Budeme tehotné v januári 2015?
Milé snažilky verím, že začiatok roka bude pre nás všetky ÚSPEŠNÝ ;) musíme všetko čo bolo zahodiť za hlavu a začať odznova 🙂 Verím, že tento rok sa náš SEN konečne splní 🙂 😉 🙂
@margotka23 Ďakujem ozvem sa. MS by mala dorazit 6.2. tak snad nedorazi, potesila by som sa 🙂
@ellabella22 ja beriem femibion 800, inak nic specialne 🙂
@zorka33 myslim, ze viem kedy je ovu-podla bolesti 🙂 uvidime, som zvedava 😉
@ellabella22 ja by som sa na to nemohla spoliehat, u mna je to vselijake 🙂 kedy ocakavas mrchu?
@zorka33 ja som este len 19dc 🙂 takze za tyzden nasjkor 🙂 ale je to cudne, ze sa to stale meni, raz mam ovu 14dc a raz 16dc...🙂
@ellabella22 hlavne ze ju mas 🙂 keby nebola, to by bol vacsi pruser 😀
@pony7 aj mne 6.2 ale mne este dojde kedze sme tento mesiac nezacalí, ale cakam lebo ten dalsi cyklus to rozotcime 🙂 a prajem aby ti nedosla, je to prve tehotenstvo?
@ellabella22 prvé tehotenstvo skončilo asi 2 mesiace dozadu v 8-9tt, prestalo biť srdiečko a museli ma čistiť...takže keď nám to vyjde, bude to druhé tehotenstvo verím že úspešné tentokrát 🙂 a tvoje to bude koľké?
@pony7 jaj to ma mrzi ☹ ja uz mam synceka ma 19 mesiacov teraz, chceli by sme uz pomalicky druhe
ahoj tiež to isté a začali ma prsia bolieť meriam si BZ a zatiaľ sa drží hore tak uvidíme ..kedy robíš test??Koľký DC si dnes??
@pony7 Citim sa fajn, od zakroku som nemala problemy, pila som denne alchemilku, tak hadam je vsetko ok. Tehot. priznaky zatial nemam (na to je ako este skoro, ak by sa aj zadarilo), akurat ze musim stale behat na malu... My uz jednu dcerku mame, teraz ma 4 roky, tak sme si povedali, ze uz je najvyssi cas na surodenca 🙂.
@pony7 ahoj ako sa citis? 😉
@ellabella22 ahoj, dobre dakujem 🙂 trocha ma bolia krize a podbrusko. Vy kedy zacinate? 🙂
Ahoj baby, mozem sa k vam pridat? My sa "snazime" od Januara, menstruaciu by som mala dostat 3.2, cize dnes som 26 DC. Samozrejme som to nevydrzala a testovala som predvcerom a objavil na teste jemny duch. Dnes som testla znova, ale nic, test bol biely ako sneh 😒 Viem, ze by som idealne mala pockat kym mi bude meskat ale posledne cca 4 dni ma boli v podbrusku, v noci sa budim na krce, pomoze len ked si dam magnezko a prsia mam citlive a ledva ich napcham do podprdy 😎
@pony7 ahoj, no vies co kupila som zatial len pepino z DMky, ze za pokus nic nedam 🙂 Testla som rano aj vecer a bol tam duch, no ale dnes tam nebolo nic... aj ked som testovala az poobede. Ked mi nahodou bude meskat tak kupim nieco vaznejsie, aj ked neviem, moc sa v tych testoch nevyznam ... Mas nejake skusenosti, ze ktory je najlepsi?
@andy86 citala som ze baby boli spokojne s mamatestom. Ja kupujem bud ten alebo z lekarne dr.max tie obycajne tycinkove. Take co maju najnizsiu citlivost 🙂 pocula som ze tie pepino robia falosnych duchov obcas. Skus este mozno v den kedy ma prist MS, to uz by mohlo ukazat 🙂 drzim palce nech su //

@ellabella22 ano, u mna to ovulovanie nastastie vyzera byt bezproblemove... tak uvidíme, ci to tak aj je. dovnútra si clovek nevidi - vajcovody atd. a ty ako?