icon

Budeme tehotné v januári 2015?

tinka3636
16. dec 2014

Milé snažilky verím, že začiatok roka bude pre nás všetky ÚSPEŠNÝ ;) musíme všetko čo bolo zahodiť za hlavu a začať odznova 🙂 Verím, že tento rok sa náš SEN konečne splní 🙂 😉 🙂

simusska
25. jan 2015

@viki186 presne na 30 DC....snad uz posledna🙂 musíme verit....a kolky DC si? uz ti meska?

simusska
25. jan 2015

@viki186 netusim...ja s tym nemam vôbec skusenosti

simusska
25. jan 2015

@anetaa je viem ze by som nemala ale to sa neda....

viki186
26. jan 2015

@niks23 super gratulujem mooc,, ja som dostala vecer mrchu, tak mozme ist od zaciatku,, ale nevadi,, tento mesiac necham vsetkemu volny priebeh,, a nic nebudem ani testovat,,

viki186
26. jan 2015

@simusska taak aj mne vecer prisla mrcha, tak tiez sa mozeme snazit od zaciatku,, ale nevadi,, uz nebudem nic ani testovat, necham vsetkemu volny priebeh

niks23
26. jan 2015

@viki186 ja som uz tiez potom nechala tak a nemyslela na to a isla som do roboty a vravim ja som tehotna kokos neviem preco no cestou som to povedala ze to citim... A bolo mi aj spatne. Spravila som testy a bolo 🙂 tak drzim palec a dakujem 🙂

egiginka
26. jan 2015

@viki186 .... viki,,.a si si ista, ze mas mrchu ked si mala na teste 2 ciarky ??? ( teda na fotke bolo pekne vidiet) mnoho zien krvaca v termine menstruacie kludne aj 3 -4 mesiace.... to neni menzes, ale krvacanie).... urcite sa testni este raz, alebo aj na gyndu zajdi....

viki186
26. jan 2015

@egiginka ahaaa, ale asi urcite to je menzes,, vcera to zacalo tak slabucko a dnes uz normalne,,
to myslis ze mozem krvacat, mat menzes aj keby som bola tehotna?
lebo ak mam povedat pravdu tak s tymto som sa este nestretla

petra212
26. jan 2015

@viki186 môžeš, aspoň čo som ja čítala, tak môžeš,a nebola si ani prvá ani posledná

egiginka
26. jan 2015

@viki186 ... na dialku ti neviem povedat... teho. test funguje takto :.. tehotna zena, ma zvysenu hladinu hcg hormonu a testy citlive na hcg hormon to zachytia, tak vyskocia 2 pasiky... v tomto pripade sa nemylia ( skor v opacnom, zena sa testuje moc skiro s nizkou hladinou )... takze 1, mohlo v tebe nieco prebiehat , ale zaniklo skor nez... 2, uhniezdovanie na cca 10 . den od oplodnenia, v tedy niektore zeny krvavaju . 3. je tu aj taka tema menzes a tehotna ...moja teta tajto cele 3m tehotenstva si myslela, ze kramy a dosla na to az v 4. ... alebo serial i didnt know that i was pregnant.... no prec od serialov a jedna teta pisala a povedala.... to nepocuvaj ani mna... testni sa este raz a najlepsie gynekolog ti povie... mozu byt rozne dovody krvqcanie a tehotenstvo... drzim palce, zbal sa a bez na gyndu🙂

egiginka
26. jan 2015

@viki186 a na tu gyndu by som isla aj z dovodu vylucenia " diagnoz".. nebudem hovorit a strasit co ,.. len jednoducho ked si mala pozityvny test nech sa potvrdi, vyluci, cekne🙂.. nech mozes dobre spat🙂.. a ja dufam, ze to predsa len bude tvoj poklad🙂

egiginka
26. jan 2015

@viki186 pisem na tri krat, dieta mi neda casu. mne keby sa toto stalo, bezim hned na pohotovost. nie gyndu.... na pohotovosti sa ta spytaju preco ked ti vysiel test si nesla hned na potvrdenie k doktorovi , ignoruj tieto poznamky.... ti zoberu krv na hcg a podstatny bude utz.. urcite chod!

tinulikk
26. jan 2015

@egiginka ale @viki186 nemala pozitivny test...viki mala si pozitivny? to sme zhodnotili ze to je len okraj testu a nie ta ocakavana druha ciarka...ale urcite sa este testni, ja viem tiez o vela pripadoch ze kramovali este mesiac - dva a boli tehotne...a ak si este aj vidis, ze tieto kramy su ine, tak potom mas o dovod viac si spravit zase testik...a teplotu si este sledujes? aj ta ti vie napovedat, ci klesla ako vzdy a ostala tak,alebo ci robi nieco nezvycajne...

egiginka
26. jan 2015

@tinulikk strana 6,... dve ciarky ci ???

simusska
27. jan 2015

@viki186 ja som si povedala,a ze uz nebudem testovat skor, ako mi bude aspon 1 den meskat mrcha...aj ked hovori sa to lahko...snad to zvladnem🙂.

tinulikk
27. jan 2015

@egiginka ale to sme sa potom bavili s viki ze to je zafarbeny okraj testu... @viki186 ?

viki186
27. jan 2015

@tinulikk ano,, ano,, mas pravdu,, ja uz nic nebudem ani testovat, necham vsetkemu volny priebeh, tak to bude najlepsie

ellabella22
28. jan 2015

Ahojte, je tu niekto, kto ide teraz na to? 🙂 som 18 dni po MS, takze pockam na dalsi cyklus a som ready 😉

margotka23
28. jan 2015

Aj ja sa k Vam pridam kocky, ja som v 12/2014 prisla o maly poklad v 7-8tt. V poloivcke decembra mi robili kyretaz a uz som par dni po 1MS. teda po skoro 2 mesiacoch sa o to pokusame opat, verim tomu, ze teraz to bude urcite uspesne. Vahala som ci este nepockat, ale podla mna nemam naco, aj dr. mi to odporucil aj v nemocnici aj vela kociek tu o tom pise, ze pokial neboli ziadne ine komplikacie treba sa o to pokusat kludne aj po 1MS - ale hovorim o MA do 1 trimestra.
Len by som Vas chcela kocky upozornit na to, ze na seba davajte pozor. Ja ked som sa dozvedela, ze som tehotna, hned par dni nato som ochorela - chripka aj s teplotou tak Boh vie, ci to nebolo aj preto. Viem, ze to byt preto nemusi, ale treba sa chranit, ved chceme tych malych anjelikov priniest na svet zdravuckych a veselych 🙂
Tak drzim prsty a verim, ze sa nam to v blizkej dobe podari 🙂
Jaaj a co sa tyka ovulacnych testov a podobneho sledovania, od toho som uz upustila, ked to ma prist tak to pride a podla mna ak sa na to velmi nezameriavame tak to je lepsie-----samozrejme je to tazke , to verim 🙂

pony7
28. jan 2015

@ellabella22 ahoj, ja som teraz 20DC a snažili sme sa minulý týždeň cez ovulku, teda okrem iného 🙂
6.2. by mala prísť MS, tak uvidím či sa zadarilo..na test je ešte skoro.

pony7
28. jan 2015

@margotka23 ja som mala missed v 11/2014 v 8-9tt. Počkali sme pre istotu 2 MS, ono ani tak nejde o maternicu, tá by mala byť zregenerovaná už po prvej MS. Skôr krčok by mohol robiť v budúcnosti problémy, lebo bol násilne otváraný. Ale presne tak ako píšeš, boli baby ktoré otehotneli aj hneď po kyrete ani prvú MS nedostali a všetko bolo OK. Musíme len veriť, že tento krát bude už všetko v najlepšom poriadku 🙂 Taktiež som na začiatku ochorela, ale vraj to nemalo vplyv... žiaľ mám slabú imunitu :( budem ti držať palce ;)

tinulikk
28. jan 2015

@ellabella22 ahoj, vsetky co sme tu "ideme na to" 🙂 tak vitaj 🙂 ja momentalne cakam na dalsiu ovulku, mala by byt zaciatkom buduceho tyzdna...takze dufam ze uz to bude tentokrat "presny zasah" 🙂)))

zorka33
28. jan 2015

ahojte, pridavam sa k vam. aktualne som vo faze "cakania na výsledok". tento mesiac som preventivne absolvovala folikulometriu, navrhla mi ju sama gynekologicka, ked som jej povedala, ze planujeme babo. na11 DC mal folikul 22mm a na 13 DC bol uz prasknuty. teploty pekne stupli, tri dni dozadu vyrazne, asi na 8 DPO. tak uvidime, musíme vydrzat do stredy. drzim vsetkym palce 🙂

ellabella22
28. jan 2015

@tinulikk
@pony7 Oukej kocky, februar bude moj prvy mesiac plodenia 🙂 dufam, ze bude zdarny a vam tiez zelam uspechy, kedze ste uz aj zapocali snazenie, budem drzat palce nech testy vyjdu 🙂 kedy cakate MS?

ellabella22
28. jan 2015

@zorka33 super, tiez si iba teraz zacala so snazenim? streda je den ocakavanej ms? drzim palce!

ellabella22
28. jan 2015

Baby a aj ste sa nejako specialne pripravovali na snazenie? myslim brali ste kys.listovu a td?

margotka23
28. jan 2015

@pony7 presne ako pises hlavne je to aj v hlavicke ci sa s tym zena dokaze vysporiadat. Premna to bolo velmi tazke,ale zivot ide dalej a musime byt silne 🙂 Hlavne si netreba pripustat nic zle.
Ja som sa s manzelom dohodla, ze ak sa po 1MS budem citit vpohode aj psychicky, kedze fyzicky som bola vphode uz par dni po kyretazi, tak nebudeme cakat. Verim, ze tentoraz to dotiahneme do stastneho konca🙂 Ty sa taktiez drz a potom sa ozvi ako si natom 🙂 😉

@ellabella22 ja som brala inofolic, ale staci klasicka kyselina listova 🙂

vela stastia baby 🙂

ellabella22
28. jan 2015

@margotka23 dik 🙂

ellabella22
28. jan 2015

Uz vsetky viete ako ovulujete?

zorka33
28. jan 2015

@ellabella22 nie, nie, nezaciname len teraz, uz tomu nechávame volny priebeh asi 4-5 mesiacov, ale nesilime to. teda doteraz sme sa nezameriavali na plodne dni. ale kyselinu listovu beriem uz rok, vzhladom na to, ze som vôbec nevedela, kedy na mna dojde nalada v style " okej, uz mozme" 😀 a je vraj dobre brat ju cca tri mesiace pred oplodnenim. ja som vsak stale babatkovanie posuvala. myslim, ze mam jej zasob uz az-az 😀