Budeme tehotné v januári 2015?
Milé snažilky verím, že začiatok roka bude pre nás všetky ÚSPEŠNÝ ;) musíme všetko čo bolo zahodiť za hlavu a začať odznova 🙂 Verím, že tento rok sa náš SEN konečne splní 🙂 😉 🙂
@julypetkova no verim tomu, ze tento rok bude ovela lepsi ako minuly pre nas vsetky 🙂. Pred tym ako sa mi to stalo, som ani len netusila ake velke mnozstvo zien si tymto preslo. Prilis sa o tom nehovori...No nastastie uz jednu dcerku mam, tak som to prezivala ovela lepsie (pozeram podla tvojej fotky, ze aj vy nie ste sami 🙂). No ale i take veci sa v zivote stavaju. Ja som vecny optimista a verim ze nam to vyjde ;).
@simusska ahoj, aj my sa snazime od septembra a stale nic, vcera som mala dostat mrchu no neprisla,, dnes som si robila test a negativny,,
aj ja som v prvou dcérkou otehotnela a vôbec som o tom ani nevedela,, a teraz ked chcem tak sa nedari,,
zajtra aj ja skusim rano testnut, drzim palceky
@simusska
Ahoj Simus, tak to sme na tom podobne 🙂. Akurat my sme sa zacali po novembrovom cisteni snazit az teraz. Moje predchadzajuce dve tehotenstva boli tiez po velmi kratkom snazeni, tak dufam, ze to bude aj tentoraz rovnako. Mozno u teba este nebola maternica celkom od leta zregenerovana, preto sa doteraz nedarilo. Pila si aj nejake caje? Ja sa od novembra nalievam alchemilkou. Moja dcerka ma tiez 4 roky, tak mozno budeme onedlho spolu "tehulkovat" 🙂
@anetaa sama som si naordinovla caj z alchemiky a pijem aj vitamin e co sa mi zvysil este od tehotenstva....ale zatial nic nevypocitavam ani si nemeriam bazalnu teplotu....verila som ze sa to podari aj tak. ked ma uz moj manzel vidi ako si zalievam caj alebo mam v ruke test tak uz kruti hlavou, ze to mam nechat vsetko tak a nemysliet na to inak sa to nepodari...mozno ma aj pravdu ale to sa neda. jemu sa to lahko rozprava.
@viki186 bazálna teplota sa meria po cca 4 až 6 hodinách spánku, ráno pri zobudení, predtým než vstaneš z postele, vždy o rovnakom čase a za rovnakých podmienok ... behom dna je teplota tela ovplyvnená rôznymi faktormi a takto (teda počas dňa) nameraná teplota nemá žiadnu výpovednú hodnotu
@viki186 ahooooj prve dva testy ked som si robila tak sklamanie neskutocne potom som od toho upustila a venovala sa inym veciam a super zrazu mi bolo spatne a nevedeli sme ze z coho ci aom nieco nezjedla a potom ze vyskusame test. Prvy bol rapiclear na tom sme videli uplne slabulililinko nieco ale to sme len tak ze zrejme nic. Na druhy den mi bolo spatne cely den a potom sme podvecer spravili test a nechapali sme bola ciarka jemna tak a pisala som to sem babam a vravia ze mam spravit rano. Tak sme urobili rano a boli dve. 😉 dalsie testy som si robila gravitest a pepino ale tie pepino boli slabsie 🙂
Ahoj baby. Tak ja dnesnym dnom oficialne koncim snazilkovanie. S priatelom sa snazime 8 mesiacov. Este vcera som bola presvedcena, ze sa nam to podarilo. Cyklus mam pravidelny 28-29-dnovy. Na 18 DC som citila bolesti podobne ms, nie klasicke pichanie ako pri ovulke. Dalej velke, naliate a bolave prsia. Pridali sa bolesti hlavy a tazoba na zaludku. BT este v case meskania ms bola cez 37. Krcok nizko polozeny, lahko nahmatatelny ako gulicka. Takisto citlivejsi cuch. Dnes nad ranom som bola na WC a zrazu sa mi zahmlelo pred ocami, ledva som sa dostala do postele. Zaver: rano o 8:00 pri vstavani som zacala krvacat. Je to 32DC cize mi to meskalo 5 dni 😠 Telo si proste robi co chce. Tych negativnych testov uz bolo tolko ze az. Vsetkym snazilkam drzim palce.
@niks23 mne meska uz 3 den a necitim nic ze by mala prist mrcha len mi fajcenie zacina smrdiet tak si chcem skusit kupit ten digitalny a bud alebo,ked tam nic nebude tak uz kaslem na to
ale ten by mal hadam ukazat na istotu bud bude pozitivny alebo negativny,ale brusko mam take nafuknute
dam ti vediet ako to dopadlo,a gratulujeeem,
@viki186 cez den teplotou neries, ta ti nic nepovie...len rana po 6 hodinovom spanku ma vypovednu hodnotu...ale u teba to vyzera velmi naadejne, moooc ti drzim palce...a nerob si testy kazdy den, lebo kludne ti este aj tyzden mozu ukazovat negativne a vobec to tak nemusi byt...skus par dni bez testu, zacni citat nejaku knihu, ktora ta pohlti..len nervozita ti moc nepomoze - ani fazulkeee ak uz je v tebe 🙂
@tinulikk keby si mala fakt pravdu, to by bolo uuuplne super,, asi bude lepsie chvilu neriesit testy, teraz som bola pevne rozhodnuta kupit si digitalny, aj som pobehala 2 lekarne ale nikde ich nemaju,,
tak to necham tak,, pockam a uvidíme,, 🙂 ale aj tak v kutiku duse pevne duuuufam a veriiim

ahojte ...aj ja by som sa k vam chcela pridat....snazime sa od novembra....v auguste mi odtiekla voda v 17tt, potratila som a sla na kyret....a v oktobri na opakovany lebo mi tam nieco nechali. hned od novembra len co som dostala prvu mrchu tak sa snazime....mame sex takmer kazdy den a stale nic....v stredu som bola u lekara a vravel ze sa uz oficialne mozme snazit ze je vsetko ok....v pondelok som si robila test a len jedna ciarocka....zajtra ma prist mrcha tak ak nepride v noci tak hned rano testnem zas....ja som uz zufala....pri dcerke som otehotnela na prvy sup a minuly rok co som potratila som otehotnela hned prvy mesiac po vynechani antikoncepcie....tak neviem co sa deje....ja len dufam, ze za to nemozu tie opakovane kyrety....