fotoportrét
leaa70 Ahojte mam 38 rokov a snazime sa o druhe dieta. V stredu som bola na folikulometrii a mala som tam 3 vajicka o rozmere 13 cm pani doktorka mi povedala, ze to nejde radsej riskovat lebo by to mohli byt trojicky aby mi pichla injekciu na podporu ovulacie...ja som suhlasila! Ale budeme sa snazit aj tak ale som aka si nachladnuta a bojim sa ci to nemoze poskodit nahodou vajicko alebo plod...za info dakujem
Dnes o 12:47 • Odpovedz • Pošli IP • • Opraviť preklepy
@ladynaamah ja som jeden cyklus chodila aj na folikulometriu a nic. Asi si doprajeme nejaku fyzicku aj psychicku ocistu tela a pojde to 🙂
Ahojte zienky... pridavam sa k vam... Som 4DC a chceme sa pokusit o dalsie babatko 🙂 dufam, ze to vyjde na prvý šup 🙂 Manzel chodi na tyzdnovky, tak to bude tažke ... ale slubil, ze ked budem mat ovulku, tak pride domov na otočku ...
@adriana1312 za 4 max 5 dni mam dostat mrchu,, a dnes ma tak strasne bolia prsia,, uuplne citlive na dotyk,
a podbrusko ma trochu pobolieva,, asi predsa len pride ta mrcha,,
@viki186 nemusi, mozu to byt aj priznaky tehotenstva. Silno ti drzim palce.
@viki186 ja sa takto citim uz dobrych 10 dni, a to mam mrchu dostat v stredu, takze veeelmi dufam ze je tentokrat "nieco" ine 🙂) ale vcera vecer som to uz nevydrzala a spravila som si test (viiiem, ze najlepsie je rano- ale ako hovorim nevydrzala som🙂) ale nic, jedna hnusna silna ciarka...ale inak podbrusko ma bolieva aj v noci, ze sa na to zobudim...tak neviem...
@tinulikk ahoj, ja mam mrchu dostat bud v stvrtok alebo max, v piatok,,, a citim sa tak divno,, cez den nic,, ziadne jemne bolesti v podbrusku,, ale rano, akonahle sa zobudim,,, ale to len chvilocku,, ale vcera ma strasne zacali boliet prsia,, co mna ani moc nebolievaju,,,,
tiez som si robila test a mne sa vidi teda je tam vidiet len jednu ciarku, tak ma to trosku sklamalo,,
ale aj tak trosku stale dufam, ze to vyjde,,
@eri28 blahoželám 🙂 🙂 🙂
@rybicka133 dakujem
Ahojte 🙂 tak dnes mame 5 den po pichnuti pregnylu. Az doteraz bolo vsetko v poriadku ale od dnes rana mam nechut do jedla, natahuje ma, vadi mi guma na leginach. Myslite ze to je z toho pregnylu? Alebo by sa uz konecne zadarilo? Nechcem si nic nahovarat ale myslim ze tento krat boli velke sance na to aby to vyslo. Skuste sa ku tomu vyjadrit. Dakujem za vsetky pripomienky a komentare 🙂
@tinulikk sak to mas pravdu,, treba asi trosku zvolnit a brat to vsetko v pohode,,
ked mna strasne moc potesil jeden test a tam bola uuuuplne slabucka druha ciarka,, a ked som si potom robila dalej tak uz nic,,
tak preto uz myslim negativne,, ale urcite to niekedy raz pride,, a ty ako??
@lucia92 Ja som mala tiez skvelu pracu, ale prislo babo a uz musim prihliadat aj na neho a ta praca mi nevyhovuje uz z casoveho hladiska :/ Takze som v stadiu rezignovania snazenia o tehotenstvo a hladania vhodnej prace 😀 a obe veci mi idu veeeelmi tazko 😀 No dufam , ze si o par dni najdes // na testiku 😵
aj ja som mala vcera teplotu 37,2 a dnes som mala 37,01 tak tiez asi pride,, nevadiiii sak je tu pred nami februar

@adriana1312 tak to som rada, ze ju nevidim sama,, ale este niekto,,, duuuufam, ze to vyjde,,,