Budeme tehotné v januári 2015?
Milé snažilky verím, že začiatok roka bude pre nás všetky ÚSPEŠNÝ ;) musíme všetko čo bolo zahodiť za hlavu a začať odznova 🙂 Verím, že tento rok sa náš SEN konečne splní 🙂 😉 🙂
@klaudisa a vieš to určite, že bola ovu vtedy na 19 DC????
lebo potom by si mala veľmi krátku LF - vychádza ti to iba 6 dní a to je veľmi málo, to by už mal riešiť lekár, nech ti dá niečo na predĺženie LF, lebo minimum na uhniezdenie vajka je 10 dňová LF za 6 dní to nestihne a aj keby bolo oplodnené a nie je ešte uhniezdené tak sa neudrží a odíde s MS ☹
@klaudisa ak ti vtedy vysiel pozitívny ovu test na 19 DC to ešte neznamená, že aj ovu bola 19 DC. Ovu totiž býva do 12 až 48 hodín PO pozitívnom teste ... takže je možné že si vtedy ovu mala dokonca ešte neskôr ako na 19 DC. Čo ale nemení nič na tom že tým pádom je tvoja LF veeeeeľmi krátka a bábo sa nestihne uhniezdiť
@lina129 25DC? tak to uz bolo celkom nadejne, skoda..:( ja inak praveze sledujem vsetko co sa da, zo zaciatku som si len tak priblizne merala teplotu, ale kedze to uz je pol roka co sa snazime tak sa snazim prave viac sledovat...a inak najhorsie je, ze stale mam pocit ze mam priznaky tehotenstva 🙂)))) psychika je silna vec :DDD ale presne ako pises, drzime si palce a ideme dalej...
Aj mne došla mrcha jedna ale už pomaly končím tak sa ideme snažiť znova a dúfam že tento krát úspešne 🙂 držme si palčeky
baby prosim vas poradte mi, uz 5 mesiacov sa s manzelom snazime o dieta,, tento tyzden som mala aj plodne dni, tak sme sa milovali skoro kazdy den, vcera som mala mierne pichanie v podbrusku na lavej strane ale dnes to je intenzivnejsie,, obcas ma pichne aj v krizoch dole,, tehotensky test je negativny asi je velmi skoro si ho robit, prosim vas co si o tom myslite? dakujem
@viki186 to je este velmi skoro na test, aj ked na nich pisu ze uz 5 dni po oplodneni, tak nepoznam babu, ktorej by to tak skoro ukazalo...najlepsie je pockat az ked ti bude meskat mrcha...je to o nervy, ale zbytocne si budes robit 5 testov a stresovat sa. Ja som teraz tiez vo faze cakania,ovulku som mala minuly tyzden, takze teraz cakam...aj mam pocit ze vselico citim, ale neviem ci si to len nenahovaram :D kazdopadne drzim palce!! 🙂
caute kocky, len otazocka ci si sledujete aj Bazalnu Teplotu nato aby ste si vedeli urcit vysoko plodne dni? Je to v podstate len par hodin, kym sa zrele vajicko dostane cez vajcovod do maternice... ale stastie, ze spermie preziju aj par dni! BT a zmenu cervikalne hlienu je tiez dolezite si sledovat -> cim viac to vyzera ako bielko - roztahane - tym lepsie - to preto aby sa spermie lepsie smykali 😀 ...
Odporuca sa milovat kazdy 2 den 😉 ...vela stastia, ale s pristrojom cyclotestBABY idete na istotu!
@viki186 ahoj ja som to mala tento mesiac od ovulky až po mrchu a to mi 5dní meškala 😠 už som bola natešená že som tehu a nakoniec aj tak prišla, tiež neviem či som si to namýšľala ale bolo mi zle od žalúdka a kávu som ráno nemohla ani vidieť (čo bežne pijem ešte zo zavretými očami 😉 ) tak možno to bola psichika alebo prechladnutie ja neviem
baby mna asi poraziiii, mam len 6 dni po ovu, ale bolia ma hrozne prsia, stale som hladna a citim aj nejake jemne bolesti v podbrusku...okrem tych prs si mozno ostatne nahovaram :DD ale mam taky pocit, ze to mozno tento mesiac vyslo, viem ze este je priilis skoro na test, ale neviem sa ani v praci sustredit na nic, furt si pozeram graf a pocitam kedy si spravim test...:D vy to nemavate?
ahojte baby. tak aj my sa snazime o babätko uz druhy mesiac....v auguste sme prisli o male v 17tt aj ma cistili. v oktobri ma zase cistili a hned po prvej mrche to je od 18.11. sa znova snazime...teaz by som mala dostat 24.1. tak uvidíme ze co...s manzelom sme spolu skoro kazdy den...momentalne mam bolesti ako pred ms aj biely vytok ....aj chrbat ma dost boli...no uvidíme ze co...o tyzden idem k lekarovi na kontrolu po 3 mesiacoch od posledného cistenia tak uvidíme ze co povie....
@klaudisa asi psychika..... mne tiez meskala 5 dni.... vsetky tie "tehu priznaky" a este aj traja ludia sa ma nezavisle opytali, ci nie som tehotna... nuz a ked som si konecne pripustila, ze mozno aj ked dosla mrcha :D No dva dni som mala depku aky svet nevidel. Comu sa aj cudujem, lebo sa uz zacinam radit ku "skusenym" snazilkam :D A nemysliet sa na to nedaaaaaaaaaa :D Aj ked na tom nieco bude. Snazime sa tri roky, uz som robila vsetko mozne aj nemozne a nic. Potom som si povedala, ze na to kaslem a ideme na IVF a zadarilo sa. O babo sme zial prisli a od vtedy mi uz totalne sibe. A to doslovne :D A cakat do leta...uff... asi skoncim na psychiatrii ak sa babo nezadari skor :D
@janedoe asi je to pravda psichika robí svoje ja som si kúpila ďalšie balenie tehu testov že po obede skúsim a ani som nemusela mrcha došla 😠 no tak zostali v šuplíku. Mi sa snažíme ešte len krátko od novembra a koncom januára mám ísť na preventívku tak uvidím čo mi povie to by som mala mať aj ovulku, možno mi na to niečo dá aby som ju mala skôr
@ladynaamah ja dnes 10DC snazilkujeme ale tento mesiac ziadne meranie bazalky a smolkovanie podla ovu testov uz mi to ide na mozog. A taketo neplanovane smolkovanie je moc fajn. 😉
@darinka.b my sme to mali doteraz tak, len som si približne počítala plodné dni. Objednala som si ešte ovu testy tak to vyskúšame podľa nich a ak nič tak sa na to vykašleme a snáď to príde, keď to bude mať byť.
@viki186 ahojko, ked som rozklikla obrazok, vidim tam slabucku druhu ciarku 🙂 sprav si test este raz zajtra. drzim palce.

@klaudisa a keď si dostala ms na 25 DC tak vieš kedy bola vtedy ovu?